Ellig Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [COLOR=red]DERMATOLOGIA[/COLOR] [B]dr n. wet. Kourou Dembele[/B] - zapisy! poniedziałek 16:00-22:00 czwartek 16:00-22:00 soboty: 11;25 .09.2010 [COLOR=blue]Pacjenci nieumówieni rejestrowani są maksymalnie dwie godziny przed końcem dyżuru, oraz są przyjmowani przez Doktora pomiędzy pacjentami umówionymi. Zastrzegamy sobie prawo do skrócenia czasu rejestracji pacjentów nieumówionych, w sytuacji gdy liczba oczekujących jest duża. [/COLOR][COLOR=#005656][B]PRZYCHODNIA WETERYNARYJNA „BIAŁOBRZESKA”[/B] WARSZAWA - OCHOTA ul. Częstochowska 20 (wejście od ul. Białobrzeskiej 40a) tel. (0-22) 824 29 46, fax (0-22) 882 98 66 e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/COLOR] Quote
Ellig Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Nutusiu, nie ma o czym w ogole mowic:) Quote
Nutusia Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 [COLOR=purple]Bardzo dziękuję za namiary. Postaram się dziś tam zadzwonić.[/COLOR] [COLOR=purple]Przy okazji uprzejmie informuję, że Łośka dostała od Ellig wór karmy i 20 zł! Pięknie dziękujemy[/COLOR] :loveu: Quote
Ewa Marta Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='Nutusia']Bardzo dziękuję za namiary. Postaram się dziś tam zadzwonić. Przy okazji uprzejmie informuję, że Łośka dostała od Ellig wór karmy i 20 zł! Pięknie dziękujemy :)[/QUOTE] Eluniu, znowy jesteś Aniołem Tośki:-) Dziękujemy!!!!! Przelałam właśnie na konto Tośki 50 złotych na wizytę do doktora Dembele:-) Kto jeszcze się dorzuci? Quote
Nutusia Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 [COLOR=purple]Ewuś, Ty też masz skrzydła u ramion - nie zauważyłaś? :loveu:[/COLOR] [COLOR=purple]Wczoraj Łośka nabiła co najmniej kilkanaście kilometrów kręcąc się wokół domu. Działo się sporo, bo urządzaliśmy wędzenie, było nas przy tym sporo... Kiedy w końcu padła tak ok. 19tej, koleżanka nie mogła się nadziwić! Przez te wszystkie godziny przecież nawet nie usiadła! :evil_lol: Spała potem w nocy kamiennym snem! Za to Krecha i Krecik dali wczoraj popis obronności, że klękajcie narody!!!! Najpierw Kreska złapała zębami dłoń Mamy naszego sąsiada, która chciała do nas wejść - w tym celu trzeba przełożyć dłoń przez pręty furtki i przekręcić klucz, który jest od wewnątrz. Tak przy tym ujadała, że Krecik uznał Panią Elę za mega intruza i gdy już weszła na podwórko... złapał ją za łydkę! Na szczęście Pani Ela i reszta towarzystwa uznała to za nie lada bohaterski wyczyn! :diabloti: Chwilę później wtargnęła na nasz teren inna sąsiadka (niezbyt przez nas lubiana) i też została potraktowana rekinimi ząbkami Kretka. Pańcio był tak dumny ze swych obrońców, że w ramach premii dostały po kiełbasce!!!! :razz: No, i tym oto sposobem mogę jeździć do pracy i być spokojna o bezpieczeństwo mojego domostwa - Tośka robi wrażenie gabarytami, a czarną robotę odwalają dwa pokurcza! :eviltong: Żeby tylko Kretko nie chwycił za łydkę Małgosi jak po niego przyjedzie za tydzień, bo jeszcze gotowa się rozmyślić w sprawie adopcji (na co baaardzo liczy mój Małż! ;))[/COLOR] Quote
Ellig Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='Ewa Marta']Eluniu, znowy jesteś Aniołem Tośki:-) Dziękujemy!!!!! Przelałam właśnie na konto Tośki 50 złotych na wizytę do doktora Dembele:-) Kto jeszcze się dorzuci?[/QUOTE] Tak, tak ja widze co najmniej jeszcze dwa anioly:) Bardzo prosimy dorzuccie sie do wizyty Toski u dr. Dembele....:) Quote
Nutusia Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 [COLOR=purple]Baaardzo prosimy, gdyż wizyta już została umówiona! :multi: Na 4 października na godz. 20.30. [/COLOR] [COLOR=purple]Dobrze, że Doktor przyjmuje do późna, bo jazda do domu i z powrotem do Wwy to dla nas prawie 100 km... W dzień powszedni zajmuje to jednak trochę czasu. [/COLOR] [COLOR=purple]Są chętni, by nam towarzyszyć i zapamiętywać wszystko, co Doktor mówi? Bo nagrywać nie wypada, a ja z pewnością będę cała w emocjach, a do tego jestem blisko zaprzyjaźniona z pewnym Niemcem o nazwisku Alzheimer... ;)[/COLOR] Quote
figa33 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 czyli brakuje 30 zł na opłacenie wizyty ? poproszę o nr konta i oczywiście podtrzymuję ofertę na wykup ludzkich leków Quote
mysza 1 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ja też poproszę pw z numerem konta. Napisałam też do Isadory prośbę o allegro cegiełkowe, szablon którego opłacę. Quote
figa33 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 właśnie ,właśnie , Nutusiu nr konta plisssss Quote
Ewa Marta Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Mam nadzieję że Nutusia wybaczy tego offa... Zapraszam serdecznie na bazarek dla Kajusia i kociaków z Helu:-) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193681-Kurtki-i-płaszcze-damskie-suplementy-diety-kosmetyki!-Do-10.10.2010-do-22-00?p=15461053#post15461053[/URL] Quote
Nutusia Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [COLOR=purple]Baaardzo, bardzo wszystkim dziękuję za pomoc. Co ta śpiewająca Łośka by bez Was zrobiła to ja nie wiem... Zaraz wysyłam PW.[/COLOR] [COLOR=purple]Aha, nie pamiętam która Kochana Ciocia robiła nam banerki, ale pomyślałam sobie wczoraj, że może zamiast "Tosca zaprasza" wpisać, że zbiera na leczenie... No nie wiem, poradźcie coś![/COLOR] :) Quote
Ellig Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='Nutusia'][COLOR=purple]Baaardzo prosimy, gdyż wizyta już została umówiona! :multi: Na 4 października na godz. 20.30. [/COLOR] [COLOR=purple] [/COLOR] [COLOR=purple][/COLOR][/QUOTE] To teraz czekamy, zajrze 4 :) Quote
Nutusia Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [quote name='Ellig']To teraz czekamy, zajrze 4 :)[/QUOTE] [COLOR=purple]Lepiej 5-go, bo 4-go będzie dobrze jak na północ do chałupy ściągniemy![/COLOR] :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 jak to która robiła banerki?? No wiesz co Nutusiu (foch) :evil_lol: Zaraz coś wykombinuję ;) Quote
Nutusia Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [quote name='Ra_dunia']jak to która robiła banerki?? No wiesz co Nutusiu (foch) :evil_lol: Zaraz coś wykombinuję ;)[/QUOTE] [COLOR=purple]O kurza girka - ale wpadka! :shake: Ale w moim wieku powinno mi to zostać wybaczone! Dzięki, Radunia :loveu:[/COLOR] Quote
Ra_dunia Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 ależ oczywiście, że zostało wybaczone i to wcale nie ze względu na wiek a przez sympatię :) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/116269"][IMG]http://i53.tinypic.com/lw6yt.gif[/IMG][/url] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/116269"][IMG]http://i54.tinypic.com/24e8do8.gif[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/116269"][IMG]http://i56.tinypic.com/2hd5qns.gif[/IMG][/URL] Quote
Nutusia Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [COLOR=purple]Ciocia Radusia - BŁYSKAWICA! Piękne dzięki![/COLOR] :) Quote
mysza 1 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Wpłaciłam na Łośkę 50 zł. Nie znam Nutusiu Twojego nazwiska, napisałam tylko imię ale przeszło ;) Quote
Nutusia Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='mysza 1']Wpłaciłam na Łośkę 50 zł. Nie znam Nutusiu Twojego nazwiska, napisałam tylko imię ale przeszło ;)[/QUOTE] [COLOR=purple]Przepięknie dziękuję!!!! :loveu: Hihihi... dobrze że przeszło, bo tak "urzędowo" to ja jestem... Maria! :eviltong: Maria Magdalena... Tyle, że o Marii to się dowiedziałam, jak pani w szkole listę pierwszy raz czytała - tak mnie Mamusia urządziła! :mad: Za to nazwisko Lipińska mam od urodzenia i tak się do niego przyzwyczaiłam, że jak za ten mąż wychodziłam - Mąż przyjął moje!:diabloti:[/COLOR] [COLOR=purple]Na dziś wieczór jestem umówiona z naszym Doktorem na konferencję telefoniczną, celem pozyskania wszelkich danych do przekazania w poniedziałek. Wczoraj Pańcio był z Tosiną na wizycie, bo ja umierałam na migrenę tak, że mi się film urwał - nie byłam w stanie głowy od poduszki oderwać.[/COLOR]:shake: Quote
Nutusia Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [COLOR=purple]Dziewuszki, ja w kwestii formalnej:[/COLOR] [COLOR=#800080]- uzupełniłam post rozliczeniowy o wpłaty na konsultację u dr. Dembele (z wpłatą Myszy włącznie, choć fizycznie jeszcze nie dotarła :)) ale tego nie oddzielalam i wpisałam po prostu we wpłaty. Ponieważ miałyśmy niewielkie manko (15 zł z groszami), saldo końcowe jest, jakie jest. Jeśli uważacie za stosowne, mogę rozbić wpłaty na te "ogólne" i te na dr Dembele.[/COLOR] [COLOR=#800080]I jeszcze kwestia techniczna - nie mogłam zapisać zmian w poście rozliczeniowym, bo pojawiała się informacja, że jest za dużo znaków. Wycięłam więc rozliczenie za 2008 rok (trzy miesiące, bo Tośka przyjechała do nas w październiku). Powinnam gdzieś wstawić to rozliczenie, żeby było czarno na białym - tylko GDZIE?! Co się robi w takich razach?... Póki co przekleiłam sobie do worda, żeby nie zginęło.[/COLOR] Quote
Ewa Marta Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='Nutusia'][COLOR=purple]Dziewuszki, ja w kwestii formalnej:[/COLOR] [COLOR=#800080]- uzupełniłam post rozliczeniowy o wpłaty na konsultację u dr. Dembele (z wpłatą Myszy włącznie, choć fizycznie jeszcze nie dotarła :)) ale tego nie oddzielalam i wpisałam po prostu we wpłaty. Ponieważ miałyśmy niewielkie manko (15 zł z groszami), saldo końcowe jest, jakie jest. Jeśli uważacie za stosowne, mogę rozbić wpłaty na te "ogólne" i te na dr Dembele.[/COLOR] [COLOR=#800080]I jeszcze kwestia techniczna - nie mogłam zapisać zmian w poście rozliczeniowym, bo pojawiała się informacja, że jest za dużo znaków. Wycięłam więc rozliczenie za 2008 rok (trzy miesiące, bo Tośka przyjechała do nas w październiku). Powinnam gdzieś wstawić to rozliczenie, żeby było czarno na białym - tylko GDZIE?! Co się robi w takich razach?... Póki co przekleiłam sobie do worda, żeby nie zginęło.[/COLOR][/QUOTE] Ja bym wkleiła w nowy post, a na pierwszej stronie napisała, że z powodu braku miejsca, rozliczenia za rok 2008 i może za 2009 zostały przeklejone do postu nr... i tu właściwy odnośnik. Będzie jasno, czytelnie i dostępnie:-) Quote
Nutusia Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [COLOR=Purple]Aha, dzięki. Czyli nie będzie problemu, że część rozliczenia będzie na stronie powiedzmy 194?... Szkoda, że nie można dodać postu pod tym rozliczeniowym...[/COLOR] [COLOR=Purple]I jeszcze jedno - czy ja mam w poniedziałek mówić dr Dembele, że Tośka nie jest moja, że zbieramy na nią fundusze na dogo, czy to nie ma znaczenia? I ponawiam pytanie czy są chętne Ciotki, żeby nam towarzyszyć i robić za świadka :) Prawdopodobnie przyjadę z nią sama, żeby reszty futrzaków nie zostawiać bez człowieka, skoro już wrócimy do domu :)[/COLOR] Quote
mysza 1 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Powiedz, że to psiak tymczasowy, nie ma domu, opiekujesz się zastępczo ;) Może doktor potraktuje ulgowo ;) Quote
Nutusia Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 [COLOR=Purple]Dzięki za wskazówki!:razz: Dzwonili dziś do mnie z lecznicy, żeby potwierdzić czy przyjedziemy. A wczoraj przeprowadziłam konferencję telefoniczną z naszym Doktorem i mam spisane punkt po punkcie jak wszystko przebiegało. Bo akurat w przypadku Łośki jest to niezmiernie ważne. Nie chodzi bowiem tylko o to, żeby ją teraz z nużycy wyleczyć, ale by dojść jak zapobiec kolejnym nawrotom łysienia. Krecik przed chwilą pojechał... smutno...:shake: [/COLOR] Quote
Recommended Posts