M&S Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Frytela napisał(a):czy moze ktos mi powiedziec, kto sędziuje corgi i westy? bo u mnie sie nie otwiera pdf, znaczy pokazuje mi tylko ta "kartke" początkową, a dalej sie zacina i blad wyskakuje... corgi sędziuje - Doreen Paige (Anglia) [SIZE=2]westy - [SIZE=4]El¿bieta Chwalibóg (Polska) [SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2]A. Quote
Frytela Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Maks i Spark napisał(a):corgi sędziuje - Doreen Paige (Anglia) [SIZE=2]westy - [SIZE=4]El¿bieta Chwalibóg (Polska) [SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2]A. dzięki :cool3: bo mi coś te pdf z łodzkiego oddzialu nigdy otworzyc nie chcą... ciekawe czemu :razz::razz::lol::lol: Quote
ewaf Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Frytela prawdopodobnie masz coś skopane z programe do odczytu pdf, mi na jednym kompie wyskakuje błąd i widze bialą karte, a na drugim bez problemu wchodze. haha fakt baby z niego żadne bo chłopisko zapowiada sie na sporego :) Quote
Frytela Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 ewaf napisał(a):Frytela prawdopodobnie masz coś skopane z programe do odczytu pdf, mi na jednym kompie wyskakuje błąd i widze bialą karte, a na drugim bez problemu wchodze. haha fakt baby z niego żadne bo chłopisko zapowiada sie na sporego :) ano mozliwe, ale jakos wszystkie pdf`ki mi otwiera a lodzkie sie chrzanią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ej... dostawaliscie jakies potwierdzenie na maila, ze zgloszenie przyjęte czy cus takiego, po wyslaniu tegoż zgłoszenia przez formularz? Quote
M&S Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 a i owszem dostalismy potwierdzenie mailem, że zgłoszenie zostało przyjęte. :lol: Quote
ewaf Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Frytela napisał(a):ano mozliwe, ale jakos wszystkie pdf`ki mi otwiera a lodzkie sie chrzanią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam tak samo jak Ty, wsio otwiera sie oczywiście bez tych łódzkich ale na 2 kompie nie mam problemów :) ej... dostawaliscie jakies potwierdzenie na maila, ze zgloszenie przyjęte czy cus takiego, po wyslaniu tegoż zgłoszenia przez formularz? Tak przyszedł prawie chwilke po wysłaniu zgłoszenia. Quote
Frytela Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 a do mnie nie doszlo... chyba wysle jeszcze raz Quote
RudaPaskuda Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 do mnie potwierdzenie ze zgłoszenie zostało przyjete doszło w pare minut.A teraz musze poczekać, aż coś mi przyślą pocztą, tak? Quote
M&S Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 RudaPaskuda napisał(a):do mnie potwierdzenie ze zgłoszenie zostało przyjete doszło w pare minut.A teraz musze poczekać, aż coś mi przyślą pocztą, tak? tak teraz zostaje czekanie na pocztę Quote
Patka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 a przefaksowywaliście lub mailem puszczaliście odbitkę rodowodu?? po zgłoszeniu internetowym? Quote
M&S Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Patka napisał(a):a przefaksowywaliście lub mailem puszczaliście odbitkę rodowodu?? po zgłoszeniu internetowym? tak faksowałam rodowód, szybciej idzie (trzeba jeszcze ew. championaty itp.) Quote
Karilka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Będziemy na wystawie tzn. Ja i Dolar prawdopodobnie;) Quote
Zuza i Noddy Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 A może wie ktoś, kto sędziuje yorki, byłabym bardzo wdzięczna za ta informacje? Quote
M&S Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):A może wie ktoś, kto sędziuje yorki, byłabym bardzo wdzięczna za ta informacje? yorki sędziuje Jaroslava Owesna (Czechy) Quote
Zuza i Noddy Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Maks i Spark napisał(a):yorki sędziuje Jaroslava Owesna (Czechy) Wielkie dzięki, tak dla pewności jeszcze to sędzia i dla suk i dla psów? Quote
M&S Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Wielkie dzięki, tak dla pewności jeszcze to sędzia i dla suk i dla psów? tak wygląda:lol: że dla obu płci Quote
RudaPaskuda Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 a czy ma ktoś przecieki ile bedzie babyków u borerów?:cool3:Jakoś ogolnie się stresuję strasznie...chyba dlatego ze to pierwsy raz :) Quote
M&S Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Łódź powinna wstawić listę wystawców i stawki, ale jeszcze nie teraz (dopiero zakończyli przyjmowanie, można zadzwonić i spytać kiedy wstawią), nie denerwuj się będzie dobrze:lol: Quote
Karilka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Dogomaniacy a na jakieś piffko to idziemy?:cool3::diabloti: Quote
Iwa-R Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Iwa-R napisał(a):Jeśli ma ktoś może wolne miejsce, z lub przez Poznań, dla 1 osoby + pies, proszę o informację. Ponawiam prośbę. Może znajdzie ktoś dla nas miejsce? Quote
Izoldas Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Mam pytanie, jak z dworca Łódź-Widzew najlepiej dojść/dojechać na teren wystawy? Quote
Karilka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Izoldas napisał(a):Mam pytanie, jak z dworca Łódź-Widzew najlepiej dojść/dojechać na teren wystawy? A nie jedzie ten pociąg dalej na Dworzec Łódź - Kaliska bądź Łódź - Fabryczna?;) Quote
Izoldas Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 No niestety, taki pasujący kończy na Widzewie. Quote
Orticulus Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 A ja mam pytanko jak z Łodzi Fabrycznej dojechać na teren wystawy ? Jest może jakiś bezpośredni autobus ? Z góry dzięki za odpowiedzi ;) Quote
kika22 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 A czy wystawa jest na dworze czy w hali? Bo coś się zimno zrobiło ostatino;) Quote
Recommended Posts