Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pati1033 napisał(a):
a ja nadal na sobote poszukuje transportu z Warszawy :placz:
1 osoba i 1 pies- amstaff- z dolozeniem sie do kosztow :)

Moglibyśmy Cie zabrac, ale my jedziemy w niedziele rano na specjalistyczną.

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mortikia napisał(a):
Moglibyśmy Cie zabrac, ale my jedziemy w niedziele rano na specjalistyczną.

w niedziele tez jade, ale na niedziele transport mam :) jednak dziekuje za propozycje bardzo :loveu:
jednak szukam na sobote dalej !!!

Posted

_Rózowy Nosek_ napisał(a):
ile czasu sie jedzie na stadion [SIZE=5]z dworca z Łodzi fabrycznej a ile jakbym wysiadla na stacji Łodz Widzew wie ktos moze , no i jak tramwaj jedzie w sobote:lol:czy jakis bedzie po 6 rano

Z Widzewa się zupełnie nie opłaca (drugi koniec miasta), natomiast z Łodzi Fabrycznej dojazd zajmie Ci nie więcej niż 25-30 minut. Bezpośrednio dojedziesz tramwajem 4.

Pozdrowy

Posted

odradzam wszystkim wysiadac na dworcu łodź - WIdzewa

pchajcie sie wszyscy do Łodzi - Fabrycznej

poniżej macie rozpiskę godzin odjazdu tramwaju lini 4 - ale pamiętajcie musicie kierować sie w strone HELENÓWKA a nie na Dąbrowe

http://www.mpk.lodz.pl/rozklady/15_09_T/0004/0004t015.htm?r=D%A1BROWA%20-%20D%B1browskiego,%20Kili%F1skiego,%20Pomorska,%20pl.%20Wolno%B6ci,%20Nowomiejska,%20Zgierska%20-%20HELEN%D3WEK

Wysiąść musicie na przystanku przy ul. Biegańskiego i przejść kawałek ( kierując się na północ) do ulicy sw. teresy.
A potem już cały czas prosto. Jakies 500 - 600 m i zobaczycie pełno samochodów i bedzie najpierw wejscie do Giełdy kwiatowej i giełdy zoo a zaraz potem bedzie stadion.

Posted

filonek_bezogonek napisał(a):
w Łodzi pada ...:placz::placz::placz::placz::placz:

...i nic nie wskazuje na to, by jutro miałobyć inaczej :-( (obym się myliła...)

Posted

Potwierdzam... Pogoda w Łodzi jesienna.... Proponuję jeszcze dziś wszystkim iść do kościółka i prosić o słonko na jutro :cool3: Mam nadzieję, że po dwóch dniach na "Starcie" nie powiększę grona czekających w kolejce po L4 :roll:

Posted

viktoria07 napisał(a):
Mam nadzieję, że po dwóch dniach na "Starcie" nie powiększę grona czekających w kolejce po L4 :roll:

Ja tez;)Trzeba się grubo urać i juz.

Posted

:loveu:Moja Atena - Yorkshire Terrier debiutując w klasie młodzieży uplasowała się na II lokacie na 14 konkurentek:multi:.Była jedną z młodszych suczek - 12 mcy :loveu:

GRATULACJE :multi:

Posted

martyna. napisał(a):
:loveu:Moja Atena - Yorkshire Terrier debiutując w klasie młodzieży uplasowała się na II lokacie na 14 konkurentek:multi:.Była jedną z młodszych suczek - 12 mcy :loveu:

GRATULACJE :multi:

Martyna gratulacje.