M&S Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 kika22 napisał(a):A czy wystawa jest na dworze czy w hali? Bo coś się zimno zrobiło ostatino;) w Łodzi zawsze jest na dużym stadionie, tym samym od lat, ale na pocieszenie w Łodzi zawsze było ciepło i ładna pogoda :p Quote
pati1033 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 mam nadzieje, ze bedzie choc troche cieplej- bo ten warszawski weekend mnie przemrozil zupelnie :angryy: Quote
vpassione Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 plan sędziowania na sobotę gr I) http://www.fcg.com.pl/zkwp/images/PDF/1b%20plan%20%20ringowy.pdf gr III) http://www.fcg.com.pl/zkwp/images/PDF/3b%20plan%20%20ringowy.pdf gr V) http://www.fcg.com.pl/zkwp/images/PDF/11%20plan%20%20ringowy.pdf Quote
Iwa-R Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 No to kulawi i ze zdartym nosem, ale jesteśmy sami w klasie :D Quote
pati1033 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 prawdopodobnie nie mam jednak transportu .... :( moze ma ktos wolne miejsce z Warszawy dla 1 osoby i psa- amstaff? oczywiscie do kosztow sie dokladam :) Quote
Iwa-R Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 My też nie mamy się z kim zabrać, więc pozostaje nam tylko pociąg..... choć połączenie marne. Quote
filonek_bezogonek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Z łodzi Fabrycznej - wsiąść w tramwaj lini 4 jadący w kierunku na Helenówek. Z Widzewa - trudniej bo to koniec swiata wporównaniu z ul sw Teresy gdzie jest Wystawa. Najlepiej wsciąść w tramwaj lini 8, 10 i dojechać do skrzyzowania z Kościuszki - tam się przesiąść w tramwaj lini 11, 16 ( jadące w stronę Helenówka). To chyba najkrócej. Albo poprostu wziąć taksówke - bo mnie by się osobiscie nie chalalo telepać taki kawał z psem tym bardziej jesli sie nie zna Łodzi a wsobotę i niedziele tramwaje jezdza trochę z mniejsza częstotliwoscią :) Quote
RudaPaskuda Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 a czy w Łodzi są jakieś straszne remonty które utrudniały by dojazd?Jak sie kierować jadąć autem z Wrocławia? Quote
Ato Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Remonty są straszne! Najlepiej trzymać się drogi krajowej nr 1, czyli Al.Włókniarzy. A z Widzewa to najlepsza taksówka! Quote
tulasy Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 RudaPaskuda napisał(a):a czy w Łodzi są jakieś straszne remonty które utrudniały by dojazd?Jak sie kierować jadąć autem z Wrocławia? Ato napisał(a):Remonty są straszne! Najlepiej trzymać się drogi krajowej nr 1, czyli Al.Włókniarzy. A z Widzewa to najlepsza taksówka! W samej Łodzi dla jadących z kierunku Wrocław / Sieradz nie jest aż tak źle z remontami. Jeśli już to raczej natężenie ruchu - przelotówka Katowice - Gdańsk, czyli droga krajowa nr 1, czyli Al.Włókniarzy. Michał od szpiców Quote
Orticulus Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 filonek_bezogonek napisał(a):Z łodzi Fabrycznej - wsiąść w tramwaj lini 4 jadący w kierunku na Helenówek. Dziękuję bardzo :multi: Mam nadzieję, że dam sobie jakoś radę. Quote
filonek_bezogonek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 RudaPaskuda napisał(a):a czy w Łodzi są jakieś straszne remonty które utrudniały by dojazd?Jak sie kierować jadąć autem z Wrocławia? próbujcie uniknać przejazdu przez ul. włokniarzy i Kościuszki oraz Piotrkowskiej na odcinku od pl Niepodległości do Mickiewicza. Z północy (od Zgierza dojazd łatwy i w miarę przyjemny) Od pd trochę trzeba się pokręcic ... dla osób nieznających łódz może to stanowic problem więc radzę wyjechać nieco wcześniej zeby sobie na przejaz przez łódz ( praktycznie całą) zarezerwować ok 40 min. Mnie łodziance przejazd samochodem z Bałut (z miejsca gdzie jest wystawa - bo tam niedaleko mieszkam) aby dojechac na Dąbrowe swoimi znaymi sciezkami zajmuje nawet do 25 min. Wiec komus kto nie zna łodzi może to zając trochę wiecej. Pozdrawiam Quote
M&S Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ...a od strony Brzezin, ul. Brzezińską jadąc też są jakieś remonty Quote
filonek_bezogonek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Maks i Spark napisał(a):...a od strony Brzezin, ul. Brzezińską jadąc też są jakieś remonty yyy a tego to nie wiem .... bo dawno tamtędy nie jeżdziłam ... Quote
M&S Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 filonek_bezogonek napisał(a):yyy a tego to nie wiem .... bo dawno tamtędy nie jeżdziłam ... ...no i co:cool3: i jakie z Ciebie jest źródło informacji :mad:oj policzymy się w sobotę:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
filonek_bezogonek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Maks i Spark napisał(a):...no i co:cool3: i jakie z Ciebie jest źródło informacji :mad:oj policzymy się w sobotę:diabloti::diabloti::diabloti: przyznaje .... dooopa ze mnie a nie zrodlo informacji :) modlcie sie wszyscy o pogode .... bo u nas w lodzi dzisiaj padalo .. cos jak by widniej jest ale raczej nie zanosi sie na jakąs drastyczną zmiane poogody Quote
M&S Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 modlę się z calej duszy :modla::modla::modla:....i nie tylko o pogodę w Łodzi ale też w Wie, bo nie dość, że lodowato to jeszcze leje -koszmar jakiś:Help_2: Quote
RudaPaskuda Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 a z tych Włókniarzy to gdzie mamy skręcić i kiedy?I na co? (padła mi drukarka i nie wiem czy mi sie uda jakąś mapę skombinowac) Quote
Frytela Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 mlodą zgłosiłam ale nie wiem czy się zjawie... cos mi kaszle po weekendowych wystawowych wojazach i chyba nie wroci do normalnosci na sobote... :( Quote
Canaveral-staff Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 słuchajcie a nie ma dzieś listy wystawców bo ja do tej pory listownego potwierdzenia nie mam a jutro trzeba jechać związek zamkniety nawet nie ma jak zadzwonić Quote
vpassione Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 My jutro wieczorem już wyjeżdżamy, wracamy w niedziele po wystawie psów pasterskich niepolskich. Już wszystkim życzymy powodzenia i liczymy na jakieś fotki groenendaeli, zwłaszcza suk z młodzieży ;) Quote
M&S Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Canaveral-staff napisał(a):słuchajcie a nie ma dzieś listy wystawców bo ja do tej pory listownego potwierdzenia nie mam a jutro trzeba jechać związek zamkniety nawet nie ma jak zadzwonić listy wystawców nie ma, jest tylko plan sędziowania z godzinami i ilościowa stawka psów w poszczególnych klasach. ja też jeszcze nie mam potwierdzenia, ale w razie braku korespondencji to trzeba zabrać dowód wpłaty, potwierdzenie mailowe przyjęcia psa (jeżeli wysyłałaś mailem) i jechać:p a na miejscu ....:mad: Quote
filonek_bezogonek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Canaveral-staff napisał(a):słuchajcie a nie ma dzieś listy wystawców bo ja do tej pory listownego potwierdzenia nie mam a jutro trzeba jechać związek zamkniety nawet nie ma jak zadzwonić związek zamkniety - ale dla odwiedzających. Telefniczny kontakt powinien byc:) Quote
pati1033 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 a ja nadal na sobote poszukuje transportu z Warszawy :placz: 1 osoba i 1 pies- amstaff- z dolozeniem sie do kosztow :) Quote
mortikia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Filonek- wczoraj probowalismy dzwonić i nikt nie odbiera :shake: Dostaliśmy potwierdzenia trzech malamutów, a zgłosiliśmy cztery... :roll: Quote
Recommended Posts