Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja zaglądam bardzo często :) tylko już mi głupio cały czas pisać o zdjęciach Taszika.
A ferrari faktycznie nie brzydkie, mnie dołują te zdjęcia z Berlina...często jestem na targach w Warszawie (różnych) i niestety przygotowanie i wielkość tych targów...to przepaść...

Posted

oj Asiaczek może ferrari rzeczywiście...ale to nie praktyczny samochód dla psów...ale głośniki, które były na pierwszych zdjęciach widziałm dzisiaj w sklepie w Reducie za ok.500zł...
wszystko jest kwestią fajnej ekspozycji

Posted

[quote name='Paula&Burek']jaK by ktoś chciał mi podarować takie ferrari to przez grzeczność nie odmówiłabym :)

ja myśle, że nie tylko przez grzeczność bym nie odmówiła ;)
qrcze trzeba się w koncu spotkać.. tylko ja ostatnio cierpie na braki czasowe:shake:

[quote name='Taishi']
A ferrari faktycznie nie brzydkie, mnie dołują te zdjęcia z Berlina...często jestem na targach w Warszawie (różnych) i niestety przygotowanie i wielkość tych targów...to przepaść...

no nie da się ukryć, że te targi były gigantyczne.. gdyby się spacerowało cały dzień to by się i tak nie dotarło wszędzie.. a w wwie to ja byłam tylko na targach edukacyjnych :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']To wszystko,co było prezentowane, to jakoś tak nie na moją kieszeń...:cool1:

Pzdr.

Asia na szczęście nie było cen, więc ewentualnie nie można było się zdołować :lol:

[quote name='Matusz']http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2008/sierpien/DSC00397.jpg

ja regularnie oglądam :loveu::loveu::razz:

miłomi to czytać :)) :multi:

[quote name='panienkabubu']Ja też oglądam :loveu:
I proszę o więcej autek, bo ja fanka, po tatusiu :cool3:

wedle życzenia:

Wilno, sierpień 2008

Posted

[quote name='wani']bardzo urokliwa ta restauracja :lol:

... i corka znajomych :cool3:

a najbardziej Anatka :multi:

rzeczywiście córka znajomych bardzo urokliwa:loveu::loveu::loveu: została pod nasza opieką na kilka dni.. tylko byl mały problem.. nie znamy z tatą litewskiego, a Gertuda nie zna polskiego.. ale jakoś sobie radziliśmy ;)

[quote name='Asiaczek']Jakie piekne ujęcie!
http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2008/sierpien/Litwa/DSC09970.jpg

I jeszcze to!
http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2008/sierpien/Litwa/DSC09980.jpg

Pzdr.

dziękuję :))

[quote name='panienkabubu']prosiłam o autka :oops::evil_lol:

ale akitki tez mogą być :evil_lol:

hahaha jestem nie przytomna :oops::oops:

postaram się dziś wstawić autka.. ale to wieczorkiem:oops::oops::oops::oops:

Posted

ooo a jednak teraz będą autka, bo się okazało, ze sporo już obrobiłam:lol:

salon, który mnie zdenerwował, bo nie można bylo robić zdjęć w srodku :shake::shake::shake:

a to już inny salonik
ah Bugatti Veyron - najszybszy samochodzik...

Posted

Nono... coś dla mnie. Właśnie jestem na etapie kupna samochodu i z chęcią można popatrzeć na inne propozycje :lol: Co prawda nie na moją kieszeń, ale popatrzeć nikt mi nie zabroni, a co! :cool3:

A dlaczego TTka jest okropna? :diabloti: Ja tam lubię markę Audi :diabloti: Mam do niej wieeelki sentyment :oops:

Pozdrawiam
Iwona

Posted

Asiaczek napisał(a):
A jak nikt nie odpowie, to co? zamkniesz Galerię?:evil_lol:

Pzdr.

teraz mam przynajmniej odrobine czasu na nauke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: