bros Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Nutusia'][B]Na razie[/B] Kreska... :)[/QUOTE] ojojoj mnie chodzi o to [B]NA STAŁE[/B] :) Quote
Nutusia Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 [quote name='bros']ojojoj mnie chodzi o to [B]NA STAŁE[/B] :)[/QUOTE] [COLOR=Purple]Tego jeszcze nie wiemy... Się zobaczy, w oczy spojrzy i się będzie wiedziało! :) Albo się burzę mózgów uskuteczni z Małżem, bo on z dnia na dzień coraz bardziej miętki się robi i wczoraj to już nawet wypalił "niech ją w końcu przywiozą, bo duża będzie i nie zdążymy się nacieszyć szczeniorkiem" - zaniemówiłam, koparka mi na poduszkę powietrzną opadła i idąc za ciosem pokazałam zdjęcia w stokrotkach! :) No może i dziś będzie dobry dzień na wybór imienia?... :) A co tym tam Ciotka kombinujesz znowu?... I taka jakaś się zrobiłaś tajemniczo milcząca, choć niesie wieść na dogo, że przegadać Cię nie sposób! :)[/COLOR] Quote
bros Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Nutusiu nie mnie - a mojego psa :) Brosa przegadać ciężko to fakt, ja skromna cichutka szara myszka jestem :) spoglądnijcie na nas proszę , nasze forum zniknęło na długo , ale już jest , trochę danych 'zeżarło" ale juz znów działa. A ja kombinatorykę ćwiczę i coś mam na uwadze , na razie w takim wypadku pozostanie bez imienia :) Nutusiu Ty pierwsza się dowiesz co ja kombinuję :) [URL]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=12654&PN=225[/URL] Nutusiu podeślesz mi na maila fotkę sznuróweczki , tak pięknie proszę :) :loveu: Quote
Nutusia Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 [quote name='bros']Nutusiu nie mnie - a mojego psa :) A ja kombinatorykę ćwiczę i coś mam na uwadze , na razie w takim wypadku pozostanie bez imienia :) Nutusiu Ty pierwsza się dowiesz co ja kombinuję :) Nutusiu podeślesz mi na maila fotkę sznuróweczki , tak pięknie proszę :) :loveu:[/QUOTE] [COLOR=Purple]Nie no, bezimienna być nie może! Coś się do jutra wykombinuje może i podda pod głosowanie (przenosząc dyskusję na wątek Sznurówki!). A zdjęciami mej Emocjonalnej Decyzji podjętej pod Presją Przebiegłych Krakowskich Ciotek dysponuje Amiga! Tymi właśnie, którymi zastosowały wobec mnie szantaż emocjonalny, a które znajdują się na wątku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/182854-Mala-jamnisia-7-8-tygodniowe-male%C5%84stwo-z-wielk%C4%85-przepuklin%C4%85-prosi-o-pomoc[/url] Wejdź i sama powiedz co ja mogłam, biedny żuczek?...[/COLOR] [COLOR=Purple]I tak jestem z siebie dumna, że tyle wytrzymałam! :)[/COLOR] Quote
AMIGA Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Jassssne, wszystko na mnie, jasne. Trzeba mi chyba tylko :flaming: Quote
Nutusia Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 [quote name='AMIGA']Jassssne, wszystko na mnie, jasne. Trzeba mi chyba tylko :flaming:[/QUOTE] [COLOR=Purple]Weź to na klatę, Ola... Właśnie przejrzałam wątek... Zdjęcia na str. 10 i 15 zniosłam z godnością... 13 kwietnia rozpoczęłyście ofensywę... Zdjęciami na str. 22 zrobiłyście rozwałkę, tymi z 23 skopałyście leżącego i na 25 się poddałam!... Mam twarde dowody, choć nie wcinam pedigree! :)[/COLOR] Quote
AMIGA Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Hahaha - a ja mam inne strony, bo mam więcej postów na jednej stronie. I nic mi nie udowodnisz :evil_lol: Quote
bros Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Nutusia'][COLOR=purple]Weź to na klatę, Ola... Właśnie przejrzałam wątek... Zdjęcia na str. 10 i 15 zniosłam z godnością... 13 kwietnia rozpoczęłyście ofensywę... Zdjęciami na str. 22 zrobiłyście rozwałkę, tymi z 23 skopałyście leżącego i na 25 się poddałam!... Mam twarde dowody, choć nie wcinam pedigree! :)[/COLOR][/QUOTE] i właśnie padłam na kalawiaturę :roflt::modla::modla: piesica no po prostu piękna :loveu: Quote
Nutusia Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 [quote name='bros']i właśnie padłam na kalawiaturę :roflt::modla::modla: piesica no po prostu piękna :loveu:[/QUOTE] [COLOR=Purple]No sama widzisz, sama widzisz - i jeszcze z dostawą pod drzwi! :)[/COLOR] Quote
figa33 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 piękny Onek z Tosi , oby ta skóra ją bardzo nie bolała..:shake: a niedługo będzie miała miniaturową koleżankę:lol: Quote
Nutusia Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 [COLOR=Purple]Uprzejmie informuję, że 13 maja nie przyniósł żadnego pecha - przeciwnie - jest dniem dobroci, na który załapały się wszystkie moje zwierzęta - nawet jedno, co dopiero się zbiera do drogi!:evil_lol: Nie dość, że wczoraj Tosica dostała od Cioci Figi opakowanie antybiotyku, to dziś, gdy pojechaliśmy odebrać dwa zamówione opakowania, na które mieliśmy receptę, dostaliśmy dwa kolejne w gratisie!:loveu: A potem pojechaliśmy do Cioci Ellig po karmę, którą mamy przetransportować do Łodzi i... Tośka dostała 12 kg najlepszej pod słońcem karmy, Lesio z Oskarem worek, nawet koty się załapały, a na koniec... Sznurówka, która dostała taką wyprawkę, że starczy jej chyba do pełnoletności, że o miseczkach i zabaweczkach nie wspomnę!:loveu: Wróciliśmy do domu i WSZYSCY zgodnym chórem na trzy-cztery: [B] DZIĘ-KU-JE-MY!!!!!!!![/B]:loveu:[/COLOR] Quote
bros Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [SIZE=4]to my też po[B]DZIĘKUJEMY[/B] cioci Ellig :iloveyou::iloveyou::iloveyou:a coooo :)[/SIZE] Quote
Ewa Marta Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Nutusia'][COLOR=Purple]Uprzejmie informuję, że 13 maja nie przyniósł żadnego pecha - przeciwnie - jest dniem dobroci, na który załapały się wszystkie moje zwierzęta - nawet jedno, co dopiero się zbiera do drogi!:evil_lol: Nie dość, że wczoraj Tosica dostała od Cioci Figi opakowanie antybiotyku, to dziś, gdy pojechaliśmy odebrać dwa zamówione opakowania, na które mieliśmy receptę, dostaliśmy dwa kolejne w gratisie!:loveu: A potem pojechaliśmy do Cioci Ellig po karmę, którą mamy przetransportować do Łodzi i... Tośka dostała 12 kg najlepszej pod słońcem karmy, Lesio z Oskarem worek, nawet koty się załapały, a na koniec... Sznurówka, która dostała taką wyprawkę, że starczy jej chyba do pełnoletności, że o miseczkach i zabaweczkach nie wspomnę!:loveu: Wróciliśmy do domu i WSZYSCY zgodnym chórem na trzy-cztery: [B] DZIĘ-KU-JE-MY!!!!!!!![/B]:loveu:[/COLOR][/QUOTE] Super!!! Tyle, że mnie to zupełnie nie dziwi, bo to właśnie cala Elunia:-) Czy ja dobrze przeczytałam, że Toscanka dostała jeszcze 12 kg karmy d/d??? (Ja nadal mam dla niej odłożone poprzednie dary i nikomu nie oddam, tylko jej:-) ) To znakomita wiadomość!!! Im dłużej będzie jeść tą najlepszą dla niej karmę, tym większa szansa na jakąkolwiek regenerację skóry... Ech Toscanko, fajnie jest byc znajomą sunią Cioci Ellig;-) Quote
Nutusia Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 [quote name='Ewa Marta']Super!!! Tyle, że mnie to zupełnie nie dziwi, bo to właśnie cala Elunia:-) Czy ja dobrze przeczytałam, że Toscanka dostała jeszcze 12 kg karmy d/d??? (Ja nadal mam dla niej odłożone poprzednie dary i nikomu nie oddam, tylko jej:-) ) To znakomita wiadomość!!! Im dłużej będzie jeść tą najlepszą dla niej karmę, tym większa szansa na jakąkolwiek regenerację skóry... Ech Toscanko, fajnie jest byc znajomą sunią Cioci Ellig;-)[/QUOTE] [COLOR=Purple]Lepiej - Toscanka dostała z/d! :) A znajomość z Ciocią Ellig jest po prostu bezcenna (i to wcale nie tylko ze względu na dary)! Ciepło, bezpośredniość, serce, urok, wdzięk... ANIOŁ![/COLOR] [COLOR=Purple]Uwaga - propozycja Małża = Muszka (co Ciotki na to?...) :) [/COLOR] Quote
Ellig Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 O matulu!To ja bardzo serdecznie dziekuje Nutusi i Jej TZ, Wszystkim po kolei bardzo dziekuje:).....Mam nadzieje na dlusze spotkanie.... [img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs291.snc3/28205_1443712342043_1510166502_1186380_7520592_n.jpg[/img] Quote
Ewa Marta Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Nutusia'][COLOR=purple]Lepiej - Toscanka dostała z/d! :) [/COLOR] [COLOR=purple]A znajomość z Ciocią Ellig jest po prostu bezcenna (i to wcale nie tylko ze względu na dary)! Ciepło, bezpośredniość, serce, urok, wdzięk... ANIOŁ![/COLOR] [COLOR=purple]Uwaga - propozycja Małża = Muszka (co Ciotki na to?...) :)[/COLOR] [/QUOTE] HURRRAAA!!!!! To na karmę z/d:-) A Twój opis Eli mogę tylko skomentować stwierdzeniem - Wiem, o czym piszesz, Ja w czasie spotkań z nią zawsze ładuję swoje akumulatory pozytywną energią i niesamowitym ciepłem. Mam wrażenie, że znam ją wieki:-) A Ty się nas Nutusiu nie pytaj o imię malutkiej, to w końcu będzie Twój osobisty pies i najlepiej niech ją Małż nazwie, to będzie ojcem chrzestnym;-) Quote
Nutusia Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 [COLOR=Purple]Na chrzestną to się już Neigh zgłosiła i nawet miała ze mną transparent powitalny trzymać, ale obowiązki rodzinno-komunijne ją do wyjazdu zmuszają. Zawsze warto się mądrych i życzliwych ludzi poradzić - w każdej sprawie! [/COLOR]:) Quote
Cantadorra Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Poprosze o rozszyfrowanie tajemnych skrotow odnosnie karmy z/d i d/d. Ja mam idiotyczne skojarzenia, tak chyba u mnie dziala 13 maja :) Fajny dzien. Quote
Cantadorra Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 A skąd ciocia Ellig ma tyle karmy??? Napadła na hurtownie? Quote
Nutusia Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 [quote name='Cantadorra']A skąd ciocia Ellig ma tyle karmy??? Napadła na hurtownie?[/QUOTE] [COLOR=Purple]Ciocia Ellig i napad?... Nie... Ciocia Ellig ma po prostu układy na samej Górze - jak to Anioł!;) A z/d i d/d to oznaczenia karmy Hill's - najlepszej jeśli chodzi o skład dla psów z problemami skórnymi, czyli w sam raz dla łysiejącego Łosia![/COLOR]:evil_lol: Quote
Nutusia Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 [quote name='Bliss']buuuuziaki dla łosicy ;)[/QUOTE] Dziękujemy, przekażemy i jak znam Łosicę - odwzajemniamy! :) Quote
Bliss Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Nutusia']Dziękujemy, przekażemy i jak znam Łosicę - odwzajemniamy! :)[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts