Negri_2008 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ależ ja to mam refleks w poruszaniu się po dogo. Dopiero teraz znalazłam Babulinkę :shake: zrobiłam jej kilka ogłoszeń: giełdaogłoszeń.pl kupiepsa.pl 4lapy.pl mójpupil.pl przygarnijzwierzaka.pl przygarnij.pl zoonet.pl Wieczorem wrzucę ją na stronkę dla staruszków, psie-grane-marzenie, ale do tego muszę cały wątek przejrzeć ,żeby wygrzebać jak najwięcej info o psince a terzzzzzzz siedzę w pracy :shake: Quote
maggiejan Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Dziękuję dziewczyny za pomoc i zainteresowanie :loveu: Spadł u nas śnieg i Babulinka była znów szczęśliwa tarzając się w nim :lol:, żałujcie że tego nie widziałyście! Ona jest tak zabawna jak nurkuje w zaspy i noskiem zgarnia ten śnieg! A przy tym tak się cieszy...Kiedy biega po tym skwerku mozna zapomnieć, że jest niewidoma tak dobrze sobie radzi :lol:. Był dziś do mnie jakiś tel. nieodebrany (nr nie znany), może to w jej sprawie...? Quote
Negri_2008 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Maszaberla napisał(a): Czy ma Allegro? to ja podnisę to pytanie, choć nie umiem wystawiać aukcji ;) Quote
Maszaberla Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 maggiejan napisał(a):Niestety, Babulinka nie ma allegro... Ja wystawiam Allegro na koncie AdopcjaPsa - to nowe konto Wszystkie aukcje sa podobne - z braku czasu - jesli Wam odpowiadaja to moge wystawic taka sama dla Babulinki Quote
maggiejan Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Maszaberla napisał(a):Ja wystawiam Allegro na koncie AdopcjaPsa - to nowe konto Wszystkie aukcje sa podobne - z braku czasu - jesli Wam odpowiadaja to moge wystawic taka sama dla Babulinki Oczywiście, bardzo prosimy! :loveu::multi: Quote
Ra_dunia Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 wszystkie ogłoszenia są na wagę złota :loveu: Quote
maggiejan Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='Maszaberla']Dla Babulinki:loveu: -> ALLEGRO Dziękuję Ci bardzo :loveu: Świetne allegro! Jednak małe sprostowanie: Babulinka jest średnim pieskiem i waży z 10 kg, więc niestety nie jest malutka (co mnie też zaskoczyło jak ją zobaczyłam na żywo :evil_lol:) i wystrczy ją wynosić 2 razy, chyba że chce częściej wyjść (wtedy szczeka). :lol: :lol: :lol: Quote
Karolcia_ko5 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 A czy u niej wszystko ok? Jak się czuje? Czy mogę liczyć na parę nowych foteczek... :diabloti::cool3: Quote
Maszaberla Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 maggiejan napisał(a):Dziękuję Ci bardzo :loveu: Świetne allegro! Jednak małe sprostowanie: Babulinka jest średnim pieskiem i waży z 10 kg, więc niestety nie jest malutka (co mnie też zaskoczyło jak ją zobaczyłam na żywo :evil_lol:) i wystrczy ją wynosić 2 razy, chyba że chce częściej wyjść (wtedy szczeka). :lol: :lol: :lol: Oczywiscie zaraz poprawie ale myslalam, ze moze to (jej wielkosc) jakos przemycic na zachete;) Quote
Ra_dunia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Duża to ona i tak nie jest ;) Ale lepiej rzeczywiście nie przemycać takich zachęt. Potem ktoś może mieć pretensje, że w ogłoszeniu były złe informacje :shake: Ludzie potrafią się czepiać o byle głupstwo... Quote
maggiejan Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Maszaberla napisał(a):Oczywiscie zaraz poprawie ale myslalam, ze moze to (jej wielkosc) jakos przemycic na zachete;) Dzięki! Myślę, że trzeba wszystko powiedzieć uczciwie, nawet jeśli dłużej poczekamy na człowieka Babulinki bo ona zasługuje na kogoś kto pokocha ją taką jaka jest i będzie chciał się nią opiekować świadom wszystkich okoliczności...:kciuki: Quote
Ra_dunia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Dokładnie :) Może na wiosnę ktoś się nad Babulinką ulituje i da jej domeczek? Quote
maggiejan Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ani jednego telefonu... Szkoda bo mała jest naprawdę miłym pieskiem... Quote
Ra_dunia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Kurcze - już ma tyle ogłoszeń :( Że też tak mało osób decyduje się na starszego psiaka... Może dać jej ogłoszenie w poznańskiej GW? Mogłabym jej opłacić. Może jakiś starszy człowiek by przeczytał...:roll: Quote
maggiejan Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ra duniu, każda pomoc się przyda i każdy pomysł :lol: Myślę jednak że małej potrzeba względnie niestarego opiekuna (bo trzeba ją wynosić na dwór a mała trochę waży) albo domek z ogrodem gdzie sama będzie wychodzić. Quote
Recommended Posts