Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emilia2280 napisał(a):
too moze potrwac :diabloti:

:diabloti: juz jestem. Nie zastalam p.Irminy a jej maz pewnie nie slyszal dzwonka. Tyle co wiem od kolezanki, ze:

wet.p.Tomek powiedzial, ze:
nie ma az takiej jakiejs tragedi z sercem, stosownie do wieku,
ze biedactwo strasznie wyniszczone i musi dojsc do siebie.
Maly dostaje 4 raz dziennie jedzonko gotowane, rozdrobnione;)
P.Irmina z meze bardzo nad maluchem ubolewaja i dopieszczaja itd.
Martwia sie czy pani Ania da rade zajmowac sie takim pieskiem specjalnej troski;)
Powycinala mu koltuny p.Irmina, narazie malego nie kapie aby zaaklimatyzowal sie odespal tulaczke i odstresowal. Pchly poszly juz sobie w swiat..

Mam nadziej, ze jutro tam podjade to porobie zdjecia..

Posted

Bylam. Ale zdjec nie zrobilam bo mi sie cos w aparacie poprzestawialo...filmik mi sie nagral a i tak nie wiem jak go gdzies wrzucic..:shake:

Maly to kooopka nieszczescia. Patrzyl sobie z budki i tyle. On jest sam w boksie tzn. jakiejs suni boksik narazie zająl.
Pani Irmina dala mu imie Bronuś:loveu:

Posted

ARKA napisał(a):
:diabloti: juz jestem. Nie zastalam p.Irminy a jej maz pewnie nie slyszal dzwonka. Tyle co wiem od kolezanki, ze:

wet.p.Tomek powiedzial, ze:
nie ma az takiej jakiejs tragedi z sercem, stosownie do wieku,
ze biedactwo strasznie wyniszczone i musi dojsc do siebie.
Maly dostaje 4 raz dziennie jedzonko gotowane, rozdrobnione;)
P.Irmina z meze bardzo nad maluchem ubolewaja i dopieszczaja itd.
Martwia sie czy pani Ania da rade zajmowac sie takim pieskiem specjalnej troski;)
Powycinala mu koltuny p.Irmina, narazie malego nie kapie aby zaaklimatyzowal sie odespal tulaczke i odstresowal. Pchly poszly juz sobie w swiat..

Mam nadziej, ze jutro tam podjade to porobie zdjecia..

dobre wieści- Arko a nie wiesz czy oni go "pospacerują" trochę? bo on przywykł do wolnego dreptania przez cały dzień i pewnie dlatego jest też w stresie w tym kojcu.....

Posted

[quote name='enia']dobre wieści- Arko a nie wiesz czy oni go "pospacerują" trochę? bo on przywykł do wolnego dreptania przez cały dzień i pewnie dlatego jest też w stresie w tym kojcu.....

:roll: A zapytam p.Irmine, powiem jej o tym. Je dobrze, czesto, male ilosci.

Sluchajcie mam prosbe do ktorejs z Was,z Blonia!

Zadzwoncie do p. Sobczaka, naczelnika wydzialu i powiedzcie, ze zabraliscie psiaka starowinka, nieslyszacego, zaniedbanego...i jest w Grodzisku...ale..........to co chcemy od gminy to BUDE dla Bronusia! Maly zostalby wtedy u p.Irminy :multi:

725-46-47, 725-44-65, 725-34-74,
725-32-29, 725-30-04, 725-30-06 w 170

Ja nawet nie wiem z jakiej ulicy byl zabrany, rozmawialam z wydzialem ochrony srodwiska.

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
no budę już powinni dać, wtedy Bronisko będzie szczęśliwym psiuchem na swoim :loveu::loveu:

;) no!! I wtedy ma szanse na domek u p.Ani zamojski staruniek, czyli dwa w jednym, psie stare nieszczescia załatwimy:loveu:;)

Posted

Ziutka napisał(a):
No to dzwonię do Pana Sobczaka :cool3: trzymajcie kciuki cioteczki :diabloti:

:cool1:Trzymamy kciuki!! Ja nie moge sie dodzwonic:evil_lol:

Posted

ARKA napisał(a):
:cool1:Trzymamy kciuki!! Ja nie moge sie dodzwonic:evil_lol:

No właśnie ja też nie mogę :angryy: niby mnie z nim łączy a po chwili numer zajęty :mad:

Posted

Próbuje znowu :diabloti:.......ja mam czas :mad:

Anielka...to kto ma dzwonić kurde ? Bo jak ja zadzwonię i zaraz Ty się dodzwonisz to pomyśli, że jakieś nawiedzone hihi!!!!

Posted

Ziutka napisał(a):
Próbuje znowu :diabloti:.......ja mam czas :mad:

Anielka...to kto ma dzwonić kurde ? Bo jak ja zadzwonię i zaraz Ty się dodzwonisz to pomyśli, że jakieś nawiedzone hihi!!!!

;) Wy dzwoncie jako mieszkanki i te co psiaka zabieraly z ulicy a ja jako stowarzyszenie;)

Posted

a myśmy to zrobiły legalnie?:razz:
Sobczak sie was boi i dlatego nie dobiera......:eviltong:
dziewczyny ja w pracy nie zawsze nie moge dzwonić i gadać na psie sprawy bo tu "dziwnie" sie na to patrzy.......:shake:

Posted

Byłam u p. Sobczaka i pan wydaje się być sensownym człowiekiem ;)

ARKA pisze ważne oficjalne pismo i jeśli p.Burmistrz zatwierdzi ...No, najważniejsze że poparcie P. Sobczaka mamy :cool3: