Okamia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Asia & Ginger napisał(a):A wnusia tylko mnie straszyła codziennie, za każdym razem jak przychodziła, to serce mi podchodziło do gardła. :scared: Wszyscy ją przecież uwielbiamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zwłaszcza Olek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 a wnusi jeszcze nie ma na dogo? :crazyeye::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Mysia_ napisał(a):a wnusi jeszcze nie ma na dogo? :crazyeye::evil_lol: Może nas cichaczem podgląda. :cool3: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Może nas cichaczem podgląda. :cool3: :evil_lol: haha nie wywołujcie wilka z lasu :evil_lol: bo jeszcze dziwnym trafem znadją się tutaj ludzie pogryzieni przez Bobika i Czarka:diabloti: Quote
Lorien:) Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Sweet Autystyk:evil_lol::loveu: Loganek:loveu: Soul :loveu: Filipek na swoim tronie ;) Cz(T)ips w górę:evil_lol::loveu: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Wnusia jest super! taka wyluzowana i młodzieżowa :diabloti: A zlot był super i ja bardzo dziękuje Asi,bo uważam,że zorganizowała go na prawdę b.dobrze!!! Jeszcze prośba do Kary, jakbyś mogła to wstaw to foto w oryginalnym rozmiarze, albo na e-mail mi wyślij ([email protected]) bo chcialabym sobie na tapete dać :cool3: będę wdzięczna :) :loveu: http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_1720.jpg Quote
Okamia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Co do zlotu to moja mama widziała zdjęcia z poprzednich i wiedziała co się dzieje najczęściej na takich zlotach... ale ja nie mam 13 lat... Jeżeli czujecie się odpowiedzialni za Basię może zadzwońcie lub napiszcie do jej mamy i porozmawiajcie z nią... Jeżeli rodzice chcą pilnować swoich dzieci to albo jadą z nimi albo rozmawiają z organizatorem takiego zlotu, obozu itp. i proszą aby mieć oko na to dziecko ... Po za tym czemu Pan, Panie Grzegorzu nie mógł przyjść do Asi porozmawiać o tym w trakcie zlotu tylko teraz pisze Pan o tym na forum... Uważam temat za zakończony... Dla mnie zlot był świetnym przeżyciem i dla mojej Kelly też i za rok też się wybieramy :evil_lol: Asiu dziękujemy :lol::lol::lol: Quote
Estera Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Mysia_ napisał(a):wolne sobie zrobisz :diabloti::evil_lol:no ale ja nie bedę mogła :placz: Co powiem mamie? :placz: Quote
Asia & Ginger Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Wspinaczka wysokogórska. :cool3: KaRa, Rose, Olek i Komar Szaleństwa Gingerki i Djuczka. :evil_lol: Moja choinka z nową adresówką. :cool3: Quote
Okamia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Estera napisał(a):no ale ja nie bedę mogła :placz: Co powiem mamie? :placz: że jedziesz do mnie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Rinuś Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Estera']no ale ja nie bedę mogła :placz: Co powiem mamie? :placz: że jedziesz na yyy...wakacje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosia zlot jest za rok !!!!!! Quote
Ana_Zbyska Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Mam coś dla Was :lol:: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Ana_Zbyska']Mam coś dla Was :lol:: http://images32.fotosik.pl/342/9adf03776b0a11bb.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aniu z pyska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to jest świetne :cool3::cool3::cool3: Quote
rose Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Estera napisał(a): Przypomniało mi się " ekhm...przyszłam po coś" :lol: i powtarzanie tego samo 5 razy :angryy: Przyszłam po coś, przyszłam po coś, przyszłam po coś joł:evil_lol: przyszłam po coś, przyszłam po coś joł joł:evil_lol::evil_lol: Quote
BBeta Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Asia & Ginger']BBeta, ja się nie bawię w organizację. To nie była zabawa, tylko poważna sprawa Miało być w "..." ;) [SIZE="1"]("baw") [quote name='Asia & Ginger']Moja choinka z nową adresówką. :cool3: Choinka? :hmmmm: Quote
Lorien:) Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Oo, nasza przyjaciółka nawet się tu znalazła:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Przyczajony Logan - prawie jak border. :cool3: Diabełkowa z Gingerką i Loganem w tle. Diabły dwa. :evil_lol: Mój wiewiór. :loveu: Quote
Mysia_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 http://images32.fotosik.pl/342/9adf03776b0a11bb.jpg nie wierze! :evil_lol: Suuuuper sweetaśna fotka :loveu: Quote
Sweet Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 http://images32.fotosik.pl/342/9adf03776b0a11bb.jpg ona była niemożliwa:evil_lol: nas ciagle upominała że psy chyba miały byc na smyczy:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Estera napisał(a):no ale ja nie bedę mogła :placz: Co powiem mamie? :placz: że kochasz ekipę za ławki i bez niej nie możesz żyć :loveu: Quote
Estera Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Okamia']że jedziesz do mnie :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Rinuś']że jedziesz na yyy...wakacje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: xP na pewno się zgodzi :mad: możemy zlot zrobić jak będzie międzynarodówka w Poznaniu! Kto mnie z Szychą przenocuje? :razz: Quote
Rinuś Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='BBeta'] Choinka? :hmmmm: Dżindżoł i Bruti mieli świecące obróżki :p ale Ginger to choinka :p:evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 aaa i nie wiem jak Wy, ale ja idę na piwo zaraz :evil_lol: Quote
Estera Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Mysia_ napisał(a):że kochasz ekipę za ławki i bez niej nie możesz żyć :loveu:stwierdzi, że jestem nienormalna i zapyta czemu za ławką siedziałam :mad: Ale jak Basia będzie to ja powiem, że muszę być, bo z moją córcią wszędzie :loveu: I jak Mysia będzie to też, bo będziemy szukać przystojnych sąsiadów. I pić drinki "od serca" :loveu: Quote
Rinuś Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Estera']stwierdzi, że jestem nienormalna i zapyta czemu za ławką siedziałam :mad: powiesz, że wszyscy tam siedzieli,bo ławki były zarzygane :evil_lol: Quote
Recommended Posts