Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżeli PANI KaRa przyjmie przeprosiny oraz Rose, to chciałabym się zapisać - Domeq + pies - W typie rasy. Niezależnie gdzie to będzie :) Ale od tego pewnie będzie oddzielny temat :) Wiem, wiem - niegrzeczne dzieci chodzą prędko spać < ha, ha > Ale mam komp włączony po kryjomu. Dobra, ja lecę spać, choć mi się nie chcę.. PROSZĘ O ZGODE DOGOMANIAKÓW NA TO CZY MOGĘ JECHAĆ, ORAZ O NAJWAŻNIEJSZĄ - KaRy.. :( A WIĘC ŻYCZĘ DOBREJ NOCKI ORAZ MIŁYCH SNÓW! I DOBREGO PONIEDZIAŁKU :) PA!

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurde dziecko, dopiero zlot się skończył. Nikt nie robi zapisów na następny :/
Nie ważne gdzie będzie tym razem pojadę na cały :evil_lol:

basia bonnie napisał(a):
Mamciu moja ja tęsknie:-(:-(
Nie płacz zobaczymy się jeszcze nie raz :diabloti:

Posted

[quote name='basia bonnie']Jest jeden plus, Czarek potrafi gryźć i pogonić erotomanów:angryy::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Mysia_']właśnie!!!! :loveu:Oj Myśka... ale Ty nie miałaś nic przeciw:evil_lol:

[quote name='M&T']Macie słitaśną Diunkę :)
http://images32.fotosik.pl/341/8591eb5ea79ce4b7med.jpg
http://images23.fotosik.pl/262/73fe97227165e573med.jpg

łiiiiiiiiiiiiiiiii :loveu::loveu::loveu:
[quote name='Karilka']Diunka jak zawsze w czarnych pantofelkach łazi...

no co mogę poradzić, że mam potwora z bagien? :evil_lol:

Posted

gossia napisał(a):
Dzień dobry! To ja żałosne dziecko - gossia :( Nie oczekuję wybaczenia z pani strony. Postąpiłam bardzo głupio! Dopiero się przekonałam.. Chcę tylko powiedzieć że znam dobre miejsce na następny zlot. Jest to wieś - woj. kujawsko pomorskie. Sikórz. Bar - domki - lepszy stan - sklep - lasy - pola - jezioro - wszystko ogrodzone. Można by wynająć. Być może małe zniżki. Blisko moja siocha. Może by coś ugotowała.. Tam jest pięknie.. Jeżeli by mi się udało zrobić zdjęcia to.. Prześle. Prawie centrum - nikt by nie narzekał.. Fajnie tam jest. Domki jakieś z 2005 r. pamiętam jak je budowali - bylam i patrzyłam. Są z drewna. I są piękne. może jest ich strona internetowa. Prosiłabym o powiedzenie o tym organizatorowi :) Bardzo chciałam jechać na ten zlot. Ale pani by mnie nie zaakceptowała... ;( Więc nie ma co.. JeŻeli pani odwruci zdanie i pozwoli przyjechać na drugi rok - 12 lat. nawet ND - 13.. Bardzo chciałabym.. Od pani zależy czy mogę przyjechać.. ;(Myślę że fajnie było ;p Proszę o odpisanie mi i napisanie to co napisałam ja na DGM - na wątku zlotu :) Jeżeli nie.. To nie. Rozumiem panią i to co pani teraz po tym wszytskim do mnie czuje - złosć, nienawiść i niechęć.. <beczy>

Nie oczekuje wybaczenia od wszytskich, I wszyscy czujecie do mnie złość i nienawić.. :-( Każdy musi ponieść karę.:-( Mama powiedziała że jak przeproszę panią KaRe i wy się zgodzicie i dacie ostatnią szanse - będę mogła jechać na następny zlot. Obiecuję - mama. mamy w katowicach wujka. Jak coś to pojedziemy i będę na zlocie :) Oczywiście nie wyprzedzam faktu. Myślę że dacie mi tą ostatnią szanse ( chyba już 10 ) .. :shake: Cieszę się że fajnie tam było :multi: Namyślcie się, czy warto mi dać tą szanse.. Chciałabym też przeprosić Rose, Bore, KaRe i tych wszystkich których obraziłam..

Bye bye :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

basia bonnie napisał(a):
B.dobry pomysł Karinko kochana:loveu::loveu:

a ja zabije Murzyna!:angryy::angryy: nie moge zmyć tego piwa z włosów:angryy:

własnie, niech Anka zmieni nick na sweet_Austyk :razz:

Basiu, naszczęście on za rok nie pojedzie :evil_lol:

Posted

Nie da się ukryć zlot był super:evil_lol: dawno tyle nie piłam płynu do naczyń oraz wody z szklanej butelki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja nie wiedzieć czemu sympatia do niektórych osób przeniosła się na innych dogomaniaków i mieli te samo zdanie co ja:evil_lol::evil_lol:

Posted

Haha jezu ,ale beznadziejna noc...:/ nie dość ,że jestem wyspany to nie suszy mnie ,kac kupy też brak :(
Nikt nie krzyczy TIPSY W GÓRĘ UŁA UŁA hehe i w ogóle bez sens.

Posted

[quote name='KaRa_']Jest , jest lecz idę po kolei z zdjęciami :cool3:
aa to dobrze :p masz zamiar wszystkie wstawić ? :razz: to ja chyba wejdę tutaj jak będzie setna strona :evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Basiu, naszczęście on za rok nie pojedzie :evil_lol:

O Kubie - Kalim mówicie? On jest fajny i gdyby nie on to byśmy zamarzły w nocy :cool3: :evil_lol: