Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli pewnie chodzi o domek nr 3:eviltong:
Zamieszkałam tam ja wraz z virginią i kłapouchą a w drugim pokoju była diabełkowa ze swoim boyem;) Przenieśliśmy się tam z naszych namiotów.
Dziękujemy bardzo za możliwość zamieszkania w nim, gdyż przekonałiśmy się, że dwa psy w namiocie i 3 osoby to nie najlepszy pomysł :evil_lol:

Posted

[quote name='Ana_Zbyska']Mój biedny Mickey..:-(
Trzymma mocno kciuki!!

Dzięki kochana :):)

dalej fotki, dalej:lol:

zaraz będą :cool3:

Posted

baffi2 napisał(a):
O Kubie - Kalim mówicie? On jest fajny i gdyby nie on to byśmy zamarzły w nocy :cool3: :evil_lol:
fakt fakt! I ten Adam z plaży by nas załatwił :evil_lol: Bo tylko Kuba umiał z nim się dogadać :evil_lol:
KaRa_ napisał(a):
My już myślimy o powtórce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mini zlocik czy coś takiego:diabloti:
U Ciebie w domu :evil_lol: A może zrobimy coś pod koniec wakacji jeszcze ...hmmmm? Bo w październiku to ja mam szkołe :diabloti:
KaRa_ napisał(a):
Na pewno nie tam zlocik, i to ma być zlot vipów za ławki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Więc nie zgadzam się byś uczestniczyła na mini zlocie o którym myślimy:diabloti:
napisz od razu kto może jechać, bo tak to wszyscy będą się pytać czy się zaliczają czy nie :eviltong:
rose napisał(a):
Jestem wymieniona jako pierwsza:loveu: to pewnie dzieki temu niezapomnianemu całusowi na plaży:loveu:
ja jako trzecia, więc jak dla mnie to i tak wysoko biorąc pod uwagę, że znamy się 3 dni i SweetOlek groził mi, że mnie nie polubi w ogóle :diabloti:
basia bonnie napisał(a):
mam nadzieje:loveu:

Tak, dla tych zza ławeczki:evil_lol: Basia i Estera będą:diabloti:
z moją córcią jadę wszędzie :loveu::loveu::loveu:

Posted

Iza z Bobisiem

wspólny spacerek:)

Doopcia go swędziała :diabloti:

Mickuś z Maksiem, który znowu był spuszczony :angryy: daleko w tle widać jego właścicielkę, która jak tylko nas zobaczyła to zawróciła :angryy::shake:

Posted

[quote name='Mysia_']prawde mówiąc nie za wiele pamiętam I ja Ci przypominać nie będę, bo wierz mi- nie chcesz :diabloti:[quote name='KaRa_']Nie da się ukryć zlot był super:evil_lol: dawno tyle nie piłam płynu do naczyń oraz wody z szklanej butelki :evil_lol: Ja nie wiedzieć czemu sympatia do niektórych osób przeniosła się na innych dogomaniaków i mieli te samo zdanie co ja:evil_lol::evil_lol:Sweet KaRa_ jest okropnym człowiekiem :shake: Też dawno tylko wOdy nie piłam :diabloti:

[quote name='Rinuś']tym ktosiem byłam ja :diabloti: bo byłaś już yyy...pijana? :diabloti:
nieeeee możliweeeee
[quote name='KaRa_']Diunka
http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_1716.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_1718.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_1720.jpg
Wiem,wiem jesteśmy stuknięci :evil_lol:Łiiiiiiiii :loveu: Dusia moja, kochana, pozująca :diabloti:
[quote name='Asia & Ginger']http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_0833.jpg
Olek mizia Dzińdziołka! Olek mizia Dzińdziołka!

http://i288.photobucket.com/albums/l...d/IMG_1720.jpg
Super wyszła Wam ta fotka.
A Diunka jak się pchała do pozowania. :cool3: :loveu: :evil_lol:

też zwróciłam uwagę na to zdjęcie. Ja go nigdy przedtem nie widziałam, aby głaskał choinkę :shake:
Po Diunie widać przecież, że to sama robiła i wcale nie patrzy w inną stronę. Ona bardzo chciałą mieć zdjęcie na takim fajnym tle :loveu:

[quote name='KaRa_']Jak ? wysyłała na nas swoją wnuczkę bo się nas bałaPrzypomniało mi się " ekhm...przyszłam po coś" :lol: i powtarzanie tego samo 5 razy :angryy:

[quote name='xxSweetGirl93xx']
racja jak ktos nie chciał to nie pił i dobrze bo pijaków tam wystarczyło...
[quote name='rose']Jakaś aluzja?:evil_lol:jakich pijaków ?? :-o

[quote name='Lorien:)']A skąd wiesz, że co noc było picie, skoro Cię tam praktycznie nie było?:evil_lol:
Mogło być lepiej? To może Ty zorganizujesz następny zlot? :eviltong::evil_lol:

Zlot był w pytę a Wy się czepiacie:razz::eviltong:

Mój Filipek vel Sebastianek przyjechał bardzo wymęczony i od wczoraj praktycznie nie podnosi się ze swojego "legowiska":pteż mnie to zastanawia .

Diune wczoraj i dzisiaj na siłę wynosiłam na siku :p nie moja wina, ja jej kazałam zostać w domku to mordę darła, teraz niech cierpi :diabloti:

Dajcie więcej zdjęć no :loveu:

Posted

Estera napisał(a):
Przypomniało mi się " ekhm...przyszłam po coś" :lol: i powtarzanie tego samo 5 razy :angryy:

ale nie zapomnę jak ją zignorowaliśmy jak przyszła na koniec:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zwłaszcza te jej teksty "patrz, to są pieski":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

proszę bardzo :)

Maksiu chwilę z nami pobiegał, a później pobiegł pędem do właścicielki, która juz była hen daleko, bylebyśmy jej nie dogoniły :angryy:

Asia i Bardo :)

sam Bardo :eviltong:

dzieffczynki :evil_lol:

Posted

[quote name='Grzecho']Ja nie chcę nikogo linczować ani skazywać na dyby. Chce tylko zwrócić uwagę na problem który zaisniał i który mi się nie podobał.
Jeżeli chodzi o problem odpowiedzialności to jesteś Asiu w grubym błędzie. Zgodnie z kodeksem cywilnym za niepełnoletnich uczestników wycieczki, zlotu, obozów, koloni itp. odpowiedzialny jest ORGANIZATOR. Mimo iż nie było to zgłoszone do żadnej instytucji miało to charakter typowo organizacyjny, na wyjazd były zbierane pieniądze i nawet nazwa brzmiała jako zlot dogomaników a Ty i Kara często byłyście nazywane organizatorkami. W związku z tym nie można juz tego nazwać wolnym wyjazdem i unikać odpowiedzialności. Tym bardziej że rodzice powieżając wam dzieci liczyli na to że ich pociechy spędza czas na zajmowaniu się psiakami. Myślę że rodzice gdyby wiedzieli jak ten zlot ma naprawdę wyglądać to nigdy nie odważyli by się na wyjazd dziecka.
Piszę to tylko dlatego aby uświadomić na przyszły raz paru osobom iż
z tego mogły by wyskoczyć poważne problemy.
Nie podoba mi sie Olek jak nazywasz mojego syna i jego kolegę. Cieszę się iż oni wolą biegać niż w wieku 15 lat pić alkohol.
Z czystej ciekawości zapytam, który to artykuł KC?
Poza tym przypomnę tylko, że sami mówiliście mi, że pewna osóbka z Waszej grupy na mini zlocie u Wandul popijała szampana. Wtedy Wam to nie przeszkadzało? :roll:

[quote name='BBeta']To akurat było do przewidzenia... I tak dobrze, że nic poważnego się nie wydarzyło :roll:

Asiu, tak na przyszłość, jak nie chcesz brać za nikogo odpowiedzialności to nie baw się w organizacje, osoby niepełnoletnie muszą być pod czyjąś opieką, nie ważne jaki charakter miał ten wyjazd
BBeta, ja się nie bawię w organizację. To nie była zabawa, tylko poważna sprawa, mnóstwo telefonów do kilkudziesięciu ośrodków, rezerwacja, załatwianie koszulek itp. i na koniec spełnianie życzeń niektórych zlotowiczów. Kosztowało mnie to sporo nerwów. I widać, że to jeszcze nie koniec... :cool1:

[quote name='rose']Było fajnie? było..
Mieliście gdzie spać? mieliście..
nawiązały się nowe znajomości, były spacery, "ognisko", dobra zabawa, każdemu się podobało, więc poco teraz to "a co by było gdyby.."..Tak jak mówi Olek, Asi trzeba podziękować za to, że się wszystkim zajęła, zarezerwowała ośrodek i była na Wasze każde zawołanie jak czegoś potrzebowaliście to ona dzwoniła do Pani i się o wszystko pytała.. Moim zdaniem była bardzo dobrym organizatorem i podziwiam ją, że w ogóle sie podjęła organizacji, ale gdyby nie ona to pewnie byśmy sie nie spotkali i nie mielibyśmy teraz czego wspominać, bo jakoś nikt nie kwapił sie by cokolwiek zorganizować..
Dzięki Aniu. :p

[quote name='komar']ZLOT był w pyte;P samochód cały tylko troche zakłaczony i trza go odkurzyć;P

a teraz (Capslock ON) CZY MÓGŁBYM PROSIĆ O PRZESLANIE MI (RS LUB INNYM SPOSOBEM) ZDJĘĆ W WIĘKSZYM ROZMIARZE NIŻ TERAZ TU NA FORUM, W CELU ZROBIENIA FILOMU ZE ZLOTU, KTÓRY BEDE UDOSTEPNIAŁ JAK GO ZROBIE:) Z GÓRY DZIEKUJE:D (CAPSLOCK OFF):lol::lol::lol::lol:

:)
Komarku prześlę Ci trochę fajniejszych fotek, tylko mi jeszcze przypomnij. :evil_lol:

Posted

Słuchajcie, jesli rodzic pozwala jechać nastolatce na zlot to się musi liczyć, że własnie może być tak a nie inaczej, przecież to było od początku zaznaczone, że organizatorka nie bierze odpowiedzialności za niepełnoletnich. Pamiętam jak wyglądały wycieczki szkolne - w gimnazjum czy liceum, tam mieliśmy wychowawców, a i tak wszyscy pili. Jak świat światem zawsze tak było i będzie, napewno winy za to nie ponosi Asia!
Według mnie zlot był bardzo dobrze zorganizowany.

A jakby chodziło o moje picie to pomimo tego, że wyglądam na dziecko z gimnazjum to już od pewnego czasu jestem pełnoletnia :eviltong::eviltong::eviltong:

Czekam na fotki :razz: Wkrótce wrzucę swoje, chociaż za wiele ich nie ma :oops:

Posted

miały być wszystkie psiaki razem w rządku, ale Nelly i Bobiś nam uciekli xP

ja z Drakkusiem :loveu:

Mickey

Bobiś

i pychol Mickiego :)

Posted

[quote name='Okamia']ale nie zapomnę jak ją zignorowaliśmy jak przyszła na koniec:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zwłaszcza te jej teksty "patrz, to są pieski":evil_lol::evil_lol::evil_lol:noooo :angryy:
"To są ładne pieski, nie bój się. No zobacz, one takie fajne, no chodź " :angryy:

Asieńko zlot był super, jak się komuś nie podobało to trudno. Ja żałuję, że nie posłuchałam się Ciebie i nie powiedziałam szefowi, żeby się bujał! :shake:

Posted

[quote name='Estera']noooo :angryy:
"To są ładne pieski, nie bój się. No zobacz, one takie fajne, no chodź " :angryy:

Asieńko zlot był super, jak się komuś nie podobało to trudno. Ja żałuję, że nie posłuchałam się Ciebie i nie powiedziałam szefowi, żeby się bujał! :shake:
A widzisz, ja mam zawsze rację. :evil_lol:

A wnusia tylko mnie straszyła codziennie, za każdym razem jak przychodziła, to serce mi podchodziło do gardła. :scared:

Posted

gossia napisał(a):
A jak mogę wiedzieć to gdzie będzie następny zjazd? ;/

spokojnie, następny zlot (dla wszystkich ;)) będzie dopiero za rok, dużo czasu do przemyślenia jeszcze :)

Posted

Estera napisał(a):
U Ciebie w domu :evil_lol: A może zrobimy coś pod koniec wakacji jeszcze ...hmmmm? Bo w październiku to ja mam szkołe :diabloti:

wolne sobie zrobisz :diabloti::evil_lol: