Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia'] ( ...... )
[COLOR=purple]Tosinek coraz bardziej owłosiony, ale to co rośnie jest... uważaj Gusia... RUDE!!!!!:razz:[/COLOR]
[COLOR=#800080]( ..... )[/COLOR][/quote]
rude czy nie rude nie ważne, ważne że rośnie ;)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wilczyca']rude czy nie rude nie ważne, ważne że rośnie ;)[/quote]

[COLOR=purple]Witamy Cię, Kochana Wilczyco, przemiło Cię widzieć![/COLOR] :loveu:

[quote = Ra_dunia I co tam u Was po długim weekendzie? Nowe włoski się pojawiły? :razz: quote]

[COLOR=purple]Ten tydzień tak mi się dał we znaki w pracy, że o długim weekendzie zdążyłam zapomnieć, a i piszę dopiero teraz:placz:. [/COLOR]
[COLOR=purple]Ale u nas całkiem fajowo :evil_lol: Włoski się pojawiają, a nawet powoli przeradzają w szczecinkę :multi: Stare nadal wyłażą garściami. Lesio też się zaczął rozbierać na potęgę, a czesać się drań nienawidzi, więc codzienną rozrywkę w postaci odkurzania mam zapewnioną ;)[/COLOR]
[COLOR=purple]W ubiegły piątek byliśmy u Doktora, który oczy wielkie zrobił, że łysienie idzie w parze z porastaniem! :lol: Stwierdził, że aż takiej poprawy się nie spodziewał, ODSTAWIŁ ANTYBIOTYK :multi:, kazał dalej prać i wyjechał na zasłużony urlop, wymuszając na Tośce obietnicę, że żadnych numerów przez 2 tygodnie nie będzie robić. Mamy się pokazać w pełnej okrywie włosowej 4 lipca.[/COLOR] :evil_lol:
[COLOR=purple]Co do gryzienia muszelek... to ona raczej niedoborów witamin i mikroelementów nie ma, bo regularnie wsuwa kompletny psi preparat witaminowy, który zawiera wszystko, co zawierać powinien. Zresztą ona tych muszelek nie je, tylko je gryzie na kawałki. Aha, i... wprost uwielbia truskawki! Ale muszą być co najmniej przepołowione, bo całe wypluwa :evil_lol: Pewnie tylko dlatego te na mojej grządce spokojnie dojrzewają...[/COLOR]
[COLOR=#800080]Buziaki przesyłamy :loveu:[/COLOR]

Posted

Cudne wieści :loveu: Czyli Tosca jednak naszych gróźb się przestraszyła i zaczęła zdrowieć :evil_lol: bardzo dobrze ;) Jakby co - to niech się lepiej nadal boi :eviltong:

Posted

[quote name='Nutusia'][COLOR=purple]Witamy Cię, Kochana Wilczyco, przemiło Cię widzieć![/COLOR] :loveu:
( ...... ) [/quote]
ja cały czas jestem i śledzę wątek Kochanej dziewczynki :oops: tylko się nie odzywam bo mam jakiś "zastój myślowy" :wallbash:

Posted

W zeszłym tygodniu wysłałam na Wasze konto 60 zł, a przed chwilką 105 zł.

Tym sposobem bazarki zostały rozliczone ;)

A ja czekam aż naładuje się aparat i wystawiam następny :razz:

Posted

O jak dobrze że bazary aktualne :multi:
W tym tygodniu pakuję dla Tośki kolejną paczuszke :p
Wybaczcie, ale czerwiec przed wakacjami i potek koniec roku tj. listopad i grudzień do Świąt są dla mnie straszne.
Poza tym miałam problemy z zalogowaniem - nie wiem czy się nie powtórzą. W kazdym razie gdyby tak się stało, to podaję mój e-mail, żebyśmy miały kontakt :
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Ciocia Nutusia, czy specyfiki dla Tośki dotarły ?
Zacznijcie od Sanprobi a potem probacti, z uwagi na masę psa jedna kapsułka dziennie wystarczy :lol:
Tośka w gorę :multi:

Posted

[quote name='ewa36']
Ciocia Nutusia, czy specyfiki dla Tośki dotarły ?
Zacznijcie od Sanprobi a potem probacti, z uwagi na masę psa jedna kapsułka dziennie wystarczy :lol:
Tośka w gorę :multi:Tosia a grzeczna ty jesteś ? Doopsko nie obłazi ? :look3:
Bo Ciotki mają oko na Ciebie [/quote]

[COLOR=purple]Ewunia, przesyłki dotarły - obie. Daję 1 x 1 kapsułkę Sanprobi, póki co. Jeszcze raz przeogromne dzięki i sorry, że się nie odzywam jak ostatni burak, ale mi dziecię na studia zdaje i stes z emocjami przeogromny. Na razie przeszedł do 3-go etapu i jeszcze 2 przed nim. Trochę mało spójnie myślę i się zachowuję, ale jak już będzie po wszystkim - obiecuję, że nadrobię.[/COLOR]
[COLOR=purple]Tośka grzeczna jest i przekochaniasta. Śpiewa na całego, doopsko zarasta (jeszcze tylko klata pod spodem prześwieca łysinką). Miejcie Ciotki na dziweuchę oko - jak mawiał Staliln: "kontrola najlepszą formą zaufania"! :evil_lol:[/COLOR]
[COLOR=purple]Buziaki przesyłamy i niebawem się odezwiemy.[/COLOR]
[COLOR=purple]Gusieńko, muszę do Ciebie po puchę na Krzyczki... Mam też 2 torby różnych rzeczy, które może się da "zbazarkować" z pożytkiem na te bidy. Ale jeszcze chwilę mi dajcie, proszę, żebym mogła ten maraton egzaminacyjny przetrzymać...[/COLOR]:loveu:

Posted

[quote name='bros']cicho coś u Tosiny :mad: hmmmm a my tu do Was codziennie zaglądamy[/quote]

[COLOR=purple]Serdecznie dziękujemy za zaglądanie i zapraszamy oczywiście! :loveu:[/COLOR]
[COLOR=purple]Toscanka się ostatnio plażuje, miewa całkiem dobrze, łysiny połyskują tylko na brzusiu i trochę na udach - reszta porośnięta szczecinką jak u... dzika! :evil_lol:[/COLOR]
[COLOR=purple]Ja nadal w ferworze egzaminacyjno-maturalnym, młode mnie wkurza maksymalnie, bo za rączkę w sprawach organizacyjnych trza prowadzić jak 5-cio latka :mad: Ale cóż, nikt nie obiecywał, że będzie łatwo... Jeszcze chwila i coś się powinno wyjaśnić - albo student albo szukamy dalej...[/COLOR]
[COLOR=purple]Pozdrawiamy gorąco (wreszcie zgodnie z aurą!)[/COLOR]
[COLOR=#800080]Pewna firma telekomunikacyjna się odgraża, że ok. 10 lipca podłączy nas wreszcie do świata :multi: Wtedy solennie obiecujemy foty i portrety naszej modelki:lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='ewa36']Paczusia na kolejny bazar dla Tośki wysłana na ręce Cioci Gusi :cool3::loveu:
Tośka sprawuj się dobrze :lol:[/quote]

Ewunia, dostałam dzisiaj od Ciebie przesyłkę na bazarek Tosinowy :-o:-o:-o
Tam jest chyba z milion książek :cool3:

Posted

[quote name='ewa36']Milion dwanaście dokładnie :cool3::lol::evil_lol:

Ale cóz to znaczy wobec talentów organizatorskich Cioci Gusi :multi:[/quote]

:oops::oops:

Tylko ja do pracy na rowerze jeżdżę, to je sobie będę przywozić po trochu :cool3:

Pewnie w sobotę wystawię bazarek. A nawet dwa :cool3:

Posted

:-( :placz: mysłam ze nie da się doprowadzić psa do stanu gorszego jak Tosca ..niestety się myliłam

on ma DT do końca lipca ... ma CZAS do konca lipca :placz:

nie potrzeba wsparcia finansowego , ewentualnie tylko na płatne ogłoszenia !

potrzebne lokum , w domu z opieką ... :(

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kiedys-byl-owczarkiem-141580/#post12581302[/URL]

[IMG]http://images43.fotosik.pl/157/60ab5c77912c8f11.jpg[/IMG]

Posted

Dziękuję, Agnieszko. Poczułam się spokojniej jak tylko przeczytalam, że pomożesz w ogłaszaniu. Mamy mało czasu, ale jeśli włączy się więcej osób być może uda się zmieścić w wyznaczonym terminie i pies nie będzie musiał wracać do schroniskowego szpitala.

Długo zastanawialiśmy się, czy dom tymczasowy na miesiąc ma sens ale doszliśmy do wniosku, że w tym przypadku jednak ma. Nawet gdyby pies miał wrócić.