figa33 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 dziękuję bardzo za banerek:loveu: Dzika_Figo może Ty rozumiesz dlaczego ja mogę wkleić 2 banerki do podpisu , a Ty masz kilka?:roll: allegro dla bajecznej Bajki niech Ci przyniesie szczęście dziewczynko kochana http://www.allegro.pl/item867009188_bajka_smutna_historia_prawdziwego_terrierka.html Quote
Dzika_Figa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ja? Ja nie rozumiem nic... Mam jeszcze od czasu do czasu opcję usuwania własnych postów jak włączam edycję... może niechcący dali mi jakieś przywileje? Ale ciii, bo zabiorą. A o swoje banerki to Ty się upomnij, no bo co jest kurczę blade Quote
figa33 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 kurna olek , to trzeba się upominać ?:-o no rzesz..... Quote
Dzika_Figa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Wiesz, w moim odczuciu te te banerki Ci się należą jak psu kość, ale skoro nie masz, to chyba nie pozostaje nic innego, jak się upominać właśnie Quote
pumcia02 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 fajny tekst na allegro, ale historia nie do konca prawdziwa ;) sprostuję. Bajka została przygarnieta w Gdansku/gdyni nie pamietam. tam ją oddano do warszawy, a w warszawie wywalili. Quote
rita60 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Jestem,mam słabosc do cioteczki majuski i takich kudłaczy:razz:czy mala ma jakies aktualne ogloszenia,jesli tak to gdzie ? Quote
majuska Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Chyba Ritek na razie figa allegro zmontowała i będzie ruszał dopiero cały pakiet nowych ogłoszonek. Tradycyjnie im więcej tym lepiej... dzięki że jesteś ( masz do mnie słabość?:razz::evil_lol: ):loveu: Quote
rita60 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 majuska napisał(a):Chyba Ritek na razie figa allegro zmontowała i będzie ruszał dopiero cały pakiet nowych ogłoszonek. Tradycyjnie im więcej tym lepiej... dzięki że jesteś ( masz do mnie słabość?:razz::evil_lol: ):loveu: Jak nie,jak tak:razz::loveu: Quote
malawaszka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 wspaniale, że wreszcie jest więcej osób u Bajeczki - teraz musi się udać!!! :kciuki: ogłoszenia ma aktualne i odnawiane stale na alegratce, gumtree i e-zwierzak, teraz ma też allegro prześliczne :laola: Quote
figa33 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 mariolka napisał(a):fajny tekst na allegro, ale historia nie do konca prawdziwa ;) sprostuję. Bajka została przygarnieta w Gdansku/gdyni nie pamietam. tam ją oddano do warszawy, a w warszawie wywalili. aaa to ja źle zrozumiałam , ale może tak jest bardziej dramatycznie;) w takim razie rozszerzę wątek warszawski psinki , można powiedzieć ,ze została porzucona dwa razy , a wcześniej też nie wiadomo jaki żywot wiodła... Quote
wanda szostek Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Przecież to mój Pufcio. Jak on płeć zmienił? Quote
rita60 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Wrzucilam mala na -eoferty -kupiepsa -przygarnijzwierzaka -adopcjeorg/akceptacja/ -nasipupile -Neeon.pl -psiamania.pl -kokosy.pl -cafeanimal -najpewniej.pl Powodzenia sliczna:loveu: Quote
koosiek Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [FONT=Verdana]No, znalazłam jej foty - z wątku ogólnego[FONT=Arial]:[/FONT][/FONT][FONT="][/FONT] [quote name='koosiek']Bajka Quote
Dzika_Figa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ojej, to teraz musze nowe banerki zrobić... Jak takie zdjęcia fajne są... I obrazki jej jeszcze zrobię cukierkowe jakieś słodkie do ogłoszeń. Quote
majuska Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Robić ciotki te obrazeczki to ja jej walnę swój pakiecik... Quote
Dzika_Figa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 już, już, przepraszam... obiad chciałam zjeść... Quote
majuska Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 spokojnie kochana bo teraz to ja idę nyny, jutro zrobię... Quote
Dzika_Figa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Majuska, ale ja ten obiad właśnie zdjadłam i jestem dyspozycyjna... Idź spać tak czy inaczej a rano se sprawdź maila. Coś czuję, że efektywna to będę dopiero za jakieś dwie godziny Quote
koosiek Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 A powiem Wam jeszcze, że dopiero co inna "psioaniołowa" Bajka poszła do DS. Teraz pora na tą :) Quote
Dzika_Figa Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 słuchajcie, siedzę i nic mi nie wychodzi. Popracuję nad bajkowymi obrazkami jutro, zróbcie jej allegro z tego co jest, potem sie podmieni... przepraszam Quote
malawaszka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 koosiek napisał(a):A powiem Wam jeszcze, że dopiero co inna "psioaniołowa" Bajka poszła do DS. Teraz pora na tą :) oby to był dobry początek :kciuki: Quote
mru Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ej, podobno Bajka poszła do domu dziś :) normalnie ktoś przyszedł i ją wziął Quote
Recommended Posts