Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toskanka widze rozrywkowo nastawiona do zycia i rozrabia jak nastolatka. Fajnie, ze ma ochote na psoty, gorzej dla Nutusi. Trzymajcie sie dziewczynki! Co jakis czas bede podrzucac groszki, tylko Nutusia, bede sie upewniac, czy sie nie zmienily.

Posted

[quote name='Cantadorra']Toskanka widze rozrywkowo nastawiona do zycia i rozrabia jak nastolatka. Fajnie, ze ma ochote na psoty, gorzej dla Nutusi. Trzymajcie sie dziewczynki! Co jakis czas bede podrzucac groszki, tylko Nutusia, bede sie upewniac, czy sie nie zmienily.

To w najbliższym czasie do Tosieńki powinny przyjść dwie paczuszki:loveu:
A jak tam sie ma dziewczynka?? [/QUOTE]

[COLOR=Purple]Cantadorro, wielkie dzięki, bo to dla nas duża oszczędność :loveu: Oczywiście zawsze na bieżąco podamy aktualny "zestaw" :evil_lol:

Anusiu, Tośka jeszcze niczego nie przeczuwa, ale podejrzewam, że Pana Kuriera przyjmie pod furtką "elegancko" :diabloti:

A miewa się całkiem, całkiem. Dokonała kolejnej próby powiększenia przejścia dla kotów :mad: Tym razem, na szczęście, wygryzła nieco mniej... Ona wie, że źle robi i nawet udaje, że się wstydzi, ale krakowski upór każe jej ponawiać próby. ;) Tak samo było jak się do szafki z chlebem dobierała. Potem wzmocniliśmy zasieki, parę razy się nie udało i odpuściła. Mam nadzieję, że z przejściem dla kotów będzie podobnie, choć zasieki trudniej stawiać, bo przejście przestaje spełniać swoje zadanie :evil_lol:[/COLOR]
[COLOR=Purple]Miłego weekendu wszystkim życzymy! [/COLOR]:loveu:

Posted

[quote name='ania_to_ja']To w najbliższym czasie do Tosieńki powinny przyjść dwie paczuszki:loveu:
A jak tam sie ma dziewczynka??[/QUOTE]

[COLOR=Purple]Anusia, no ja nie wiem... Tośka maooopa jest okropna, nie odpuszcza kociemu przejściu, a tu się ni z tego ni z owego jakiś zapobiegliwy Mikołaj pojawia i tyle dobroci dostarcza! :mad:
I jak ja się mam teraz wychowawczo zachować - sama wtrąbić wór karmy wymieszanej z witaminkami i zagryźć smaczkami, zestroić w "pachnącą" obróżkę przeciw kleszczom, a na koniec zapiskać zabaweczką?!?!?!?!:diabloti:
Pan Kurier przyjechał, poskrobał się w głowę "co to ja dla Pani miałem?"... Po czym spojrzał na "Bandę Trojga" i zakrzyknął "już wiem"! :lol:

A tak na poważnie - wieeeeeelkie dzięki, Kochana! Nie dość, że będzie co jeść, to jeszcze będziemy mogły spokojnie na spacerki chadzać bez obawy przed kleszczami, a na dodatek chwilę się pobawić (bo piszczące zabaweczki to u nas chwilę trwają - Tośka ciekawska jest, o czym już wiecie, więc na ten tychmiast musi rozpracować "czemu piszczy"...[/COLOR]:evil_lol:

Posted

[quote name='Nutusia'][COLOR=purple]Anusia, no ja nie wiem... Tośka maooopa jest okropna, nie odpuszcza kociemu przejściu, a tu się ni z tego ni z owego jakiś zapobiegliwy Mikołaj pojawia i tyle dobroci dostarcza! :mad: [/COLOR]
[COLOR=purple]I jak ja się mam teraz wychowawczo zachować - sama wtrąbić wór karmy wymieszanej z witaminkami i zagryźć smaczkami, zestroić w "pachnącą" obróżkę przeciw kleszczom, a na koniec zapiskać zabaweczką?!?!?!?!:diabloti:[/COLOR]
[COLOR=purple]Pan Kurier przyjechał, poskrobał się w głowę "co to ja dla Pani miałem?"... Po czym spojrzał na "Bandę Trojga" i zakrzyknął "już wiem"! :lol:[/COLOR]

[COLOR=purple]A tak na poważnie - wieeeeeelkie dzięki, Kochana! Nie dość, że będzie co jeść, to jeszcze będziemy mogły spokojnie na spacerki chadzać bez obawy przed kleszczami, a na dodatek chwilę się pobawić (bo piszczące zabaweczki to u nas chwilę trwają - Tośka ciekawska jest, o czym już wiecie, więc na ten tychmiast musi rozpracować "czemu piszczy"...[/COLOR]:evil_lol:[/QUOTE]

Bardzo się ciesze;)
Natsuia jak tylko będzie coś potrzebne to się odzywaj ja z przyjemnoscią pomogę;)

Posted

kochane cioteczki przepraszam za opóżnienie mojej wpłaty/deklaracji m-cznej , postaram się zaraz po 2 grudnia nadrobić, tak się troszkę finansowo zakopałam , ale nie zapomniałam :) wszystko ureguluję , przesyłam moc gorących całuskówz Wrocka.

Posted

Poproszę o numer konta, bo jak zwykle gdzieś zapodziałam ;) a mam dla Tosci 60 zł z bazarku rysunkowego Goś :)
Tylko bardzo bym prosiła, żeby tam potwierdzić wpłynięcie pieniążków.

Posted

[quote name='betka']Jest "moja" TOSCA!!! Co u pannicy ? Nie mogłam jej znaleźć po tej dogorewolucji.[/QUOTE]
[COLOR=Purple]
No nareszcie znalazłam wątek! Nowe oblicze dogomanii mnie pokonało z kretesem :(
Uprzejmie donoszę, że Tośka ma się dobrze, futro jak najbardziej zimowe, tylko przytyć nie możemy...
Znalazłam pracę! Pracuję od 1-go, na razie na okres próbny. Finansowo niestety straciłam 1000 zł, ale i tak lepsze to niż zasiłek dla bezrobotnych.
Oprócz tego przyplątało się do mnie jakieś przeziębienie, szarpie mną kaszel suchy i rwący, więc każdą wolną chwilę wykorzystuję na polegiwanie...
W nadchodzącym tygodniu zwizytujemy Doktora przedświątecznie i damy znać.
Serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy za wszelkie dobro, które Dobre Duszyczki kierują w naszą stronę! :)
[/COLOR]

Posted

[quote name='Ra_dunia']Nutusiu, a czy mogłabyś napisać czy pieniążki ode mnie doszły? Musze podać Goś :)[/QUOTE]

[COLOR=Purple]Kochane Nasze Dobre Duszyczki!
Melduję, że pieniążki doszły od Ciebie, Raduniu, od Karoliny Ś. i od Gusi - przewielkie dzięki!:loveu:
Na dzień dzisiejszy jesteśmy jeszcze na minusie, ale niewielkim i jeśli nasza Ulubienica nie wykręci nam kolejnego "znienackowego numeru", damy radę! Tym bardziej, że co i raz jakiś "Mikołajek" albo inny "Aniołek" czymś nas obdarowywuje i skutecznie odwleka widmo bankructwa Jaśnie Pani :evil_lol:

Bardzo też dziękuję za miłe słowa dotyczące mojej nowej pracy - mam nadzieję, że tym razem uda mi się bezpiecznie dotrwać do... emerytury![/COLOR] :evil_lol:

Posted

[quote name='ania_to_ja']Proszę o wiadomość co pannicy jest potrzebne to znowu zrobię paczuszkę :)[/QUOTE]

[COLOR=Purple]No cóż... nasza Tośka kwitnie (na zimę!!!!!:diabloti:), a wtedy ma tylko dwie potrzeby: żarełko i stałe leki. Reszta do załatwienia we własnym zakresie, tzn. mizianie, drapanko, kochanko, śpiewanko, gadanko i... żyć nie umiarać![/COLOR]:evil_lol:
[COLOR=Purple]Z powodu ataku zimy nie dotarliśmy we wtorek do Doktora (tzn. dotarliśmy tylko po recepty, bez psa). Mamy się pokazać między Świętami a Nowym Rokiem, bo potem Doktor nieobecność zapowiada, gdyż będzie się oddawał Ojcostwu (drugi potomek się na świat zapowiedział)[/COLOR]:loveu:[COLOR=Purple] A dziś Doktor ma imieniny, więc się wybieramy z podarunkiem za Wielkie Serce![/COLOR]
[COLOR=Purple]Buziaki przesyłamy[/COLOR]:loveu:

Posted

[quote name='Cantadorra']no to tylko cieszyc sie pozostaje i nie zapeszac. Trzymajcie sie dziewczynki![/QUOTE]

[COLOR=Purple]Trzymamy się mocno! :loveu: I wszystkim Wielbicielom Tośkowym życzymy urokliwych, magicznych Świąt w najlepszym na świecie Psim Towarzystwie.
Najserdeczniej pozdrawiamy,
Magda i Reszta[/COLOR]