Agappe Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 no to może ciąg dalszy listopadowcyh gór.. Anatkowa glupawka ;) Quote
Agappe Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 przewspaniałe boisko ;) na zboczu góry..:evil_lol: na dziś to koniec.. następna partyjka bedzie ostatnią i będą tam wspomniane już krzesełka ;) przypominam, że te zdjęcia sa z listopada (8-12.11), a pogoda jak widać mocno wakacyjna :cool3: szkoda tylko, że te góry tak daleko sa od wwy:shake: Quote
Asiaczek Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Agappe napisał(a):Shelby Cobra jakoś z początku lat 60.. O, Matko Najrozmaitsza - nie znam takiej ....:-o Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Fajnie tam było, co nie? http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Poronin%20listopad%202008/DSC01255.jpg Pzdr. Quote
cropka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Śliczne zdjęcia, aż zatęskniłam za górami. A my wpadliśmy złożyć życzenia :p Quote
bety Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='cropka'] A my wpadliśmy złożycz życzenia :p I my też z tym samym :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/11474485-post583.html Pzdr Quote
Agappe Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='Asiaczek']Fajnie tam było, co nie? http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Poronin%20listopad%202008/DSC01255.jpg Pzdr. o tak bardzo :) no i ta pogoda :loveu::loveu: cropka, bety, dziękuje za życzenia :) no to ostatnia partyjka zdjęć.. Gubalówka i Szymoszkowa.. Quote
Agappe Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 widok na Zakopane Fumiszon buszuje po lesie mućka spotkana na drodze no i kitki na wyciagu Quote
Agappe Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 przerażona Anatka droga powrotna do wwy Quote
Agappe Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 THE END i [SIZE="4"]WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::santagri::santagri::santagri::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas: Quote
INU Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wpadłam ze świąteczną rewizytą - ja również bez kartki, ale to raczej z braku umiejętności. ;) Ponieważ w układaniu życzeń nie jestem najlepsza, to po prostu życzę Ci zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt i oczywiście szczęśliwego Nowego Roku, jakbym potem zapomniała. :x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1: Quote
jbk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Psy na wyciągu??? Nie baliście się, że będą chciały wyskoczyć w trakcie? Chybabym ze strachu umarła.... Pozdrowienia świąteczne :) Quote
Iwona&Wiki Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :x-mas: :tree1: Wesołych Świąt!!! :tree1: :x-mas: Quote
Asiaczek Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Widzę, że wypad do Zakopanego był w większym gronie...:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Na białych bałwanach fal mkną życzenia z nadmorskich plaż, już choinki zielonej blask i kolędy nadszedł czas. W Dniu Bożego Narodzenia przyjmijcie od nas serdeczne życzenia jamnicze i Saidi :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Quote
Agappe Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Kasia_Łukasz, Inu, jbk, Iwona & Wiki, Jamnicze dziekuję za życzonka :) jbk napisał(a):Psy na wyciągu??? Nie baliście się, że będą chciały wyskoczyć w trakcie? Chybabym ze strachu umarła.... Bardzo sie bałam, ale Ineczka (włascicielka 2 pozostałych akitek), już wcześniej jeździła tak z kitkami i mnie przekonywała.. generalnie nie chciałam się dać przekonać.. weszlismy na Szymoszkową na nogach i mieliśmy na górze coś zjeść.. okazało się, że pradu nie ma i kuchnia nie działa.. już się zciemniało.. wiec bylismy głodni, zmarznięci i mieliśmy 2 opcje - zjechać krzesełkiem lub pokonać tą calą drogę na nogach.. Anatka była chyba tak przerazona, że się bała w ogóle ruszyć.. najmłodsza kitka (generalnie dość strachliwa jeśli chodzi o tłumy ludzi, itd) za to chyba najmniej się stresowała ;) Asiaczek napisał(a):Widzę, że wypad do Zakopanego był w większym gronie...:lol: Pzdr. jakos się tak złożylo, że dużo kitek w tym samym terminie postanowilo odwiedzić tą samą okolicę.. dzień przed wyjazdem zadzwonilam do Pauliny z pytaniem o kleszcze i się dowiedziałam, że jadą do Zakopanego ;) więc trzeba było sie na jakiś spacerek spotkać :) a tak poza tym jeszcze jednego akite spotkaliśmy - czerwonego psa, ale atakował wszystkie nasze panienki, więc szybko sie pożegnalismy.. a jego własciciel oczywiscie nie był w stanie powiedzieć z jakiej jest hodowli.. Jak święta? - naukowo :( od 3 dni czytam sobie książeczkę do magisterki i próbuje napisać jakąś prostą gre (statki), a właściwie to się ucze jak tego dokonać.. Asiaczek prezentacje o akitkach zrobiłam.. mogę Ci podać linka na pw.. tylko ona waży z 30Mb.. Quote
Recommended Posts