esperanza Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 super! Plan imprezy: Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Warszawie, Starostwo Powiatowe w Ostrołęc, Urząd Miasta Ostrołęki organizują 26 września 2010 r. w godz. 1100 - 1700 imprezę „IV Targi ekologiczne” w Ostrołęce,ul. Prądzyńskiego - scena przy Kupcu. patronat honorowy: Marszałek Województwa Mazowieckiego Wojewoda Mazowiecki W programie: promocja gospodarstw ekologicznych Oferta handlowa przetwórców produktów ekologicznych Oferty handlowe i usługowe firm działających na rzecz rolnictwa ekologicznego Doradztwo fachowe w zakresie ekologii, ochrony środowiska w gospodarstwach rolnych, technologii produkcji rolnej, ekonomiki ,marketingu, agroturystyki oraz informacja na temat PROW 2007-2013 Prezentacja gospodarstw agroturystycznych Kiermasz ogrodniczy Kiermasz wyrobów rękodzieła artystycznego Kiermasz miodów i innych produktów pszczelich Konkursy: z wiedzy ekologicznej oraz ze znajomości przepisów ruchu drogowego dla dzieci i młodzieży. Quote
beka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Esperanza czy wiadomo cos o tym nowym onku? Quote
magmar Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Mogłabym jak coś trochę później przyjść do was? Bo ten kiermasz mam jakoś od 11.00 do 13.00 chyba, to po nim bym przyszła : ) Quote
malagos Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Jeśli będę tego dnia w Ostrołęce, odwiedzę Wasze stoisko :) Quote
beam6 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Malgos - ale fajnie :multi: - koniecznie bądź :razz: Quote
esperanza Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Onek jedzie dziś do weta, bo wygląda tak, jakby miał wodobrzusze. Zaczęła się fala podrzucania kociąt. Najpierw 3 w wiadrze, teraz 2 w kartonie... Pilnie potrzebne są dt dla kociąt. Są same kotki- 3 bure 2-3 miesięczne, czarna i biało-czarna- 4 miesięczne. 8 maluchów, które po przyjęciu zostały zaszczepione w przeciągu 2 tygodni zeszły. Co za paskudna wirusówka :-( Jest 5 maluchów, docelowo mikro, burych, zaszczepionych. Zobaczymy, co będzie. Molly ma dom- szczęściara. Quote
Kika9004 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ja zapewne będę. Niech tylko ktoś weźmie aparat by obfocić psiaki bo ja pewnie mieć nie będę. Quote
esperanza Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 No ja liczę, że będziesz :-) Eh, szkoda, że ja tym razem nie dojadę. Chętnie bym się spotkała, pogadała. Quote
beam6 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Kika9004 napisał(a):Ja zapewne będę. Niech tylko ktoś weźmie aparat by obfocić psiaki bo ja pewnie mieć nie będę. Ja wezmę ;-) Quote
Kika9004 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 O której jutro się rozkładamy? Tradycyjnie o 10:00 ?? Quote
esperanza Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Myślę, że 10-10.30 :-) Trzymajcie kciuki za beam6, bo jest chora, oby udało jej się wykurować do jutra. Quote
bebcik Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 o losie!!! No przecież bez niej to nic nie będzie :( Byłyśmy dziś w schronisku. Efekt można zobaczyć po ściągnięciu pliku http://www.sendspace.com/file/fq84aq Ja nie potrafię tu wstawiać :( Quote
esperanza Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Wielkie podziękowania dla wszystkich osób, które wczoraj poprowadziły stoisko! Mam nadzieję, że ktoś robił foty i wstawi ;-) Quote
esperanza Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Przydałoby się wrzucić na stronkę :-) Ja wiem tylko, że dzięki imprezie Sonia poszła do adopcji. Quote
malagos Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Mielismy swoja lokalną imprezę Pozegnanie lata i trzeba było pomóc tu, na miejscu...Miałam wyrzuty sumienia, bo mogłam pojechac na festyn z Cindi, która zamaist do Kruszewa, trafiła do mnie na dt, i poszukac jej domu. Ale los spłatał nam figla i Cindi wieczorem źle sie poczuła, dopadła ja babeszjoza...pomocy...... http://www.dogomania.pl/threads/193261-Skopana-małodziuta-suńka-znów-moja-wieś.....do-tego-BABESZJOZA!! Quote
beka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Link do pliku jest na poprzedniej stronie, Czy sa wieści o onku? Quote
beam6 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 esperanza napisał(a):Wielkie podziękowania dla wszystkich osób, które wczoraj poprowadziły stoisko! Mam nadzieję, że ktoś robił foty i wstawi ;-) Ktoś zrobił i wstawi jak obrobi :razz: Dzięki licznemu wsparciu impreza była bardzo udana :multi:. Szkoda tylko trochę, że przegonił nas deszcz ( nas to nas - przegonił też publikę) i musieliśmy zwinąć stoisko przed 15. Kasa została zasilona ale co najważniejsze przyjechały z Kruszewa trzy psiaki a tylko dwa do niego wróciły :lol:. Quote
beam6 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Obiecana fotorelacja :lol: : Bardzo miła, spora Panna Słodki, podkolankowy Kawaler Sonia na chwilę przed zmianą miejsca stałego zamieszkania - podpisywanie umowy adopcyjnej :multi: Quote
beam6 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Nasze stoisko Wybieramy fant :razz: Niestrudzone młode kadry :lol: Quote
esperanza Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Dzięki za foty :-) Państwo wyjeżdżając do Holandii pozbyli się tego cuda: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Danuta S. Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ta cudna kicia już ma swój nowy domek :lol: Quote
Kika9004 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Danuta S. napisał(a):Ta cudna kicia już ma swój nowy domek :lol: Szybko :) ... Aby tak dalej;p Quote
magaaaa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Super!!! Co za wspaniała wiadomość!!! Danuto, od poniedziałku znowu łapię koty. Miałam dośc długa przerwę bo wyjeżdżałam, a teraz jeszcze dopadło mnie grypsko, ale już koncówka. Dostałam trochę nowego grosza na sterylki, a słyszałam, że podobno jesteś chętna pomóc? Quote
bebcik Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Danuta to super babka :) W moim bloku tez grasują koty, no i kociaki :( boje się ze może coś przykrego się stać bo już sąsiedzi narzekają że za dużo... Quote
Recommended Posts