Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiapk napisał(a):
To jutro to pismo wpłynie do Pana Burmistrza?

;) acha, tzn. do p. Sobczaka

P.s gdzie miesci sie w Bloniu urzad? tak 'łopatologicznie' prosze, dla kierowcy;)

Posted

ARKA napisał(a):

P.s gdzie miesci sie w Bloniu urzad? tak 'łopatologicznie' prosze, dla kierowcy;)

Lecisz tak jak do mnie :cool3: do samego Błonia aż za przejazd...miniesz po prawej stronie duży parking, zaraz kościół i jedziesz aż do marc polu prosto(tak jak jeździłyśmy do trasy na sprawy krzyczkowe) przed marc polem skręcasz w prawo (bo można tylko w lewo albo prawo) ty w prawo i jedziesz prosto aż wyskoczysz na rynek i jesteś pod urzędem.
Jak nie rozumiesz :diabloti: :eviltong: to po mnie przyjedź :evil_lol:

Posted

Ziutka napisał(a):
Lecisz tak jak do mnie :cool3: do samego Błonia aż za przejazd...miniesz po prawej stronie duży parking, zaraz kościół i jedziesz aż do marc polu prosto(tak jak jeździłyśmy do trasy na sprawy krzyczkowe) przed marc polem skręcasz w prawo (bo można tylko w lewo albo prawo) ty w prawo i jedziesz prosto aż wyskoczysz na rynek i jesteś pod urzędem.
Jak nie rozumiesz :diabloti: :eviltong: to po mnie przyjedź :evil_lol:

:evil_lol: dobrze ciotka mi wytlumaczylas to juz wiem gdzie, nawet wiem gdzie ten rynek:evil_lol: No jak chcesz moge Cie zabrac, "pomolestujemy urzednikow i burmistrza" moze nam od reki podpiszą?;)

Posted

ARKA napisał(a):
:evil_lol: dobrze ciotka mi wytlumaczylas to juz wiem gdzie, nawet wiem gdzie ten rynek:evil_lol: No jak chcesz moge Cie zabrac, "pomolestujemy urzednikow i burmistrza" moze nam od reki podpiszą?;)

A o której brykasz ???

Posted

ARKA napisał(a):
No ja wiem, tak 11-12-sta?

Jak zdążę wrócić z Warszawy to zadzwonie do Ciebie i pojedziemy razem na tą molestację :diabloti: chyba, że poproszę Marcina to do Wawki skoczymy po urzędzie :cool3:

Posted

Ziutka napisał(a):
Jak zdążę wrócić z Warszawy to zadzwonie do Ciebie i pojedziemy razem na tą molestację :diabloti: chyba, że poproszę Marcina to do Wawki skoczymy po urzędzie :cool3:

Ale moze trzeba bedzie poczekac na wejscie do burmistrza itd..wiec wolabym 'na luzie";)

Posted

ARKA napisał(a):
Ale moze trzeba bedzie poczekac na wejscie do burmistrza itd..wiec wolabym 'na luzie";)

Spoko...dam znać jutro czy jadę...tzn. zadzwonię jak będę wolna jak już będziesz sama to będziesz ;)

Posted

enia napisał(a):
Ziutka mam Twój rachunek za Dziadzia od weta, co z nim zrobić?

Obiecałam przesłać Emilce :cool3: możesz zrobić skan albo fote tego rachunku ???

Posted

emilia2280 napisał(a):
hee? ja nie chcé. podajcie tylko konto i przelejé.

Jak Ci zaraz napisze, że "ja nie chcę" to zobaczysz :-x :mad:
A konto to Enia niech poda swoje, Ona płaciła, ja tylko Bronia dopisałam w kompie jako mój pies :eviltong: tzn. Pan doktor dopisał ;)

Posted

ARKA napisał(a):
:razz: pismo zlozylam, jazda do Bloni, to prawie godzina czasu...w jedna strone,teraz:mad:

tym sposobem Arka uzbierasz na budé z samego paliwa, które wydasz na jazdé z pismem i moze cos jeszcze dojdzie w miédzyczasie? :eviltong:

wiem, wiem, tu chodzi o zasadé :cool1: nie bij!

Posted

ARKA napisał(a):
:razz: pismo zlozylam, jazda do Bloni, to prawie godzina czasu...w jedna strone,teraz:mad:

W jedną mańkę żeś jechała prawie godzinę :eek2: to którędy jechałaś ciotka :evil_lol:

No i co z tą budą kurde, da nam ten Sobczak czy nie :mad:

Posted

[quote name='Ziutka']W jedną mańkę żeś jechała prawie godzinę :eek2: to którędy jechałaś ciotka :evil_lol:
:mad:no znam tylko jedna droge, juz do Ciebie chcialam dzwonic czy gdzies mozna skrecic. Grodzisk jest prezny i remontuje ulice!;)

No i co z tą budą kurde, da nam ten Sobczak czy nie :mad:

Ja Sobczyka nie widzialam, kazalas mi jechac do Burmistrza:mad:(tam Sobczyk nie siedzi) burmistrz na urlopie do 20-stego byl zastepca, porozmawialam, pismo na dziennik zlozylam. Mysle,ze bedzie dobrze;)

Posted

[quote name='ARKA']:mad:no znam tylko jedna droge, juz do Ciebie chcialam dzwonic czy gdzies mozna skrecic. Grodzisk jest prezny i remontuje ulice!;)
Hmm...ja myślę, że powinnyśmy zrobić zbiórkę na dogo :diabloti: (wiesz co mam na myśli:cool3:) na GPS dla Ciebie :evil_lol: bo ja nie zawsze mogę odebrać :eviltong:

[quote name='ARKA'] Ja Sobczyka nie widzialam, kazalas mi jechac do Burmistrza:mad:(tam Sobczyk nie siedzi) burmistrz na urlopie do 20-stego byl zastepca, porozmawialam, pismo na dziennik zlozylam. Mysle,ze bedzie dobrze;)
To musimy się wybrać do tego Sobczaka, nie ma bata :mad: niechaj nam daje budę dla Brunonka i sobie poćwierkamy :biggrina: o bezdomnych psach z Błonia ;)

Posted

[quote name='Ziutka']Hmm...ja myślę, że powinnyśmy zrobić zbiórkę na dogo :diabloti: (wiesz co mam na myśli:cool3:) na GPS dla Ciebie :evil_lol:

:roll: moze byc używany!:evil_lol: ale tez nie wiem czy to dobry pomysl, bo jak wracalysmy z zamoscia to pozyczona 'sekretarka' sie wylaczyla i wracalysmy na slepo. Juz myslam, ze jade w przeciwna strone do Katowic:evil_lol:

Posted

ARKA napisał(a):
:roll: moze byc używany!:evil_lol: ale tez nie wiem czy to dobry pomysl, bo jak wracalysmy z zamoscia to pozyczona 'sekretarka' sie wylaczyla i wracalysmy na slepo. Juz myslam, ze jade w przeciwna strone do Katowic:evil_lol:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: oszzz....dawno się tak nie usmiałam :evil_lol:

Posted

ARKA napisał(a):

Może warto wozić ze sobą tamtamy - nie zawodzą.

Posted

Ziutka napisał(a):
Obiecałam przesłać Emilce :cool3: możesz zrobić skan albo fote tego rachunku ???

moge Ci go dać np. wieczorem jak bedziesz w mieście,
i zrobisz bo ja nie mam czym......

Posted

enia napisał(a):
moge Ci go dać np. wieczorem jak bedziesz w mieście,
i zrobisz bo ja nie mam czym......

To dam znać co i jak a na PW wyślij Emilce numer swojego konta ;)