Asia & Ginger Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Kelly Podejrzany tyłek Komara. :evil_lol: Wieczorny grill. Quote
Lorien:) Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Adeczka:loveu: Kara, Rose, Komar i Rinuś niosą prezent na urodzinki Patikujka :cool3: (niestety zdjęcia wyszły dość kiepsko jakościowo) Filipek wśród pomidorków:loveu: Quote
Sweet Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 bardo od tyłu i kelly:) Mickey Nelly Dolar Bobik Quote
Asia & Ginger Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='basia bonnie']Wnusia jest super! taka wyluzowana i młodzieżowa :diabloti: A zlot był super i ja bardzo dziękuje Asi,bo uważam,że zorganizowała go na prawdę b.dobrze!!! Jeszcze prośba do Kary, jakbyś mogła to wstaw to foto w oryginalnym rozmiarze, albo na e-mail mi wyślij ([email protected]) bo chcialabym sobie na tapete dać :cool3: będę wdzięczna :) :loveu: http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_1720.jpg [quote name='Okamia']Co do zlotu to moja mama widziała zdjęcia z poprzednich i wiedziała co się dzieje najczęściej na takich zlotach... ale ja nie mam 13 lat... Jeżeli czujecie się odpowiedzialni za Basię może zadzwońcie lub napiszcie do jej mamy i porozmawiajcie z nią... Jeżeli rodzice chcą pilnować swoich dzieci to albo jadą z nimi albo rozmawiają z organizatorem takiego zlotu, obozu itp. i proszą aby mieć oko na to dziecko ... Po za tym czemu Pan, Panie Grzegorzu nie mógł przyjść do Asi porozmawiać o tym w trakcie zlotu tylko teraz pisze Pan o tym na forum... Uważam temat za zakończony... Dla mnie zlot był świetnym przeżyciem i dla mojej Kelly też i za rok też się wybieramy :evil_lol: Asiu dziękujemy :lol::lol::lol: Cieszę się, że zlocik się podobał. :p [quote name='BBeta']Choinka? :hmmmm: [quote name='Rinuś']Dżindżoł i Bruti mieli świecące obróżki :p ale Ginger to choinka :p:evil_lol: Dokładnie, nasze psiaki miały takie słitaśne obróżki ze świecącymi diodami. :cool3: :evil_lol: http://images32.fotosik.pl/342/9adf03776b0a11bb.jpg Wnusiaaaaaaaaaaa!!!!!!! :eek2: :eek2: :eek2: Quote
Mysia_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Estera napisał(a):stwierdzi, że jestem nienormalna i zapyta czemu za ławką siedziałam :mad: I jak Mysia będzie to też, bo będziemy szukać przystojnych sąsiadów. I pić drinki "od serca" :loveu: ...bo za ławeczką taki sweet klimat był :razz: Właśnie, własnie - będziemy :loveu: Jesli Kara nas zaprosi :oops::lol: Quote
Okamia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Asiu piszę się Kelly nie Keli :D Jestem na to uczulona ;) Quote
Asia & Ginger Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Okamia napisał(a):Asiu piszę się Kelly nie Keli :D Jestem na to uczulona ;) Przepraszam bardzo, zarazki poprawię. :oops: Quote
Mysia_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Asia & Ginger']http://images32.fotosik.pl/342/9adf03776b0a11bb.jpg Wnusiaaaaaaaaaaa!!!!!!! :eek2: :eek2: :eek2: Teraz Asia będzie mieć koszmary :shake::shake::shake: Quote
baffi2 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Napisał Mysia_ prawde mówiąc nie za wiele pamiętam przypomnieć Ci? :cool3: tylko nie tutaj bo dostane bana za takie slowa których użyłaś :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 agresywny dolar:evil_lol: obwąchiwanie iza z bobikiem (czyż nie wygladają podobnie w tych obróżkach:evil_lol: ) Mickey Quote
Okamia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Przepraszam bardzo, zarazki poprawię. :oops: Spox :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 baffi2 napisał(a):przypomnieć Ci? :cool3: tylko nie tutaj bo dostane bana za takie slowa których użyłaś :evil_lol: e tam się banami przejmujesz :evil_lol: może najpierw ostrzeżenie dostaniesz :evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 No, no wesoło miałyście, 3dni i tyle stron do czytania! Wnusia przeurocza :D W przyszłym roku termin po wystawach w trójmieście...plooose!! :D Quote
olekg89 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Trzeba znaleźć najlepiej jakieś domki które wynajmują zimą i tam pojechać.I zrobić poprostu kolejny zlot np. od 28.2008-01.2009 Bo myśle ,że na dogomaniackiego sylwestra zapisałaby się całkiem niezła liczba osób Quote
anetta Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ale się rozszaleliście ze zdjęciami :multi: Miło się je ogląda. Świetne tereny do spacerków :cool3: Co do wolnej amerykanki na Zlocie. Żeby nie było w przyszłości wątów to na zlot powinni jeździć tylko osoby 18+. O! :p :mdleje: http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_1716.jpg :evil_lol: Tyle tego poszło? :razz: Majty świetne :megagrin: Quote
Estera Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='anetta'] :mdleje: http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_1716.jpg :evil_lol: Tyle tego poszło? :razz: To nie było wszystko :eviltong: Quote
olekg89 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Anetta nie tylko powyżej 18 ,bo byłoby to krzywdzące np. dla Basi bonnie ,czy Asi od Bardo itp. Ale albo zgoda od rodziców ,że małoletni może pić.I zakaz zabierania na zlot Grzecha bo mu nic nie pasuje i wszystko jest źle. Quote
olekg89 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Dokładnie to była tylko część bo puszki po piwach były w większości gniecione i wywalane Quote
rose Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Estera powiedz jeszcze mamie, że musisz jechać, bo nikt tak pysznej zupki chińskiej nie gotuje jak Asia:evil_lol: Quote
Karilka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Okamia napisał(a):Asiu piszę się Kelly nie Keli :D Jestem na to uczulona ;) Jaka amerykańska haska:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czemu mojego Douleyra wszyscy focą jak on kogoś gryzie? Przecież on tylko 2 razy przetrzepał dupsko... Raz za gwałcenie tego Bardo i raz Diuka za łażenie i podgryzanie... BruDus sie nie liczy:P Quote
Mysia_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Estera napisał(a):To nie było wszystko :eviltong: no własnie :diabloti: Quote
rose Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 http://i34.tinypic.com/rti87o.jpg aaa zsikałeś sie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiadomo, że majty świetne bo sama wybierałam :P Quote
Recommended Posts