Ziutka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 ARKA napisał(a):;) no jakos sie wybiore.. No ja myślę :mad: :evil_lol: :eviltong: Quote
ARKA Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 :evil_lol: maluch wygrzewa swoją doopine w ocieplanej budzie, doslownie ogrzewanej i ma swoj kojec, jest sam w nim. Bylam ale bylo juz zaciemno aby zdjecia robic.. Wet ocenil, ze on musial duzo w zyciu przejsc:shake: Quote
enia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ARKA napisał(a)::evil_lol: maluch wygrzewa swoją doopine w ocieplanej budzie, doslownie ogrzewanej i ma swoj kojec, jest sam w nim. Bylam ale bylo juz zaciemno aby zdjecia robic.. Wet ocenil, ze on musial duzo w zyciu przejsc:shake: co on przeszedł u tych meneli to sobie możemy tylko wyobrazić, jemu na ulicy było lepiej niż w domu:-( w obecnym życiu to on nawet nie wie ,że tak może być...... a menele maja nową małą zabawkę cosik między wyżłem , ogarem, posokowcem....tz widział...... i to dziecko lata samo czasami po ulicy......:placz: Quote
Gosiapk Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 enia napisał(a):co on przeszedł u tych meneli to sobie możemy tylko wyobrazić, jemu na ulicy było lepiej niż w domu:-( w obecnym życiu to on nawet nie wie ,że tak może być...... a menele maja nową małą zabawkę cosik między wyżłem , ogarem, posokowcem....tz widział...... i to dziecko lata samo czasami po ulicy......:placz: I koło sie zamyka :shake: Quote
Gosiapk Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Jakieś wieści od pani Irminy i staruszka? Quote
Gosiapk Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Czy ktokolwkiej bywa w kontakcie z panią Irminą? Quote
Ziutka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Gosiapk napisał(a):Czy ktokolwkiej bywa w kontakcie z panią Irminą? Zapewne Arka jest w stałym kontakcie z Panią Irminą ;) Quote
Ziutka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Gosiapk napisał(a):Mogła by napisać co u pieska słychać. Zwołam ciotkę Arkę na wątek napewno :mad: Quote
Recommended Posts