wiq Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 aha, a dom u tych ludzi nadal aktualny i wydajemy ją po sterylce, czy po prostu trafi teraz do Ciebie na DT i będziemy szukać DS dalej? :) Quote
wiq Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10708301#post10708301[/url] wystawiłam bazarek, zapraszam :P Quote
wiq Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 dostałam telefon od dziewczyn, że znalazł się drugi potencjalny DS na już w Rudzie Śląskiej. państwo są miłośnikami pudli, mają starszą suczkę. odpadałby więc problem sterylki, przynajmniej na jakiś czas - zaprzyjaźniony wet opiekujący się schroniskiem zaoferował zabieg za darmo, ale stwierdził, że ona jeszcze nie jest na to gotowa - jest psychicznym wrakiem i musi odżyć... i teraz dylemat - gdzie umieścić Morelkę?.. :confused: Quote
malagos Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ale sytuacja komfortowa, dwa domy a jadna sunia :cool3: Jest też watek na dogo białego pudelka, śliczny! Moze jeden z domków by wolał pieska? Quote
wiq Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 w takim razie myślę, że pieska lepiej by dać do Państwa od Ani_Bytom, a sunię do suni.. Quote
nescca Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Rewelacja..... Oby to wszystko sie udało...to będzie super. Quote
wiq Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 dajmy jeszcze Ani czas na rekację i opinię ;) Quote
nescca Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Jestem po rozmowie z p. Marią która chce pomoc Morelce. Czekamy na Anie z Bytomia.... Aniu gdybyś była...odezwij sie na gg 5481579 Quote
EKx96 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Jak się ciesze ze o Morelke zaczynaja sie już "bić":evil_lol: dwa domki:multi: Oby jeden z nich szybko okazał się rajem dla niej. Quote
zaba14 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='EKx96']Jak się ciesze ze o Morelke zaczynaja sie już "bić":evil_lol: dwa domki:multi: Oby jeden z nich szybko okazał się rajem dla niej.[/quote] a ja trzymam kciuki aby oba pudelki grzaly tylki w nowych domkach!! wyjscie rewelacyjne :) Quote
izabelawa81 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Trzymam kciuki! Pudelki to moja ulubiona rasa psów! To dla mnie niewyobrażalne, żeby tak mądre, piękne, kochane psy trafiały do schroniska. :shake: Quote
wiq Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 i ja trzymam kciuki, ucieszę się dopiero, jak będzie w domu i okaże się, że zostaje na dobre ;) Quote
EKx96 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='zaba14']a ja trzymam kciuki aby oba pudelki grzaly tylki w nowych domkach!! wyjscie rewelacyjne :)[/QUOTE] jak najbardziej:lol: a ten drugi pudelek to ten białasek z Rzeszowa, czy inny? Quote
malagos Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 tu jest wątek pudelka [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118713[/URL] Quote
EKx96 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 na watku bialaska tez pisze o 2 telefonach, ale bez szczegolow. Czyzby pudlowce miala farta i jeszcze 2 inne sie zalapia:lol: Quote
wiq Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Aniu, czekamy na Twoją opinię i na to, jak się zapatrujesz na sytuację ;) Quote
nescca Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 No właśnie....myślałyśmy ,że domki będa ze soba konkurować....a tu cisza. Tak bywa b.często....dlatego nigdy nie ciesze sie z góry. W tej chwili nie mam kontaktu z nikim kto zechciał by tę bidulke przygarnąć. Dlatego....szukamy nadal. Quote
Ania z Bytomia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='nescca']No właśnie....myślałyśmy ,że domki będa ze soba konkurować....a tu cisza. Tak bywa b.często....dlatego nigdy nie ciesze sie z góry. W tej chwili nie mam kontaktu z nikim kto zechciał by tę bidulke przygarnąć. Dlatego....szukamy nadal.[/quote] przepraszam za brak odezwu :oops: po ostatnich burzach byłam odcięta od internetu od soboty, już nadrabiam zaległości, zabieram sie za czytanie ;) Quote
EKx96 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='nescca']Gadam z Ania z Bytomia :) Super jest....[/QUOTE] to elegancko. trzymam kciuki za Morelke, gdbyby jeszcze ten drugi domek sie odezwal to zalapalby sie jeszcze jeden pudelek Quote
wiq Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 czyli plan taki, że mamy DT u Ani, a DS nadal u tamtych jej znajomych ludzi? czy szukamy? ;) Quote
Ania z Bytomia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='wiq']czyli plan taki, że mamy DT u Ani, a DS nadal u tamtych jej znajomych ludzi? czy szukamy? ;)[/quote] zobaczymy jak będzie już u mnie ;) jak narazie państwo sie przerazili jej guzkami i niedowladem lapek...:shake: ostateczną decyzje podejmą jak psina bedzie już u mnie po dokładnej wizycie weta, chcą psiaka który troszku jeszcze z nimi pożyje, boją sie że szybko sie z nią rozstaną :-( chcieliby sie dowiedzieć czy po sterylce połączonej z wycinaniem guzków (moja prywatna sunia z ligoty też miała taki zabieg tylko bardziej skomplikowany bo miała macice przyrośniętą do trzonu pęcherza i zperfarowaną) sunia bedzie mogla jeszcze zdrowa cieszyć sie życiem ps. jest mi to obojętne czy trafi do mnie psiak czy sunia, z tym że często nie mam jak codziennie biegać do weta z psiakiem i 2 malutkich dzieci (TZ pracuje akurt w godzinach kiedy lecznica jest czynna i nie mam z kim zostawić dzieci) Quote
Recommended Posts