magaaaa Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Bebcik, znasz moj tel; daj znac kiedy - wpadne z klatka to cos tam ciachniemy i sprobujemy moze jakos wylapac kocieta. Jesli nie masz mojego nr (w koncu to zaraz bedzie rok, hmmm jak ten czas...) to 508 215 235 Z dobrych wiesci: bialo czarna maluszka i czarna maluszka z Kruszewa juz znalazly domki, a ja mialam zapytania o Pastelkę... Kciuki prosze. Quote
magaaaa Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 A dziś już złapałam mamuśkę połowy tego stada co teraz je odławiam. Znowu jest w ciąży (chyba). Ale cholernica piękna, co? Niestety jest tam jeszcze jedna juz taka, ze zaraz urodzi, POMOCY!!! Quote
esperanza Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 magaaaa brawo! Piękna kocica, trzymam kciuki za złapanie drugiej. Kociaki ze schroniska poszły za Twoim pośrednictwem, czy po prostu ktoś przyjechał do schronu i akurat te sobie wybrał? Quote
magaaaa Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Dziś miałam dzień spełnionych życzeń; Złapała się Mauśka dymna i tamta druga ciężarówka też. Tak w ogóle to watek zasadniczo jest tu: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=115677&start=0 Zapraszam serdecznie! :razz: Quote
magaaaa Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Za moim pośrednictwem jest w trakcie obróbki wstepnej domek dla Pastelki. Napalony i zakochany strasznie. Niz żraża go, ze kotka trochę choruje, że trzeba będzie ją leczyć, ze szczepienia, że sterylka... Tylko miłość i milość... Oby się tylko udało! Quote
esperanza Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Pilnie szukamy domu dla 3 burych dziewczynek. Fotki zrobione przez magaaaa: Dwie to klasyczne buraski; trzecia jakas taka biszkoptowa, piaskowa... Cudne wszystkie: Quote
esperanza Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Pogadam jeszcze sama do siebie i wkleję foty od bebcik najmłodszych szczeniaków: Quote
esperanza Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Oj, nikt się nie cieszy... Proszę pomóżcie promować bazarek z psimi portretami na rzecz sterylek kotów w Ostrołęce: http://www.dogomania.pl/threads/194098-bernardyn-i-dog-de-bordeaux-pi%C4%99kne-portrety-na-sterylki-do-17.10.2010 oraz bazarek z kurtką Calvin Klein Jeans http://www.dogomania.pl/threads/194102-kurtka-zimowa-Calvin-Klein-Jeans-na-sterylki-kot%C3%B3w-w-Ostro%C5%82%C4%99ce-do-17.10.2010?p=15501837#post15501837 Quote
esperanza Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 No! Od razu lepiej ;-) Bebcik mam dla Ciebie wybraną książkę. Wysłać Ci pocztą, czy poczekać do następnego spotkania? Quote
bebcik Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 poczekajmy do spotkania :) a ja zapłaciłam za ksiazki czy jeszcze nie? Quote
esperanza Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Nie, nie widzę wpłaty na koncie. Quote
beam6 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ja też zapraszam na nowy bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/194172-Idzie-zima-kup-sobie-komin-na-szczepionki-dla-Kruszewiak%C3%B3w-do-22.10.do-godz.13 Quote
Kika9004 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Cieszymy się, cieszymy :D *** Powiedźcie bo już się pogubiłam: Jagoda nadal do adopcji???? *** Któremu zrobić wątek na dogo?? Quote
esperanza Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Sama nie wiem :-( Pojechać by się przydało... Nowy artykuł o schronisku. Troszkę się zagapiłam i dopiero teraz zamieszczam: http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100925/OSTROLEKA/532255913 Quote
esperanza Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Wiadomości od magaaaa: Co nowego w Kruszewie: Coco, Chanel i Prada rosną i pięknieją: Panny są do wzięcia od zaraz! Nie dziczą już i nie myślą aby się chować przed człowiekiem. Nadstawiają łebki do głaskania. Miziaki jak nie wiem! Maluchy biało - bure: Wg mojej a więc całkowicie niefachowej oceny to dwa kocurki i koteczka. Maleńtasy trzytygodniowe, nie mają jeszcze imion: Kropek i Prążek: Trochę starsze od biało-burych. Chyba dwa chłopaczki. Jeden śliczniejszy od drugiego!!! Prążek zwłaszcza podbił moje serce... Babunia: Bezzębna i bezucha. Ząbki wypadły a z uchem coś się stało. Ale babunia jest przemiłą i przekochana. Bardzo lubi ludzia, zaraz się nadstawia i barankuje. Zupełnie nie jak seniorka. Wspaniała, bardzo proludzka kiciunia. Mamusia Kropka i Pążka: Pięęekna tri. Nie przepada za obcymi, za nowymi twarzami, dlatego ja musiałam robić fotkę zza kaloryfera; pracowników schroniska już zna i wzięta na ręce mruczy i pozwala się głaskać. Śliczna. Coco Chanel i Prada poszukują domków od zaraz. Są odchowane i oswojone. Biało-bure i Kropek i Prążek będą do adopcji za jakieś 2-3 tygodnie (są w schronisku z matkami). Babunia trochę charcze i wymaga zakraplania oczu. Matka Kropka i Prążka jest piękną trikolorką, może cieszyć oczy najwybrednieszych koneserów. Quote
esperanza Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Matka biało-burych jest pręgowana kicią, pręgi na rudwao - burym tle. No cymes kiciunia: Prosimy o domki! Quote
malagos Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 A z psów, co nowego? Zagladacie czasem do schroniska? Quote
esperanza Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Ja nie byłam od połowy lipca :-( Nowe są te psiaki, które wstawiłam po wizycie Danuty S i bebcik w schronisku oraz Król Parnika ;-) Quote
beam6 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Przepraszam za offa. Dzisiaj o 14, po ponad półtorarocznej chorobie, Kot Ryszard <*> odszedł za Tęczowy Most. Mam nadzieję, że był u nas szczęśliwy przez te prawie 18 lat. Jest mi bardzo ciężko. Po raz kolejny musiałam podjąć tą najgorszą decyzję. Ale słuszną wg oceny lekarza. Quote
bebcik Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 :( to takie smutne gdy odchodzi przyjaciel :( Quote
malagos Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 beam6 napisał(a):Przepraszam za offa. Dzisiaj o 14, po ponad półtorarocznej chorobie, Kot Ryszard <*> odszedł za Tęczowy Most. Mam nadzieję, że był u nas szczęśliwy przez te prawie 18 lat. Jest mi bardzo ciężko. Po raz kolejny musiałam podjąć tą najgorszą decyzję. Ale słuszną wg oceny lekarza. Boże, Beatko, ściskam Cię i tulę ........... Quote
magaaaa Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='malagos']A z psów, co nowego? Zagladacie czasem do schroniska?No przecież zaglądałam w sobotę. Ale tylko kotowo zaglądałam, więc o psach nic nie powiem. Tyle tylko, ze zakochałam się w Uszatym, ale nie zrobiłąm mu zdjęcia... I z psów mam tylko takie fotki robione leniwym, sobotnim przedpołudniem: Quote
Recommended Posts