Gosiapk Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 To jutro to pismo wpłynie do Pana Burmistrza? Quote
ARKA Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Gosiapk napisał(a):To jutro to pismo wpłynie do Pana Burmistrza? ;) acha, tzn. do p. Sobczaka P.s gdzie miesci sie w Bloniu urzad? tak 'łopatologicznie' prosze, dla kierowcy;) Quote
Ziutka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ARKA napisał(a): P.s gdzie miesci sie w Bloniu urzad? tak 'łopatologicznie' prosze, dla kierowcy;) Lecisz tak jak do mnie :cool3: do samego Błonia aż za przejazd...miniesz po prawej stronie duży parking, zaraz kościół i jedziesz aż do marc polu prosto(tak jak jeździłyśmy do trasy na sprawy krzyczkowe) przed marc polem skręcasz w prawo (bo można tylko w lewo albo prawo) ty w prawo i jedziesz prosto aż wyskoczysz na rynek i jesteś pod urzędem. Jak nie rozumiesz :diabloti: :eviltong: to po mnie przyjedź :evil_lol: Quote
ARKA Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ziutka napisał(a):Lecisz tak jak do mnie :cool3: do samego Błonia aż za przejazd...miniesz po prawej stronie duży parking, zaraz kościół i jedziesz aż do marc polu prosto(tak jak jeździłyśmy do trasy na sprawy krzyczkowe) przed marc polem skręcasz w prawo (bo można tylko w lewo albo prawo) ty w prawo i jedziesz prosto aż wyskoczysz na rynek i jesteś pod urzędem. Jak nie rozumiesz :diabloti: :eviltong: to po mnie przyjedź :evil_lol: :evil_lol: dobrze ciotka mi wytlumaczylas to juz wiem gdzie, nawet wiem gdzie ten rynek:evil_lol: No jak chcesz moge Cie zabrac, "pomolestujemy urzednikow i burmistrza" moze nam od reki podpiszą?;) Quote
Ziutka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ARKA napisał(a)::evil_lol: dobrze ciotka mi wytlumaczylas to juz wiem gdzie, nawet wiem gdzie ten rynek:evil_lol: No jak chcesz moge Cie zabrac, "pomolestujemy urzednikow i burmistrza" moze nam od reki podpiszą?;) A o której brykasz ??? Quote
ARKA Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ziutka napisał(a):A o której brykasz ??? No ja wiem, tak 11-12-sta? Quote
Ziutka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ARKA napisał(a):No ja wiem, tak 11-12-sta? Jak zdążę wrócić z Warszawy to zadzwonie do Ciebie i pojedziemy razem na tą molestację :diabloti: chyba, że poproszę Marcina to do Wawki skoczymy po urzędzie :cool3: Quote
ARKA Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ziutka napisał(a):Jak zdążę wrócić z Warszawy to zadzwonie do Ciebie i pojedziemy razem na tą molestację :diabloti: chyba, że poproszę Marcina to do Wawki skoczymy po urzędzie :cool3: Ale moze trzeba bedzie poczekac na wejscie do burmistrza itd..wiec wolabym 'na luzie";) Quote
Ziutka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ARKA napisał(a):Ale moze trzeba bedzie poczekac na wejscie do burmistrza itd..wiec wolabym 'na luzie";) Spoko...dam znać jutro czy jadę...tzn. zadzwonię jak będę wolna jak już będziesz sama to będziesz ;) Quote
enia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ziutka mam Twój rachunek za Dziadzia od weta, co z nim zrobić? Quote
Ziutka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 enia napisał(a):Ziutka mam Twój rachunek za Dziadzia od weta, co z nim zrobić? Obiecałam przesłać Emilce :cool3: możesz zrobić skan albo fote tego rachunku ??? Quote
emilia2280 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ziutka napisał(a):Obiecałam przesłać Emilce :cool3: możesz zrobić skan albo fote tego rachunku ??? hee? ja nie chcé. podajcie tylko konto i przelejé. Quote
Ziutka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 emilia2280 napisał(a):hee? ja nie chcé. podajcie tylko konto i przelejé. Jak Ci zaraz napisze, że "ja nie chcę" to zobaczysz :-x :mad: A konto to Enia niech poda swoje, Ona płaciła, ja tylko Bronia dopisałam w kompie jako mój pies :eviltong: tzn. Pan doktor dopisał ;) Quote
ARKA Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 :razz: pismo zlozylam, jazda do Bloni, to prawie godzina czasu...w jedna strone,teraz:mad: Quote
emilia2280 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ARKA napisał(a)::razz: pismo zlozylam, jazda do Bloni, to prawie godzina czasu...w jedna strone,teraz:mad: tym sposobem Arka uzbierasz na budé z samego paliwa, które wydasz na jazdé z pismem i moze cos jeszcze dojdzie w miédzyczasie? :eviltong: wiem, wiem, tu chodzi o zasadé :cool1: nie bij! Quote
Ziutka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ARKA napisał(a)::razz: pismo zlozylam, jazda do Bloni, to prawie godzina czasu...w jedna strone,teraz:mad: W jedną mańkę żeś jechała prawie godzinę :eek2: to którędy jechałaś ciotka :evil_lol: No i co z tą budą kurde, da nam ten Sobczak czy nie :mad: Quote
ARKA Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Ziutka']W jedną mańkę żeś jechała prawie godzinę :eek2: to którędy jechałaś ciotka :evil_lol: :mad:no znam tylko jedna droge, juz do Ciebie chcialam dzwonic czy gdzies mozna skrecic. Grodzisk jest prezny i remontuje ulice!;) No i co z tą budą kurde, da nam ten Sobczak czy nie :mad: Ja Sobczyka nie widzialam, kazalas mi jechac do Burmistrza:mad:(tam Sobczyk nie siedzi) burmistrz na urlopie do 20-stego byl zastepca, porozmawialam, pismo na dziennik zlozylam. Mysle,ze bedzie dobrze;) Quote
Ziutka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='ARKA']:mad:no znam tylko jedna droge, juz do Ciebie chcialam dzwonic czy gdzies mozna skrecic. Grodzisk jest prezny i remontuje ulice!;) Hmm...ja myślę, że powinnyśmy zrobić zbiórkę na dogo :diabloti: (wiesz co mam na myśli:cool3:) na GPS dla Ciebie :evil_lol: bo ja nie zawsze mogę odebrać :eviltong: [quote name='ARKA'] Ja Sobczyka nie widzialam, kazalas mi jechac do Burmistrza:mad:(tam Sobczyk nie siedzi) burmistrz na urlopie do 20-stego byl zastepca, porozmawialam, pismo na dziennik zlozylam. Mysle,ze bedzie dobrze;) To musimy się wybrać do tego Sobczaka, nie ma bata :mad: niechaj nam daje budę dla Brunonka i sobie poćwierkamy :biggrina: o bezdomnych psach z Błonia ;) Quote
ARKA Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Ziutka']Hmm...ja myślę, że powinnyśmy zrobić zbiórkę na dogo :diabloti: (wiesz co mam na myśli:cool3:) na GPS dla Ciebie :evil_lol: :roll: moze byc używany!:evil_lol: ale tez nie wiem czy to dobry pomysl, bo jak wracalysmy z zamoscia to pozyczona 'sekretarka' sie wylaczyla i wracalysmy na slepo. Juz myslam, ze jade w przeciwna strone do Katowic:evil_lol: Quote
Ziutka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ARKA napisał(a)::roll: moze byc używany!:evil_lol: ale tez nie wiem czy to dobry pomysl, bo jak wracalysmy z zamoscia to pozyczona 'sekretarka' sie wylaczyla i wracalysmy na slepo. Juz myslam, ze jade w przeciwna strone do Katowic:evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: oszzz....dawno się tak nie usmiałam :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ARKA napisał(a)::roll: moze byc używany!:evil_lol: ale tez nie wiem czy to dobry pomysl, bo jak wracalysmy z zamoscia to pozyczona 'sekretarka' sie wylaczyla i wracalysmy na slepo. Juz myslam, ze jade w przeciwna strone do Katowic:evil_lol: Może warto wozić ze sobą tamtamy - nie zawodzą. Quote
enia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ziutka napisał(a):Obiecałam przesłać Emilce :cool3: możesz zrobić skan albo fote tego rachunku ??? moge Ci go dać np. wieczorem jak bedziesz w mieście, i zrobisz bo ja nie mam czym...... Quote
Ziutka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 enia napisał(a):moge Ci go dać np. wieczorem jak bedziesz w mieście, i zrobisz bo ja nie mam czym...... To dam znać co i jak a na PW wyślij Emilce numer swojego konta ;) Quote
emilia2280 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 enia napisał(a):moge Ci go dać np. wieczorem jak bedziesz w mieście, i zrobisz bo ja nie mam czym...... Tak, poprosze tylko dane konta na pw i kwoté. Quote
Recommended Posts