Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Frytela napisał(a):
czy moze ktos mi powiedziec, kto sędziuje corgi i westy? bo u mnie sie nie otwiera pdf, znaczy pokazuje mi tylko ta "kartke" początkową, a dalej sie zacina i blad wyskakuje...

corgi sędziuje - Doreen Paige (Anglia)

[SIZE=2]westy - [SIZE=4]El¿bieta Chwalibóg (Polska)

[SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2]A.

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maks i Spark napisał(a):
corgi sędziuje - Doreen Paige (Anglia)

[SIZE=2]westy - [SIZE=4]El¿bieta Chwalibóg (Polska)

[SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2]A.

dzięki :cool3:
bo mi coś te pdf z łodzkiego oddzialu nigdy otworzyc nie chcą... ciekawe czemu :razz::razz::lol::lol:

Posted

Frytela prawdopodobnie masz coś skopane z programe do odczytu pdf, mi na jednym kompie wyskakuje błąd i widze bialą karte, a na drugim bez problemu wchodze.

haha fakt baby z niego żadne bo chłopisko zapowiada sie na sporego :)

Posted

ewaf napisał(a):
Frytela prawdopodobnie masz coś skopane z programe do odczytu pdf, mi na jednym kompie wyskakuje błąd i widze bialą karte, a na drugim bez problemu wchodze.

haha fakt baby z niego żadne bo chłopisko zapowiada sie na sporego :)

ano mozliwe, ale jakos wszystkie pdf`ki mi otwiera a lodzkie sie chrzanią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ej... dostawaliscie jakies potwierdzenie na maila, ze zgloszenie przyjęte czy cus takiego, po wyslaniu tegoż zgłoszenia przez formularz?

Posted

Frytela napisał(a):
ano mozliwe, ale jakos wszystkie pdf`ki mi otwiera a lodzkie sie chrzanią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mam tak samo jak Ty, wsio otwiera sie oczywiście bez tych łódzkich ale na 2 kompie nie mam problemów :)

ej... dostawaliscie jakies potwierdzenie na maila, ze zgloszenie przyjęte czy cus takiego, po wyslaniu tegoż zgłoszenia przez formularz?
Tak przyszedł prawie chwilke po wysłaniu zgłoszenia.

Posted

RudaPaskuda napisał(a):
do mnie potwierdzenie ze zgłoszenie zostało przyjete doszło w pare minut.A teraz musze poczekać, aż coś mi przyślą pocztą, tak?

tak teraz zostaje czekanie na pocztę

Posted

Patka napisał(a):
a przefaksowywaliście lub mailem puszczaliście odbitkę rodowodu?? po zgłoszeniu internetowym?

tak faksowałam rodowód, szybciej idzie (trzeba jeszcze ew. championaty itp.)

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
A może wie ktoś, kto sędziuje yorki, byłabym bardzo wdzięczna za ta informacje?

yorki sędziuje Jaroslava Owesna (Czechy)

Posted

Łódź powinna wstawić listę wystawców i stawki, ale jeszcze nie teraz (dopiero zakończyli przyjmowanie, można zadzwonić i spytać kiedy wstawią), nie denerwuj się będzie dobrze:lol:

Posted

Iwa-R napisał(a):
Jeśli ma ktoś może wolne miejsce, z lub przez Poznań, dla 1 osoby + pies, proszę o informację.

Ponawiam prośbę. Może znajdzie ktoś dla nas miejsce?

Posted

Izoldas napisał(a):
Mam pytanie, jak z dworca Łódź-Widzew najlepiej dojść/dojechać na teren wystawy?

A nie jedzie ten pociąg dalej na Dworzec Łódź - Kaliska bądź Łódź - Fabryczna?;)