komar Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ZLOT był w pyte;P samochód cały tylko troche zakłaczony i trza go odkurzyć;P a teraz (Capslock ON) CZY MÓGŁBYM PROSIĆ O PRZESLANIE MI (RS LUB INNYM SPOSOBEM) ZDJĘĆ W WIĘKSZYM ROZMIARZE NIŻ TERAZ TU NA FORUM, W CELU ZROBIENIA FILOMU ZE ZLOTU, KTÓRY BEDE UDOSTEPNIAŁ JAK GO ZROBIE:) Z GÓRY DZIEKUJE:D (CAPSLOCK OFF):lol::lol::lol::lol: :) Quote
Basia i Barni Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ciekawe czy jednoręka Basie wezniecie na zlot ? :mad: na masaż sie nikt nie załapie ale piwo drugą ręką idzie trzymać :kciuki: ponawiam pytanie czy domek nr 7 gdzie miałam być ja był wolny czy ktos sobie swoją dupkę gościł :megagrin::grin: Quote
Okamia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Basia i Barni napisał(a):ponawiam pytanie czy domek nr 7 gdzie miałam być ja był wolny czy ktos sobie swoją dupkę gościł :megagrin::grin: namiotowicze przejeli Quote
M&T Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Okamia napisał(a):namiotowicze przejeli przecież wy tam byłyście! :eviltong: Quote
M&T Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Komar, ja już wszystkie zmniejszyłam :oops: Mickey w wersji "zmokła kura" :diabloti: widoczek:) pływający Bobiś :cool3: Mickey i Bobiś pływający Mickey:) Quote
Rinuś Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Komar ja moge na skype bo inaczej mój komp nie podoła :evil_lol: MT to Ty nie zostawiasz sobie oryginału? Agnisia rozpalająca "ognisko" Wręczanie prezentu Patikujkowi :p Patikujek nawet przymierzyła :diabloti: Quote
Okamia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 M&T napisał(a):przecież wy tam byłyście! :eviltong: jej nie chodzi dokładnie o nr domku ale o sam fakt kochanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 mysle ze to nie były kolonie- a asia nie miała płacone za opieke jak to ma sie zazwyczaj w szkołach wiec kazdy miał sie pilnowac sam a rodzice ktorzy puszczaja 13 latki na samotne wakacje sa nie powazni ja w ich wieku na ksiedza mówiłam zorro - i moja ulubiona zabawa były bierki :loveu: Quote
gossia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Jakby rodzic pojechał na zlot i zobaczył jak tam naprawdę jest to by dziecka żadnego nie było. :D Chociaż wystarczyłyby zdjęcia :D Pewneiu nikt nie pokazuję z przeszłych zlotów zdjeć.. :D Quote
M&T Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Rinuś'] MT to Ty nie zostawiasz sobie oryginału? Nie, zmniejszam do szerokości 300mm, bo nie mam miejsca na razie na kompie i dopiero jak będę mogła opróżnić dysk, to nie będę musiała zdjęć zmniejszać :eviltong: ale nie wszystkie mam zmniejszone :cool3: Quote
M&T Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Okamia napisał(a):jej nie chodzi dokładnie o nr domku ale o sam fakt kochanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale napisała "domek nr7" xD Quote
komar Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Rinuś']Komar ja moge na skype bo inaczej mój komp nie podoła :evil_lol: MT to Ty nie zostawiasz sobie oryginału? a nie da rady wrzucić na http://rapidshare.com/ ??:P bo skypa nie posiadam;P Quote
komar Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 M&T napisał(a):Nie, zmniejszam do szerokości 300mm, bo nie mam miejsca na razie na kompie i dopiero jak będę mogła opróżnić dysk, to nie będę musiała zdjęć zmniejszać :eviltong: ale nie wszystkie mam zmniejszone :cool3: to mogą być ewentualnie te zmniejszone;P Quote
Okamia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='komar']a nie da rady wrzucić na http://rapidshare.com/ ??:P bo skypa nie posiadam;P U mnie nie da :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wyślę ci jak wrócę ze spacerku :cool3::cool3::cool3: Quote
M&T Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Mickey i Paulina w jeziorku :) Mickey z patyczkiem :evil_lol: Bobiś Drakkar Quote
M&T Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='komar']to mogą być ewentualnie te zmniejszone;P to wszystkie masz na http://www.tofsss.fotosik.pl :) Quote
komar Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 bo w spisie na 1 stronie jest ten domek jako domek nr 7;P Quote
Rinuś Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='komar']a nie da rady wrzucić na http://rapidshare.com/ ??:P bo skypa nie posiadam;P zaraz zobaczę :evil_lol: Quote
Ana_Zbyska Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Na 1 str też pisze, że miałabym być w innym, jednak byłam w 7 :eviltong: Quote
Rinuś Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 kurde ja nie umiem się tym obsługiwać :evil_lol: napisz mi instrukcję :evil_lol: po jednym zdjęciu mam ładować czy jak? Quote
Lorien:) Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a): żadni rodzice by nie puścili dzieci tam gdzie co noc pija i to nie wiadomo w jakich ilosciach. racja jak ktos nie chciał to nie pił i dobrze bo pijaków tam wystarczyło... Mi osobiscie sie nawet podobało chociaz mogło byc lepiej... A skąd wiesz, że co noc było picie, skoro Cię tam praktycznie nie było?:evil_lol: Mogło być lepiej? To może Ty zorganizujesz następny zlot? :eviltong::evil_lol: Zlot był w pytę a Wy się czepiacie:razz::eviltong: Mój Filipek vel Sebastianek przyjechał bardzo wymęczony i od wczoraj praktycznie nie podnosi się ze swojego "legowiska":p Quote
Sweet Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Lorien:) napisał(a):A skąd wiesz, że co noc było picie, skoro Cię tam praktycznie nie było?:evil_lol: Mogło być lepiej? To może Ty zorganizujesz następny zlot? :eviltong::evil_lol: Zlot był w pytę a Wy się czepiacie:razz::eviltong: Mój Filipek vel Sebastianek przyjechał bardzo wymęczony i od wczoraj praktycznie nie podnosi się ze swojego "legowiska":p No nie wiem tylko sie domyslam.. Mogło byc lepiej w innym sensie nie chodzi i tu o miejsce ani nic... dobra zreszta mniejsza o to Mi sie ogólnie podobało..:p Quote
M&T Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 a ja dzisiaj z Mickim u weta byłam i okazało sie, że ma zagazowane jelita :( i teraz musimy jeździć na zastrzyki :( foty: Drakkar trzepu trzepu :) Paulina- jeden ze śpiochów :evil_lol: [czyt.: moich osób tow. xD] Mickey + widoczek :) moja zmokła kura :evil_lol: Quote
Recommended Posts