Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ ja to mam refleks w poruszaniu się po dogo. Dopiero teraz znalazłam Babulinkę :shake:

zrobiłam jej kilka ogłoszeń:

giełdaogłoszeń.pl
kupiepsa.pl
4lapy.pl
mójpupil.pl
przygarnijzwierzaka.pl
przygarnij.pl
zoonet.pl

Wieczorem wrzucę ją na stronkę dla staruszków, psie-grane-marzenie, ale do tego muszę cały wątek przejrzeć ,żeby wygrzebać jak najwięcej info o psince a terzzzzzzz siedzę w pracy :shake:

Posted

Dziękuję dziewczyny za pomoc i zainteresowanie :loveu:
Spadł u nas śnieg i Babulinka była znów szczęśliwa tarzając się w nim :lol:, żałujcie że tego nie widziałyście! Ona jest tak zabawna jak nurkuje w zaspy i noskiem zgarnia ten śnieg! A przy tym tak się cieszy...Kiedy biega po tym skwerku mozna zapomnieć, że jest niewidoma tak dobrze sobie radzi :lol:. Był dziś do mnie jakiś tel. nieodebrany (nr nie znany), może to w jej sprawie...?

Posted

maggiejan napisał(a):
Niestety, Babulinka nie ma allegro...

Ja wystawiam Allegro na koncie AdopcjaPsa - to nowe konto
Wszystkie aukcje sa podobne - z braku czasu - jesli Wam odpowiadaja to moge wystawic taka sama dla Babulinki

Posted

Maszaberla napisał(a):
Ja wystawiam Allegro na koncie AdopcjaPsa - to nowe konto
Wszystkie aukcje sa podobne - z braku czasu - jesli Wam odpowiadaja to moge wystawic taka sama dla Babulinki

Oczywiście, bardzo prosimy! :loveu::multi:

Posted

[quote name='Maszaberla']Dla Babulinki:loveu: -> ALLEGRO
Dziękuję Ci bardzo :loveu: Świetne allegro! Jednak małe sprostowanie: Babulinka jest średnim pieskiem i waży z 10 kg, więc niestety nie jest malutka (co mnie też zaskoczyło jak ją zobaczyłam na żywo :evil_lol:) i wystrczy ją wynosić 2 razy, chyba że chce częściej wyjść (wtedy szczeka).
:lol: :lol: :lol:

Posted

maggiejan napisał(a):
Dziękuję Ci bardzo :loveu: Świetne allegro! Jednak małe sprostowanie: Babulinka jest średnim pieskiem i waży z 10 kg, więc niestety nie jest malutka (co mnie też zaskoczyło jak ją zobaczyłam na żywo :evil_lol:) i wystrczy ją wynosić 2 razy, chyba że chce częściej wyjść (wtedy szczeka).
:lol: :lol: :lol:

Oczywiscie zaraz poprawie ale myslalam, ze moze to (jej wielkosc) jakos przemycic na zachete;)

Posted

Duża to ona i tak nie jest ;) Ale lepiej rzeczywiście nie przemycać takich zachęt. Potem ktoś może mieć pretensje, że w ogłoszeniu były złe informacje :shake: Ludzie potrafią się czepiać o byle głupstwo...

Posted

Maszaberla napisał(a):
Oczywiscie zaraz poprawie ale myslalam, ze moze to (jej wielkosc) jakos przemycic na zachete;)

Dzięki! Myślę, że trzeba wszystko powiedzieć uczciwie, nawet jeśli dłużej poczekamy na człowieka Babulinki bo ona zasługuje na kogoś kto pokocha ją taką jaka jest i będzie chciał się nią opiekować świadom wszystkich okoliczności...:kciuki:

Posted

Kurcze - już ma tyle ogłoszeń :(
Że też tak mało osób decyduje się na starszego psiaka...
Może dać jej ogłoszenie w poznańskiej GW? Mogłabym jej opłacić. Może jakiś starszy człowiek by przeczytał...:roll:

Posted

Ra duniu, każda pomoc się przyda i każdy pomysł :lol: Myślę jednak że małej potrzeba względnie niestarego opiekuna (bo trzeba ją wynosić na dwór a mała trochę waży) albo domek z ogrodem gdzie sama będzie wychodzić.