Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='akcja_hlnw']Pojadę z Wami, wezmę aparat i obfocę szczeniaka.

C.[/quote]

Gallegro, Cekinka...
Zadzwonię do Was jutro... umówimy się na konkretną godzinę w czwartek.

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Nie próbujcie tylko odbierajcie bez żadnego gadania, ta zmora nie ma już zadnego prawa do tych psów, do tego powinna otrzymać karę za niedostosowanie się do umowy!

[/B]

Posted

Dałam ogłoszenie do prasy w sprawie szczeniaka.
Już dzwonił ktoś i pytał, ale był problem z zasięgiem.
Mam pytanie. Czy ktoś może podać swój nr kontaktowy, który mogę przekazać zainteresowanym?
Nie jestem wtajemniczona dokładnie w sprawę, więc nie chciałbym brać odpowiedzialności za dokładną rozmowę przedadopcyjną.

Posted

[quote name='Alex78']Dałam ogłoszenie do prasy w sprawie szczeniaka.
Już dzwonił ktoś i pytał, ale był problem z zasięgiem.
Mam pytanie. Czy ktoś może podać swój nr kontaktowy, który mogę przekazać zainteresowanym?
Nie jestem wtajemniczona dokładnie w sprawę, więc nie chciałbym brać odpowiedzialności za dokładną rozmowę przedadopcyjną.[/quote]

A możemy wstrzymać się do jutra?
Nie mam pojęcia gdzie maluszek wyląduje :shake:
Musimy go zabrać - tak czy inaczej.
Ja mam w planach, wraz z Gallegro i C.13 odebrać suczkę i przewieźć ją do Serocka. Mieszkam na Białołęce.
Beka oferowała DT na tydzień - ale jutro nie zdołam pokonać trasy Warszawa-Mińsk-Serock-Konstancin-Warszawa, zwłaszcza, że akcję rozpoczynamy ok. 13.00-16.00... :shake:

Posted

[quote name='Abrakadabra']A możemy wstrzymać się do jutra?
Nie mam pojęcia gdzie maluszek wyląduje :shake:
Musimy go zabrać - tak czy inaczej.
Ja mam w planach, wraz z Gallegro i C.13 odebrać suczkę i przewieźć ją do Serocka. Mieszkam na Białołęce.
Beka oferowała DT na tydzień - ale jutro nie zdołam pokonać trasy Warszawa-Mińsk-Serock-Konstancin-Warszawa, zwłaszcza, że akcję rozpoczynamy ok. 13.00-16.00... :shake:[/quote]

To dajcie mi dziś znać, gdzie szczeniak będzie przez najblizsze dni i czy ta osoba sie zgadza, aby jej numer przekazać zainteresowanym adopcją ludziom.
Powodzenia w "odbijaniu" suni i malucha :)

Posted

[B]Psy odebrane!!![/B]
Gallegro jest wspaniałym negocjatorem i oazą spokoju! Dzięki niemu udało nam się przekonać babkę, żeby oddała psy. Wielkie dzięki, Tomek!
Sara jedzie właśnie do nowego domu! Zawozi ją Abrakadabra. Dzięki, Abra!
W między czasie szczeniak znalazł dom, do którego zawiozę go jutro. Do tego czasu siedzi u mojego kolegi.

Wygląda na to, że wszystko dobrze się skończyło...

Posted

Na szczęście nie było większych problemów, dlatego poznałyście mnie tylko z tej "spokojnej" strony :razz:.
Odebranie Sary było poniekąd moim obowiązkiem. Ja ją zawiozłem do tego domu, dlatego czułem się za nią odpowiedzialny.
Serce nieomal mi pękło, kiedy zobaczyłem ją na łańcuchu :shake:.
Byłem jej to winien i cieszę się, że miałem szansę zrehabilitować się...

Posted

No to super, że się udało. Grunt to dobra negocjacja.
Gallegro, mam pytanie.
Czy ten wspomniany nowy dom dla szczeniaka, to może w wyniku rozmowy z Panem, o którym dziś mówiłam? Czy może jednak inne miejsce?

Chyba powinniście na naszym terenie założyć filię Straży dla Zwierząt i biegać w mundurach :)))

Posted

[quote name='Alex78'](...)Gallegro, mam pytanie.
Czy ten wspomniany nowy dom dla szczeniaka, to może w wyniku rozmowy z Panem, o którym dziś mówiłam? Czy może jednak inne miejsce?(...)[/quote]

Na to wygląda. W rozmowie ustaliliśmy, że w najbliższych dniach sfinalizujemy adopcję. Gdyby nie to, że zainteresowany pan musiał wyjechać, jeszcze dziś maluch trafiłby do nowego domu. Warunkiem oczywiście pozytywny wynik kontroli przed adopcyjnej.
Kontakt przekazałem i teraz sam czekam na jakąś konkretną informację.

Posted

Gratulacje dla całej ekipy,oczywiście dla Gallegro przede wszystkim!:loveu:
Dziewczyny- uczcie się od mistrza tej sztuki- "jak skutecznie negocjować"!:lol:

Posted

[quote name='akcja_hlnw'][B]Psy odebrane!!![/B]
Gallegro jest wspaniałym negocjatorem i oazą spokoju! Dzięki niemu udało nam się przekonać babkę, żeby oddała psy. Wielkie dzięki, Tomek!
Sara jedzie właśnie do nowego domu! Zawozi ją Abrakadabra. Dzięki, Abra!
W między czasie szczeniak znalazł dom, do którego zawiozę go jutro. Do tego czasu siedzi u mojego kolegi.

Wygląda na to, że wszystko dobrze się skończyło...[/quote]

Gallegro - od dziś jestem Twoją fanką :loveu:...

To co zrobiłeś - to prawdziwy majstersztyk perswazji, mediacji i negocjacji!!!
Bez przemocy... bez krzyku... - [B]dzięki Gallegro baba oddała sunię[/B]. Naprawdę!

Nowy domek wydaje się sensowny, doświadczony i zakochany w Sabci!
Ps. I jeszcze raz ukłony w stronę Gallegro :loveu:

Posted

Wstrzymywalam oddech i balam sie nawet pisac cos na watku do czasu zakonczenia akcji.
Panno C. jestes super dziewczyna. . Nie widzialam wczesniej, ze masz tylko nascie lat. Imponujesz mi.
Ciesze sie ze szczesliwego zakonczenia.

Posted

[quote name='gallegro']Na to wygląda. W rozmowie ustaliliśmy, że w najbliższych dniach sfinalizujemy adopcję. Gdyby nie to, że zainteresowany pan musiał wyjechać, jeszcze dziś maluch trafiłby do nowego domu. Warunkiem oczywiście pozytywny wynik kontroli przed adopcyjnej.
Kontakt przekazałem i teraz sam czekam na jakąś konkretną informację.[/quote]

OK, mam nadzieję, że ten dom okaże się dobry.
Jednak wiem, że po takich akcjach jak dzisiejsza, człowiek staje się coraz mniej ufny.
Jakby co, czekam na info o finalizacji.
Na własne potrzeby nazwałam sobie małego Hutnik :)
Wiemy dlaczego... ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...