Jump to content
Dogomania

Ta piekna sunia Bajka, dwa razy oszukana MA juz SWOJ UKOCHANY DOMEK!

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem jak bylo w tym pierwszym domu ale raczej chora sytuacja:angryy:, opis nie jest moj, no i miejsce gdzie byla znaleziona przed przyjazdem do Azylu, czy w tym osrodku wychowawczym moglo sie cos dziac:roll:.

Posted

to ja Wam powiem jeszcze cos ciekawego...pani ktora do nas zadzwonila w sprawie Bajki powiedziala ze suka sama przypaletala sie do Miedzeszyna do jakies szkoly i tam ja wszyscy przepedzaja a ona ma takie dobre serce i patrzec na to nie moze karmi ja i w ogole ale tak jej psa szkoda ze nie wie co ma robic...

jesli chodzi o charakter:
Bajka na pewno nie nadaje sie na pierwszego psa,musi byc prowadzona stanowcza reka ale bez przesady jej ataki i kasanie wynika z niczego innego jak ze strachu trzeba ja nauczyc od poczatku ze czlowiek to fajne zwierze i plyna od niego korzysci,na spacerach zachowuje sie jak aniol z psami tez jest roznie jak jej nikt nie fika to zyje w zgodzie

w Azylu trzymala komitywe z mlodziencem o wdziecznym imieniu Primo

Posted

Oddana zostala na teren Publicznego domu Opieki Spolecznej w Radosci przy ul.Izbickiej 39.
Ta niby wybawicielka magla ja zwyczajnie wystawic na ulice i tak samo by bylo! Myslenie nie boli, ale sumienie ma czyste:angryy:.

Posted

no niestety czysta głupota, tak jak moim zdaniem oddawanie psów do firm..

ale powiem jakie są plusy Bajki :P bo tu o samych minusach prawie.
POTRAFI PODSTAWOWE KOMENDY. wykonuje je tak uroczo :loveu: w ogole jest urocza

Posted

udało mi się tylko cos takiego sklecic

Bajka.
Młoda, ok. 2 letnia, krępej budowy sunia. Wesoła, pogodna, zawsze uśmiechnięta. Potrafi podstawowe komendy. Uwielbia spacerki i kontakt z człowiekiem. Ma specyficzny głos ;) Nie akceptuje innych zwierząt. Ani nie może zamieszkać w domu z siatkowym ogrodzeniem. Potrzebuje osoby konsekwentnej, ale takiej, która okaże jej wiele miłości. Boi się wielu rzeczy i wtedy panikuje.
Jest wysterylizowana.

Przebywa w Azylu pod Psim Aniołem
Kontakt:
500-493-942, [email protected]
504-226-339

Posted

ja protestuje :P ona nie jest agresywna do wszystkich zwierzat sama ja puszczalam z kuchennymi i wojen nie bylo

to jak wrócisz chce to zobaczyć na żywo;) ale serio rzuca się na wszystkie kraty i na psy na spacerze, o kotach nie wspomnę bo wiadomo co było w kuchni, szczekanie non stop.

• 2 weeks later...
Posted

mariolka napisał(a):
super! :)
mialam dzis telefon z allegro o Wasza sunie, Dore heh

hahaha tak - bo Dora jako rasowa sunia miała wzięci więc szybko ją zdjęłam i dałam na tą aukcję Bajkę - jak tylko zmieniłam miałam dwa telefony od spanikowanych spóźnialskich czy Dora już ma dom :lol: żeby tak o inne psiaki się bili :roll:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...