Jump to content
Dogomania

[Bytom]pudelka DOLLY,słodka babcia-znalazła! JUŻ W NOWYM DOMU!!! :)

Recommended Posts

Posted

aha, a dom u tych ludzi nadal aktualny i wydajemy ją po sterylce, czy po prostu trafi teraz do Ciebie na DT i będziemy szukać DS dalej? :)

• Replies 521
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostałam telefon od dziewczyn, że znalazł się drugi potencjalny DS na już w Rudzie Śląskiej.

państwo są miłośnikami pudli, mają starszą suczkę.

odpadałby więc problem sterylki, przynajmniej na jakiś czas - zaprzyjaźniony wet opiekujący się schroniskiem zaoferował zabieg za darmo, ale stwierdził, że ona jeszcze nie jest na to gotowa - jest psychicznym wrakiem i musi odżyć...

i teraz dylemat - gdzie umieścić Morelkę?.. :confused:

Posted

[quote name='EKx96']Jak się ciesze ze o Morelke zaczynaja sie już "bić":evil_lol: dwa domki:multi:
Oby jeden z nich szybko okazał się rajem dla niej.[/quote]
a ja trzymam kciuki aby oba pudelki grzaly tylki w nowych domkach!! wyjscie rewelacyjne :)

Posted

[quote name='zaba14']a ja trzymam kciuki aby oba pudelki grzaly tylki w nowych domkach!! wyjscie rewelacyjne :)[/QUOTE]

jak najbardziej:lol: a ten drugi pudelek to ten białasek z Rzeszowa, czy inny?

Posted

No właśnie....myślałyśmy ,że domki będa ze soba konkurować....a tu cisza. Tak bywa b.często....dlatego nigdy nie ciesze sie z góry. W tej chwili nie mam kontaktu z nikim kto zechciał by tę bidulke przygarnąć. Dlatego....szukamy nadal.

Posted

[quote name='nescca']No właśnie....myślałyśmy ,że domki będa ze soba konkurować....a tu cisza. Tak bywa b.często....dlatego nigdy nie ciesze sie z góry. W tej chwili nie mam kontaktu z nikim kto zechciał by tę bidulke przygarnąć. Dlatego....szukamy nadal.[/quote]

przepraszam za brak odezwu :oops: po ostatnich burzach byłam odcięta od internetu od soboty, już nadrabiam zaległości, zabieram sie za czytanie ;)

Posted

[quote name='nescca']Gadam z Ania z Bytomia :) Super jest....[/QUOTE]

to elegancko. trzymam kciuki za Morelke, gdbyby jeszcze ten drugi domek sie odezwal to zalapalby sie jeszcze jeden pudelek

Posted

[quote name='wiq']czyli plan taki, że mamy DT u Ani, a DS nadal u tamtych jej znajomych ludzi? czy szukamy? ;)[/quote]
zobaczymy jak będzie już u mnie ;) jak narazie państwo sie przerazili jej guzkami i niedowladem lapek...:shake: ostateczną decyzje podejmą jak psina bedzie już u mnie po dokładnej wizycie weta, chcą psiaka który troszku jeszcze z nimi pożyje, boją sie że szybko sie z nią rozstaną :-( chcieliby sie dowiedzieć czy po sterylce połączonej z wycinaniem guzków (moja prywatna sunia z ligoty też miała taki zabieg tylko bardziej skomplikowany bo miała macice przyrośniętą do trzonu pęcherza i zperfarowaną) sunia bedzie mogla jeszcze zdrowa cieszyć sie życiem
ps. jest mi to obojętne czy trafi do mnie psiak czy sunia, z tym że często nie mam jak codziennie biegać do weta z psiakiem i 2 malutkich dzieci (TZ pracuje akurt w godzinach kiedy lecznica jest czynna i nie mam z kim zostawić dzieci)