Okamia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 M&T napisał(a):oj jak my o tym pogadamy, to już możemy sie na następny zlocik wybierać :evil_lol::evil_lol: oj tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i Pelę bierymy aby obiady gotowała :cool3::cool3::cool3: Quote
M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Okamia napisał(a):oj tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i Pelę bierymy aby obiady gotowała :cool3::cool3::cool3: bardziej Paulinę, bo Pela to będzie tylko spać :evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina87 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 A gdzie zdjęcie grupowe i zdjęcie butelek? Zlotowe psy psiak od Macho Soul Chico i suczka z tymczasu od Grazyna9915 Dolar (Karilka) Quote
Okamia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 M&T napisał(a):bardziej Paulinę, bo Pela to będzie tylko spać :evil_lol::evil_lol: Oka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A teraz dawaj te foty :lol: Quote
komar Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Zdjęcie butelek jest:D ale sweetKara mi zakazala dodawać jej zdjęcia:P (chociaz to robila basia bonnie z moich barków);D Quote
M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Okamia napisał(a):Oka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A teraz dawaj te foty :lol: chwyyyla! xD zmniejsze je najpierw :eviltong: Quote
basia bonnie Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 dotarłam:multi: niecałą godzine temu:lol: olekg18 napisał(a):Pewnie że tęsknie :) A najbardziej za Rose ,karą ,Esterą ,komarem,basią bonnie hehe i resztą alkomaniaków:) O taaaak:loveu: mi sie smutno zrobiło na myśl,że dopiero za rok poprawiny:-( płakać się chce:-( McDzik napisał(a):basia taki alkomaniak? :cool3: znow sie do mnie doczepiają nooo:placz: Mysia_ napisał(a):Basieńka... nie no... ona nie pije i jest z Porąbki :loveu: :evil_lol: Jestem już w Porąbce!!!!!!:):placz::placz: Estera napisał(a): dokładnie! I wcale do mnie "mama" nie wołała :lol: Mamciu moja ja tęsknie:-(:-( Okamia napisał(a):Basia kaca dzisiaj nie miała tylko zmęczona była :D A Ty masz dlugi jezyk:diabloti: KaRa_ napisał(a):Widzieliśmy się wszyscy parę godzin temu a już się tęskni:evil_lol: Dokładnie :) trzeba zrobic mini-zlot:diabloti: Quote
Mysia_ Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 komar napisał(a):Zdjęcie butelek jest:D ale sweetKara mi zakazala dodawać jej zdjęcia:P (chociaz to robila basia bonnie z moich barków);D aż tak się boisz sweetKary? :eviltong: Quote
basia bonnie Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Jesteeeem Mysiu :) :loveu: :loveu: :loveu: i cały czas chce mi sie pic nie wiem czemu :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 basia bonnie napisał(a):Jesteeeem Mysiu :) :loveu: :loveu: :loveu: i cały czas chce mi sie pic nie wiem czemu :evil_lol: też nie wiem dlaczego :shake::diabloti: Quote
Paulina87 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Nelly i Drakar Drakar Ginger Bobik Bonnie Quote
Karilka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='KaRa_']Dolarek grzeczny chłopiec:loveu: mojego głupka nie udało mu się uszkodzić:evil_lol: A powinno:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Rinuś']Ja Dolara uwielbiam :loveu: ale przegiął :diabloti: No co... On tylko sie bawił...po dobermaniemu:evil_lol:. Prawda Olek?:diabloti: [quote name='olekg18']Było zaje....scie;) Umieram ze zmęczenia i niewyspania:)Ale było mega super:) Dolar i Czarek smiechowo przywaliły Brutusowi. Ja Tobie też wyśle rachunek za zasadzenie cebulek włosowych:P. Wygląda to teraz jakby Dolar kiedyś siekierą w łeb dostał:mad: Quote
M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 A to pierwsza porcja fotek ode mnie :) Kelly Bonnie słitaśni :evil_lol: Mickey Quote
Mysia_ Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Karilka napisał(a):Ja Tobie też wyśle rachunek za zasadzenie cebulek włosowych:P. Wygląda to teraz jakby Dolar kiedyś siekierą w łeb dostał:mad: może dostał? :diabloti: w końcu na tym betonowym podwórku pewnie różne rzeczy się pałentają, a że łańcuch króciutki to nie miał pola ucieczki :shake::shake::shake: Biedny pies łańcuchowy :eviltong: Quote
basia bonnie Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 KaRa_ napisał(a):A ja muszę się pochwalić Zostałam pogryziona przez sweetaśnego Czarka:loveu: Oluś jest złym właścicielem, bo są przywiązane do ławeczki pieski, jedzą myszki na polach z głodu albo rzucają się na ludzi . Jego psy są niewychowane bo uciekają mu, zagryzają labki i w ogóle usypiać takie powinni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jest jeden plus, Czarek potrafi gryźć i pogonić erotomanów:angryy::evil_lol::evil_lol: olekg18 napisał(a): Szkoda tylko ,że Tyszanie nie bardzo potrafią się bawić..I siedzieli prawie cały czas obok swojego domku. No nawet Słity z nami siedziały kilka razy! komar napisał(a):Zdjęcie butelek jest:D ale sweetKara mi zakazala dodawać jej zdjęcia:P (chociaz to robila basia bonnie z moich barków);D SweetBasiaAA :cool1: no a zdjęcia są słitaśneee:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 basia bonnie napisał(a):Jest jeden plus, Czarek potrafi gryźć i pogonić erotomanów:angryy::evil_lol::evil_lol: właśnie!!!! :loveu: Quote
M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ada skryta Ginger :evil_lol: Bonnie nad jeziorkiem:) Okamia :loveu::bigcool: xD Quote
Karilka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Słit. Aż chce sie wracać. Teraz, już, natychmiast... Quote
Paulina87 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Beagle (Grazyna9915) Czarek Filipek Ada Quote
anka&autystyk Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 rude też już w domu siedzą... choć Zuzka niekoniecznie to odnotowała :P dzięki wszystkim za zajesłitaśną atmosferę, i pamętajcie o jednym: tipsy w górę! UŁA UŁA!!! :P tipsy też mają charakter i moc ]:-> Quote
basia bonnie Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ananas? Autystykowa? :evil_lol: Tipsy w gore!!!!! Quote
M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 wracająca Kelly xD tak wygląda Bonnie jak żebra :diabloti: Logan Zebranko w ośrodku :) Quote
Recommended Posts