Jump to content
Dogomania

[Bytom]pudelka DOLLY,słodka babcia-znalazła! JUŻ W NOWYM DOMU!!! :)

Recommended Posts

Posted

Nie wiem Wiq, czy o coś takiego biegało. Hołduję wszelkiej prawdzie, tę się dopowie, ale by uniknąć stworzenie elaboratu nie wplatałam info o ząbkach, czy guzach, bo to dodatkowo by powiększyło tekst.

• Replies 521
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki dobrej duszce - Dince - mała ma ogłoszenia na:
kupiepsa.pl
adopcje.org.pl
pineska.pl
pajeczyna.pl
kokosy.pl
gumtree.pl

dziękujemy! :Rose:

Posted

naprawde nie ma za co dziekowac, chociaz tak moge pomoc, jakby jeszcze jakis piesek potrzebowal ogloszen na tych portarach to podajcie link do watku, wieczorem moge porobic ogloszenia;)

Ania z Bytomia napisał(a):
potrzebujecie dla niej tymczasu? narazie nie mówie hop ale mooooże tymczas przedzie na DS :cool3:

jej przydalby sie tymczas, pudelki sa bardzo delikatne , sama bym ja wziela na tymczas tylko, ze niewiem kiedy wracam do stanow i siedze jak na szpilkach, no i mam psy a Morelka nie jest chyba po sterylce?

Posted

Stawiamy na to, że nie jest po sterylce - to bardzo mało prawdopodobne :shake:

p.s. a mnie właśnie usunęli alegro dla lonli, bo to "promowanie własnej działalności i reklama"! qrva! :chainsaw:

Posted

w sumie racja ze w tymczasie nie musi miec sterylki, ale ja sie obawiam, ze pod moja nieobecnosc moj pudel moglby cos zwojowac, a poza tym jakby sie dowiedziala z dnia na dzien o wyjezdzie to co by sie z mala stalo, ehh

a co do allegro to moze ktos "uprzejmy" wyslal skarge na Twoja aukcje wiq?

mam nadzieje ze Ania z Bytomia moglaby ja wziasc na DT a moze moze... DS ! Pudle sa takie cudowne i inteligetne

Posted

nie wiem, w każdym razie wg regulaminu "Niedozwolone jest zamieszczanie w opisie przedmiotu sformułowań zabraniających licytowania lub sugerujących, że zakup jest bezcelowy, gdyż sprzedaż przedmiotu nie odbędzie się w ramach Allegro." :]

Posted

a przeciez duzo osob wystawia aukcje informacyjne, moze wzieli sie za to? chociaz nie sadze, kurde allegro robi zawsze wszystko dla kasy za prowizje - a jakby nie patrzec za takie wystawienie aukcji za 1zl takze biora pieniadze, moznaby sprobowac napisac ze to aukcja informacyjna, albo pokombinowac ze bedzie pobierana symbolicza kwota 1zł , mozeby przestali sie doczepiac (niewidzialam aukcji i niewiem co dokl. pisalo)

Posted

test o psie, zdjęcia i moje zastrzeżenie, że licytacja nie jest równoznaczna z zakupem - dlatego ściągnęli.

ale jak nie dam tej adnotacji, to jakiś kretyn może dochodzić swoich praw, że kupił, a psa mu wydać nie chcą.. :cool1:

no dziwni są, bo taka aukcja akurat była opłacona dość ładnie :cool1:

Posted

dom tymczasowy nie u mnie ale pod moim nadzorem oczywiście :cool3: państwo sie w niej zakochali jak tylko zobaczyli fotke:eviltong:, najpierw tymczas ponieważ najpierw blizej chcieliby poznać jej charakter :roll: