figa33 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 widzę ,że psinka miała na początku na imię Kara , ale dobrze ,że teraz Bajka Quote
malawaszka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 figa33 napisał(a):widzę ,że psinka miała na początku na imię Kara , ale dobrze ,że teraz Bajka no - ładniejsze teraz :) Quote
mru Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 oh, widze ze cos sie u Bajki dziać zaczyna... aż głupio, że tyle czasu nic się nie działo w sumie... mi to nawet teraz do Azylu nie po drodze jest :( Quote
figa33 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 mru , zobacz , taka piękna psinka...:shake: Quote
malawaszka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='malawaszka'] http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Cudowna-suczka-Bajka-zgubila-swoja-bajke-W0QQAdIdZ177703335 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1684651_jak_cairn_terier_sznaucer_suczka_bajka.html http://www.e-zwierzak.pl/najnowsze/0/8279/ tyle, ale muszę pozmieniać tam dane kontaktowe więc nie powielajcie - w trzecim poście jest tekst z danymi bezpośrednio do fundacji, ale jeszcze próbuję się dowiedzieć czy je umieszczać na pewno w ogłoszeniach Quote
Kostek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 malawaszka telefony fundacyjne sa odbierane i sa przeznaczone jako kontakty do adopcji wiec te na pewno mozna wklejac Quote
malawaszka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Kostek napisał(a):malawaszka telefony fundacyjne sa odbierane i sa przeznaczone jako kontakty do adopcji wiec te na pewno mozna wklejac i jakby ktoś dzwonił i spytał o Bajkę to bedą wiedzieć o którego psa chodzi? tak pytam dziwnie bo czasem różnie to bywa - pies ma imię od wolontariuszy i w schroniskach nie wiedzą o co chodzi i mówią, że nie ma :roll: Quote
pumcia02 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ten drugi nr podawany wczesniej to moj nr. niestety u mnie tez nie bylo zadnego telefonu, ani maila. Bajce to by sie fryzjer przydał... Quote
figa33 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 mru napisał(a):no ja wiem, a jaki ma glos... mru , a co z głosem? Quote
malawaszka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 figa33 napisał(a):mru , a co z głosem? pomoć ma dość charakterystyczny - powiedzmy sexowna chrypka :lol: Quote
figa33 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 aaa , jak sexowny to w porządku;) można w ogłoszeniach zaznaczyć mała sznaucerka o zmysłowym głosie..:cool1: ile mniej więcej waży ? z dziećmi może być? te uszy jej to poezja !!!!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 z tego co pamiętam co kiedyś dziewczyny pisały to ona krótkonośna ale nie taka maleńka jest - koło 13-15 kg zdaje sie ważyła Quote
Kostek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 do dzieci malych na pewno nie bo potrafi capnac jak jej cos nie pasuje ona jest niskopodlogowa tak hmm do polowy drogi do kolana ale dluzsza i ubita lubi biegac potrafi takie rundy robic ze szok jest zadziorna co do psow ale potrafi zyc z nimi w zgodzie Quote
majuska Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Jeżeli w niej terierza krew płynie , to ja wiem co to za ziółko, ale jak na swoich ludzi trafi to będą ją kochać na zabój. Napiszcie pokrótce, czemu ją oddano? Quote
Kostek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 wszystko jest w pierwszych postach, ona zostala wyrzucona bezczelnie a nie oddana Quote
Dzika_Figa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Witam! Przygnała mnie tu Figa33, dotarłam wreszcie po całym dniu biegania za sprawami przyziemnymi i zabieram się za banerki dla dziewczynki. Quote
figa33 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Witam! Przygnała mnie tu Figa33, dotarłam wreszcie po całym dniu biegania za sprawami przyziemnymi i zabieram się za banerki dla dziewczynki. fajnie ,że jesteś:loveu: podmieniam właśnie allegro Kaji , szybko domek znalazła , może i Bajka będzie miała szczęście Quote
Dzika_Figa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Banerki dla Bajki, jeszcze ciepłe. Jak któraś sobie życzy inną kolorystykę, różowo i w kwiatki na przykład alboco, to proszę mnie o tym poinformować. Quote
Recommended Posts