Kora Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Suczka ma na imię Kara, tak ją nazwaliśmy. Weterynarz > powiedział, że ma ona około 2,5 roku. Jest bardzo serdeczna i > przyjazna. Niesamowicie garnie się do ludzi. Bardzo dobrze pilnuje > terenu i czuje się za niego odpowiedzialna. Jest przyjaźnie > nastawiona do dzieci. > Została znaleziona 2 tygodnie temu w Gdyni. Przez kilka dni > czekała w jednym miejscu na swojego właściciela, który > najprawdopodobniej ją porzucił. > Dlatego bardzo proszę o pomoc i o przygarnięcie Kary. To bardzo > mądry i bardzo dobry pies i na pewno za dom, odrobinę ciepła i > zainteresowania odpłaci ogromną dawką miłości i wierności. > > Quote
Kora Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Kara jakos inne psiaki maja wiecej szczescia, bo nawet tu nikt nie zaglada:roll: a taka masz fajna strone http://kara.cooldog.pl/ Quote
malawaszka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Powyższe posty Kory są nieaktualne - w sierpniu 2008 Bajka trafiła do Psiego Anioła w ciąży, została wysterylizowana i od tamtej pory czeka i czeka na odpowiedzialny dom i doczekać się nie może :( BAJKA - znaleziono ją nad morzem, jak tęsknie wypatrywała swojego opiekuna... nie przyszedł... Ktoś ją przywiózł do Warszawy, miała mieć dom, ale okazało się że to nie jest dobry dom - Bajeczka trafiła do Azylu pod Psim Aniołem. Bajeczka jest podobna do Cairn Teriera/sznaucera, ma około 2 lata. Sunia ma terierkowy charakter - jest czujna, uważna, kocha ludzi i kontakt z nimi, ale jak to terier - w małym ciele wielki duch trzeba być konsekwentnym - wtedy Bajeczka będzie cudownym domownikiem. Szukamy kogoś, kto wynagrodzi jej tą kilkumiesięczną tułaczkę, kto zapewni jej miłość, stabilizację i bezpieczny dom już do końca jej dni. Najlepiej będzie się czuła jako jedyny pupil w domu. Nie lubi kotów. Bajka jest wysterylizowana Lubi zabawy na świeżym powietrzu i spacerki. Kontakt: 501-258-303 502-385-252 Quote
rotek_ Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 taki wątek już cyba jet na dogo.... o ile dobrze pamiętam założył go danielll Quote
Kora Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Ktos chcial przedobrzyc;), nie przeczytal maila z linkami. Beda nowe zdjecia, a sytuacja jest tragiczna szkoda slow. Quote
Dorothy Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 a wiec sunia ma dwa watki? moze poprosic moda o polaczenie? Quote
malawaszka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117229 a czy danielll to osoba u której jest Kara? bo adres mailowy jest taki jak nick Kora czemu sytuacja jest tragiczna? podesłałam Karusię jednej osobie - tylko póki co nie wiem skąd jest ani nic - tylko wiem, że ma dzieci Quote
Kora Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Nie to osoba ktora uratowala sunie, reszte masz na pw. Quote
Kora Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Tu jest cala galeria http://kara.cooldog.pl/ Quote
asher Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Kora, temat jest aktualny? Podeslę suńkę Izie, dziś pytała mnie, czy Shelby (ta mala czarna, która miała iśc do schronu, ale w końcu nie poszła ;) ) już ma dom, bo są chętni. Quote
malawaszka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 złota suczynka szuka domu!!! nie wiem czemu sienie podoba ludziom - podsyłałam ją kilku osobom i zawsze znaleźli jakiswykręt :-o:shake: Quote
Kora Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Malo mnie szlag nie trafil, kiedy zadzwonila do mnie pidzej i powiedzial ze sunia jest w Psim Aniele w zaawansowanej ciazy od trzech tygodni! Irytuje mnie bezmyslnosc niby wybawicielki po pierwsze ze nie kontaktowala sie i nie powiedziala ze oddala ja na teren Domu Opieki w Radosci, byle z glowy:angryy:. To brak szacunku dla zwierzat i dla ludzi taki slomiany ogien. Ta sunia potrzebuje pomocy, ja nie mama juz nikogo kto nie ma psa, czuje sie odpowiedzialn w jakims stopniu z te oszukana po raz kolejny sunie:placz:! Quote
pumcia02 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Bajka (tak sie nazywa w azylu) jest juz wysterylizowana. Nie znosi kotów i sumie psów tez nie za bardzo. Nie może też zamieszkac w domu z ogrodem, gdzie ogrodzenie jest z siatki (u nas takowa rozwaliła). Nie wiem czemu jest ze lubi dzieci, ale np nie mozna jej ciagnac za ogon uszy itd (celowo sprawdzilam ;) ) bo gryzie, wiec do mneijszych niesfornych dzieci tez bym jej nie dała. jak mi cos przyjdzie do glowy to napisze ;) Quote
pidzej Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 no właśnie mi się opis nie zgadzał. to raczej odwrotność Bajki:cool3: Quote
pumcia02 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ja z nią lubie wychodzić bo na spacerze jest na serio bardzo fajna :) ale nie wiem czy nadawałaby się do dzieci... chyba ze wychowanych :cool3: ma specyficzny szczek który z pewnoscia przerazi kazdego przechodnia ;) Quote
pidzej Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 na spacerze tak, ale ostatnim razem jak ją wyjmowałam z boksu to nie wiedziałam czy pierwsza się udusi czy mi połamie palce, bo tak zaczęła się w kółko kręcić, a jak zobaczyła że dalej się nie da to próbowała gryźć. Do dzieci i innych zwierząt bym nie polecała. Ciekawe czy wiadomo jak z zostawianiem jej samej w domu? Quote
Recommended Posts