Samturia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 http://images31.fotosik.pl/348/4ba61c330eac4162med.jpg skąd ja znam ten widok :loveu: podobno za rok śląsk? to może się pojawie ;D SŁIIIIIIIIIIIIT! Quote
Karilka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Nieeee.... Teraz będzie Spała. Organizuje KOMAR, Prawda?:diabloti: Quote
Karilka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ananas zmień nika na Autystyk:diabloti::diabloti::diabloti::mad: Quote
basia bonnie Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Karilka napisał(a):Ananas zmień nika na Autystyk:diabloti::diabloti::diabloti::mad: B.dobry pomysł Karinko kochana:loveu::loveu: a ja zabije Murzyna!:angryy::angryy: nie moge zmyć tego piwa z włosów:angryy: Quote
M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Soul Zuzka i Soul Mickey wszyscy razem :):) śpiąca Bonnie :) Quote
Lorien:) Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 olekg18 napisał(a): Nawet nauczyłem Lorien i Virginie nowych słów.:D hehe Taaak, zlot był w pytę :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 fajnie sie mieliscie - czy ktos zajałten moj domek? Quote
AgaCzips Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Karilka napisał(a):Ananas zmień nika na Autystyk:diabloti::diabloti::diabloti::mad: a gdzie sweet??:eviltong: Quote
gossia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Dzień dobry! To ja żałosne dziecko - gossia :( Nie oczekuję wybaczenia z pani strony. Postąpiłam bardzo głupio! Dopiero się przekonałam.. Chcę tylko powiedzieć że znam dobre miejsce na następny zlot. Jest to wieś - woj. kujawsko pomorskie. Sikórz. Bar - domki - lepszy stan - sklep - lasy - pola - jezioro - wszystko ogrodzone. Można by wynająć. Być może małe zniżki. Blisko moja siocha. Może by coś ugotowała.. Tam jest pięknie.. Jeżeli by mi się udało zrobić zdjęcia to.. Prześle. Prawie centrum - nikt by nie narzekał.. Fajnie tam jest. Domki jakieś z 2005 r. pamiętam jak je budowali - bylam i patrzyłam. Są z drewna. I są piękne. może jest ich strona internetowa. Prosiłabym o powiedzenie o tym organizatorowi :) Bardzo chciałam jechać na ten zlot. Ale pani by mnie nie zaakceptowała... ;( Więc nie ma co.. JeŻeli pani odwruci zdanie i pozwoli przyjechać na drugi rok - 12 lat. nawet ND - 13.. Bardzo chciałabym.. Od pani zależy czy mogę przyjechać.. ;(Myślę że fajnie było ;p Proszę o odpisanie mi i napisanie to co napisałam ja na DGM - na wątku zlotu :) Jeżeli nie.. To nie. Rozumiem panią i to co pani teraz po tym wszytskim do mnie czuje - złosć, nienawiść i niechęć.. <beczy> Nie oczekuje wybaczenia od wszytskich, I wszyscy czujecie do mnie złość i nienawić.. :-( Każdy musi ponieść karę.:-( Mama powiedziała że jak przeproszę panią KaRe i wy się zgodzicie i dacie ostatnią szanse - będę mogła jechać na następny zlot. Obiecuję - mama. mamy w katowicach wujka. Jak coś to pojedziemy i będę na zlocie :) Oczywiście nie wyprzedzam faktu. Myślę że dacie mi tą ostatnią szanse ( chyba już 10 ) .. :shake: Cieszę się że fajnie tam było :multi: Namyślcie się, czy warto mi dać tą szanse.. Chciałabym też przeprosić Rose, Bore, KaRe i tych wszystkich których obraziłam.. Quote
M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Macie słitaśną Diunkę :) Kelly Nowinka :loveu: Quote
basia bonnie Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 przykro nam, juz mamy miejsce na przyszly zlot :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 gossia napisał(a):Dzień dobry! To ja żałosne dziecko - gossia :( Nie oczekuję wybaczenia z pani strony. Postąpiłam bardzo głupio! Dopiero się przekonałam.. Chcę tylko powiedzieć że znam dobre miejsce na następny zlot. Jest to wieś - woj. kujawsko pomorskie. Sikórz. Bar - domki - lepszy stan - sklep - lasy - pola - jezioro - wszystko ogrodzone. Można by wynająć. Być może małe zniżki. Blisko moja siocha. Może by coś ugotowała.. Tam jest pięknie.. Jeżeli by mi się udało zrobić zdjęcia to.. Prześle. Prawie centrum - nikt by nie narzekał.. Fajnie tam jest. Domki jakieś z 2005 r. pamiętam jak je budowali - bylam i patrzyłam. Są z drewna. I są piękne. może jest ich strona internetowa. Prosiłabym o powiedzenie o tym organizatorowi :) Bardzo chciałam jechać na ten zlot. Ale pani by mnie nie zaakceptowała... ;( Więc nie ma co.. JeŻeli pani odwruci zdanie i pozwoli przyjechać na drugi rok - 12 lat. nawet ND - 13.. Bardzo chciałabym.. Od pani zależy czy mogę przyjechać.. ;(Myślę że fajnie było ;p Proszę o odpisanie mi i napisanie to co napisałam ja na DGM - na wątku zlotu :) Jeżeli nie.. To nie. Rozumiem panią i to co pani teraz po tym wszytskim do mnie czuje - złosć, nienawiść i niechęć.. <beczy> Nie oczekuje wybaczenia od wszytskich, I wszyscy czujecie do mnie złość i nienawić.. :-( Każdy musi ponieść karę.:-( Mama powiedziała że jak przeproszę panią KaRe i wy się zgodzicie i dacie ostatnią szanse - będę mogła jechać na następny zlot. Obiecuję - mama. mamy w katowicach wujka. Jak coś to pojedziemy i będę na zlocie :) Oczywiście nie wyprzedzam faktu. Myślę że dacie mi tą ostatnią szanse ( chyba już 10 ) .. :shake: Cieszę się że fajnie tam było :multi: Namyślcie się, czy warto mi dać tą szanse.. Chciałabym też przeprosić Rose, Bore, KaRe i tych wszystkich których obraziłam.. :crazyeye:słit come back ;):razz: Quote
Karilka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Diunka jak zawsze w czarnych pantofelkach łazi... Niutosia ktoś ma? On ma takie cudowne oczy...:loveu: Nowinka... Dywanik... :loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina87 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 To my z Komarem organizujemy następny zlot w Spale :cool3: Quote
M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Karilka']Diunka jak zawsze w czarnych pantofelkach łazi... Niutosia ktoś ma? On ma takie cudowne oczy...:loveu: Nowinka... Dywanik... :loveu::loveu::loveu: na życzenie Newtonek :cool3: [w zabawie z Mickim :evil_lol:]: Quote
Asia & Ginger Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Paulina87 napisał(a):To my z Komarem organizujemy następny zlot w Spale :cool3: A jaki tam jest dojazd? :razz: Quote
Atkaaaa Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name=' [URL']http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_0794.jpg :evil_lol::evil_lol: http://images25.fotosik.pl/262/837bc297fd5db44fmed.jpg Mickey co za poza!! :diabloti: Quote
Paulina87 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Tego jeszcze nie wiem bo podróżowałam tam samochodem. Z tego co komar mówił to trzeba dojechać pociągiem do Tomaszowa czy tam Piotrkowa a potem PKS W okresie 10-30 sierpnia z Poznania jedzie do tomaszowa bezpośredni pociag. Quote
gossia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 To znaczy że nie? :( Czy że tak? Basia barni - rozumiem że tak? A jak KaRa? Rose? Quote
DuDziaczek Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Lorien:) napisał(a):Taaak, zlot był w pytę :evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin: Patrze na fotki i zaczynam odkladac juz na przyszloroczny zlot :diabloti::diabloti: Quote
M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 znowu Mickey z Newtonem :) Diabełkowa z Loganem:) Kelly Aga z Czipsem :) Estera z Diunką :) Quote
M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Karolinka z Kelly :cool3: Basia i Bonnie :) Macho i Zbyśka :) Mickey :) Nochal Bonnie :diabloti: Quote
DuDziaczek Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Sweeetasne fotki xD Ale czekamy na wiecej :cool1::evil_lol: Quote
Recommended Posts