Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przewspaniałe boisko ;) na zboczu góry..:evil_lol:

na dziś to koniec.. następna partyjka bedzie ostatnią i będą tam wspomniane już krzesełka ;)

przypominam, że te zdjęcia sa z listopada (8-12.11), a pogoda jak widać mocno wakacyjna :cool3:

szkoda tylko, że te góry tak daleko sa od wwy:shake:

Posted

Wpadłam ze świąteczną rewizytą - ja również bez kartki, ale to raczej z braku umiejętności. ;)

Ponieważ w układaniu życzeń nie jestem najlepsza, to po prostu życzę Ci zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt i oczywiście szczęśliwego Nowego Roku, jakbym potem zapomniała. :x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1:

Posted

Psy na wyciągu??? Nie baliście się, że będą chciały wyskoczyć w trakcie? Chybabym ze strachu umarła....

Pozdrowienia świąteczne :)

Posted

:tree1::tree1::tree1::tree1::tree1:
Na białych bałwanach fal
mkną życzenia z nadmorskich plaż,
już choinki zielonej blask
i kolędy nadszedł czas.

W Dniu Bożego Narodzenia
przyjmijcie od nas serdeczne życzenia

jamnicze i Saidi

:tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1:

Posted

Kasia_Łukasz, Inu, jbk, Iwona & Wiki, Jamnicze dziekuję za życzonka :)

jbk napisał(a):
Psy na wyciągu??? Nie baliście się, że będą chciały wyskoczyć w trakcie? Chybabym ze strachu umarła....

Bardzo sie bałam, ale Ineczka (włascicielka 2 pozostałych akitek), już wcześniej jeździła tak z kitkami i mnie przekonywała.. generalnie nie chciałam się dać przekonać.. weszlismy na Szymoszkową na nogach i mieliśmy na górze coś zjeść.. okazało się, że pradu nie ma i kuchnia nie działa.. już się zciemniało.. wiec bylismy głodni, zmarznięci i mieliśmy 2 opcje - zjechać krzesełkiem lub pokonać tą calą drogę na nogach..
Anatka była chyba tak przerazona, że się bała w ogóle ruszyć.. najmłodsza kitka (generalnie dość strachliwa jeśli chodzi o tłumy ludzi, itd) za to chyba najmniej się stresowała ;)

Asiaczek napisał(a):
Widzę, że wypad do Zakopanego był w większym gronie...:lol:

Pzdr.

jakos się tak złożylo, że dużo kitek w tym samym terminie postanowilo odwiedzić tą samą okolicę.. dzień przed wyjazdem zadzwonilam do Pauliny z pytaniem o kleszcze i się dowiedziałam, że jadą do Zakopanego ;) więc trzeba było sie na jakiś spacerek spotkać :)

a tak poza tym jeszcze jednego akite spotkaliśmy - czerwonego psa, ale atakował wszystkie nasze panienki, więc szybko sie pożegnalismy.. a jego własciciel oczywiscie nie był w stanie powiedzieć z jakiej jest hodowli..

Jak święta? - naukowo :( od 3 dni czytam sobie książeczkę do magisterki i próbuje napisać jakąś prostą gre (statki), a właściwie to się ucze jak tego dokonać..

Asiaczek prezentacje o akitkach zrobiłam.. mogę Ci podać linka na pw.. tylko ona waży z 30Mb..