Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzia_kuzik napisał(a):
Nikt do Mundaska mojego kochanego nie zaglada ??

A moze choc troszke nowych informacji co u psinki ciekawego ??

Czy Mundziolek ma ogłoszenia?

Posted

Dzień dobry nocą.
W Tulinkowym sklepiku zebrało się sporo deklaracji.
Dla Mundziolka przeznaczone jest 100 zł.
A może już niepotrzebne?
Może wszystko dobrze ułożyło się?

Posted

inga.mm napisał(a):
Dzień dobry nocą.
W Tulinkowym sklepiku zebrało się sporo deklaracji.
Dla Mundziolka przeznaczone jest 100 zł.
A może już niepotrzebne?
Może wszystko dobrze ułożyło się?

Niestety nic się dla niego nie zmieniło. Jedziemy do niego czwartek, piątek - zobaczymy jaki stan psychiczny i kiedy zabiegi kastracyjne. Przy okazji jeszcze raz przebadamy psiulka.

Posted

Mundeczku jak tam Twoje finanse ??

Zrobilam dla Ciebie bazarek cegielkowy, mam nadzieje, ze kilka grosikow zyskasz dzieki niemu- bo ostatnio strasznie Cie zaniedbalam :oops::oops: , moj kochaniutki Ulubiencu:loveu::loveu::loveu:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/206913-Bazarek-cegielkowy-dla-Animali-do-4-maja-do-19.00?p=16787348#post16787348[/URL]

Posted

Mundziu nadal w hotelu - po komisyjnej wizycie. Nie mam nawet kiedy zabrać się za zgranie zdjęć, a są. Postaram się jak najszybciej.
teraz czeka Mundzia kastracja.

Posted

serdecznie pozdrawiam, choć to co dalej napiszę napawa mnie sporą przykrością - w poście1130 proponowano udział w bazarku książkowym, po sąsiedzku, na miau,,ponieważ był tam tytuł,który bardzo mnie interesował, wzięłam w nim udział, specjalnie po to zapisałam się na to forum i sprawdziłam,że książka jeszcze jest, wysłałam pieniądze i niestety,panie prowadzące bazarek pomyliły uczestników,książka trafiła do kogo innego...Skoro tak,to proszę o przesłanie pieniędzy
(nie jest to astronomiczna kwota,20 zł), na konto Mundzia, a ja,no cóż, obejdę się smakiem i mam nauczkę na przyszłość,nigdy bazarków...