gossia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Jeżeli PANI KaRa przyjmie przeprosiny oraz Rose, to chciałabym się zapisać - Domeq + pies - W typie rasy. Niezależnie gdzie to będzie :) Ale od tego pewnie będzie oddzielny temat :) Wiem, wiem - niegrzeczne dzieci chodzą prędko spać < ha, ha > Ale mam komp włączony po kryjomu. Dobra, ja lecę spać, choć mi się nie chcę.. PROSZĘ O ZGODE DOGOMANIAKÓW NA TO CZY MOGĘ JECHAĆ, ORAZ O NAJWAŻNIEJSZĄ - KaRy.. :( A WIĘC ŻYCZĘ DOBREJ NOCKI ORAZ MIŁYCH SNÓW! I DOBREGO PONIEDZIAŁKU :) PA! Quote
Estera Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Kurde dziecko, dopiero zlot się skończył. Nikt nie robi zapisów na następny :/ Nie ważne gdzie będzie tym razem pojadę na cały :evil_lol: basia bonnie napisał(a):Mamciu moja ja tęsknie:-(:-( Nie płacz zobaczymy się jeszcze nie raz :diabloti: Quote
Estera Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='basia bonnie']Jest jeden plus, Czarek potrafi gryźć i pogonić erotomanów:angryy::evil_lol::evil_lol: [quote name='Mysia_']właśnie!!!! :loveu:Oj Myśka... ale Ty nie miałaś nic przeciw:evil_lol: [quote name='M&T']Macie słitaśną Diunkę :) http://images32.fotosik.pl/341/8591eb5ea79ce4b7med.jpg http://images23.fotosik.pl/262/73fe97227165e573med.jpg łiiiiiiiiiiiiiiiii :loveu::loveu::loveu: [quote name='Karilka']Diunka jak zawsze w czarnych pantofelkach łazi... no co mogę poradzić, że mam potwora z bagien? :evil_lol: Quote
Magot Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Było suuper:loveu::loveu: Szkoda, że zlot już się skończył, strasznie szybko to minęło:evil_lol: Czekam na resztę fot:cool3: Quote
KaRa_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Mam ponad 1000zdjęc do wstawienia:evil_lol:zaraz wkleje kolejną porcje Quote
KaRa_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 gossia napisał(a):Dzień dobry! To ja żałosne dziecko - gossia :( Nie oczekuję wybaczenia z pani strony. Postąpiłam bardzo głupio! Dopiero się przekonałam.. Chcę tylko powiedzieć że znam dobre miejsce na następny zlot. Jest to wieś - woj. kujawsko pomorskie. Sikórz. Bar - domki - lepszy stan - sklep - lasy - pola - jezioro - wszystko ogrodzone. Można by wynająć. Być może małe zniżki. Blisko moja siocha. Może by coś ugotowała.. Tam jest pięknie.. Jeżeli by mi się udało zrobić zdjęcia to.. Prześle. Prawie centrum - nikt by nie narzekał.. Fajnie tam jest. Domki jakieś z 2005 r. pamiętam jak je budowali - bylam i patrzyłam. Są z drewna. I są piękne. może jest ich strona internetowa. Prosiłabym o powiedzenie o tym organizatorowi :) Bardzo chciałam jechać na ten zlot. Ale pani by mnie nie zaakceptowała... ;( Więc nie ma co.. JeŻeli pani odwruci zdanie i pozwoli przyjechać na drugi rok - 12 lat. nawet ND - 13.. Bardzo chciałabym.. Od pani zależy czy mogę przyjechać.. ;(Myślę że fajnie było ;p Proszę o odpisanie mi i napisanie to co napisałam ja na DGM - na wątku zlotu :) Jeżeli nie.. To nie. Rozumiem panią i to co pani teraz po tym wszytskim do mnie czuje - złosć, nienawiść i niechęć.. <beczy> Nie oczekuje wybaczenia od wszytskich, I wszyscy czujecie do mnie złość i nienawić.. :-( Każdy musi ponieść karę.:-( Mama powiedziała że jak przeproszę panią KaRe i wy się zgodzicie i dacie ostatnią szanse - będę mogła jechać na następny zlot. Obiecuję - mama. mamy w katowicach wujka. Jak coś to pojedziemy i będę na zlocie :) Oczywiście nie wyprzedzam faktu. Myślę że dacie mi tą ostatnią szanse ( chyba już 10 ) .. :shake: Cieszę się że fajnie tam było :multi: Namyślcie się, czy warto mi dać tą szanse.. Chciałabym też przeprosić Rose, Bore, KaRe i tych wszystkich których obraziłam.. Bye bye :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Mysia_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 basia bonnie napisał(a):B.dobry pomysł Karinko kochana:loveu::loveu: a ja zabije Murzyna!:angryy::angryy: nie moge zmyć tego piwa z włosów:angryy: własnie, niech Anka zmieni nick na sweet_Austyk :razz: Basiu, naszczęście on za rok nie pojedzie :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Estera napisał(a):Oj Myśka... ale Ty nie miałaś nic przeciw:evil_lol: prawde mówiąc nie za wiele pamiętam :eviltong: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Nie da się ukryć zlot był super:evil_lol: dawno tyle nie piłam płynu do naczyń oraz wody z szklanej butelki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja nie wiedzieć czemu sympatia do niektórych osób przeniosła się na innych dogomaniaków i mieli te samo zdanie co ja:evil_lol::evil_lol: Quote
Karilka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Tyszanie gdzie jesteście? Pati? Luca? Dawajta zdjęcia!:mad: Quote
olekg89 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Haha jezu ,ale beznadziejna noc...:/ nie dość ,że jestem wyspany to nie suszy mnie ,kac kupy też brak :( Nikt nie krzyczy TIPSY W GÓRĘ UŁA UŁA hehe i w ogóle bez sens. Quote
Rinuś Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Eej co to za Gosia?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a ja za to za tok nie jadę :diabloti: Quote
Rinuś Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Estera'] Przeglądam zdjęcia i za nic nie pamiętam aby ktoś nam robił fotę wtedy :crazyeye: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/115526/00000008.jpg tym ktosiem byłam ja :diabloti: bo byłaś już yyy...pijana? :diabloti: a mojego Brutiego nikt nie ma ? :-( Quote
KaRa_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Rinuś'] a mojego Brutiego nikt nie ma ? :-( Jest , jest lecz idę po kolei z zdjęciami :cool3: Quote
Rinuś Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='KaRa_']Jest , jest lecz idę po kolei z zdjęciami :cool3: aa to dobrze :p masz zamiar wszystkie wstawić ? :razz: to ja chyba wejdę tutaj jak będzie setna strona :evil_lol: Quote
baffi2 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Mysia_ napisał(a):Basiu, naszczęście on za rok nie pojedzie :evil_lol: O Kubie - Kalim mówicie? On jest fajny i gdyby nie on to byśmy zamarzły w nocy :cool3: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Diunka Wiem,wiem jesteśmy stuknięci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_1720.jpg boskie foto xD ja zaraz lecę dalej ze wstawianiem swoich :):) Quote
Recommended Posts