Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Możliwe, podeślij mi fotkę przodu.
Czasem się zdarza, że jest pięć zamiast 6ciu siekaczy.
Takie geny w niektórych liniach. Zwykle sędziowie się nie czepiają.

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musze się pochwalic, że...

Jumper ukończył championat Polski :multi: (jeszcze bez dyplomu) na wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim, czyli oznacza to, że dostał CWC :lol: a oprócz tego dostał tytuł NPwR (Najpiękniejszy Pies w Rasie) i Zwycięzcy Rasy. Zrobił nam również niespodziankę zajmując III miejsce na BOG (Best of Group):multi: .:jumpie: :bigcool: :pepsi: (Ja tylko napoje bezalkoholowe :lol: )

Posted

jeszcze ciepła staweczka z Opola:
Psy -otwarta- DANCER IN THE MOONLIGHT Czeczuga (FCI)
Psy -otwarta- KILIAN od Rytire Malovce
Suki -młodzieży- GENESSISS GAUDEA KELECSKY POKLAD
Suki -otwarta- CHELSEA od Rytive Malovce
Suki -otwarta- EFKA z Fox-Klanu
Suki -użytkowa- PRETY ze Silfova Dolu

Posted

Fuka napisał(a):
jeszcze ciepła staweczka z Opola:
Psy -otwarta- DANCER IN THE MOONLIGHT Czeczuga (FCI)
Psy -otwarta- KILIAN od Rytire Malovce
Suki -młodzieży- GENESSISS GAUDEA KELECSKY POKLAD
Suki -otwarta- CHELSEA od Rytive Malovce
Suki -otwarta- EFKA z Fox-Klanu
Suki -użytkowa- PRETY ze Silfova Dolu

Fuka skąd to masz? Bo ja chcę goldeny!!!

Posted

nikit1, tak dobrze to nie ma:shake:
foksy jakoś udało mi się wykraść, ale goldenów jest jak mrówków.... nie ma szans:p

Posted

Ja się zgłosiłem do championów, ale nie przesłałem kopii championatu bo mnie Pani w ZG zwodzi że zaraz dostanę pocztą i żebym nie przyjeżdżał po odbiór...Dupa, nie chcę w otwartej...:angryy:

Posted

Fuka napisał(a):
nikit1, tak dobrze to nie ma:shake:
foksy jakoś udało mi się wykraść, ale goldenów jest jak mrówków.... nie ma szans:p

buuuuu:-( :-( :-(
A tylko kl. pośrednia mężczyźni? :helo: :modla:

Posted

pszym napisał(a):
Ja się zgłosiłem do championów, ale nie przesłałem kopii championatu bo mnie Pani w ZG zwodzi że zaraz dostanę pocztą i żebym nie przyjeżdżał po odbiór...Dupa, nie chcę w otwartej...:angryy:

no niestety, jak nie ma dyplomu, to przepisowo przerzucają zgłoszenie do otwartej... a ZG nigdy wierzyć nie można :shake: :mad:

Posted

Moje pamiątki z Finlandii...(zwanej po ichniemu Suomi :p )

Fiński Łoś Super Ktoś & ROXY'S SUOMI SOUVENIR Czeczuga
znany jako Pan Sułek, w wieku 5 tygodni :razz:

Posted

No i okazało się, że oczywiście nie mają mojego zgłoszenia na Ch. w Zarz. Gł... A ja mam potwierdzenie i co? I nic...Muszę jeszcze raz składac od początku. czekam tylko jak się okaże, że reklama do katalogu nie poszła...:angryy:

Posted

pszym napisał(a):
No i okazało się, że oczywiście nie mają mojego zgłoszenia na Ch. w Zarz. Gł... A ja mam potwierdzenie i co? I nic...Muszę jeszcze raz składac od początku. czekam tylko jak się okaże, że reklama do katalogu nie poszła...:angryy:

Chyba mają bardzo kiepską organizację:cool1:

Posted

pszym napisał(a):

ech...biurokracja :shake:

takie byki ostatnio walą w rodowodach, że szok..
mi wystawili pare rodowodów, w tym eksportowych na Kwaśniwskich...
bo se wymyślili, że nie może być M & R Kwaśnicki, tylko musi być... Kwaśniwscy... zrobiłam afere, kazałam zmieniać...i zmienili na Kwaśniccy, bo podobno M & R Kwaśnicki jest nie po polskiemu :roll: Ale jeszcze do nich napiszę, że 4 lata im nie przeszkadzało, i nagle zaczęło. Zmienili mi wszędzie na Kwaśniccy, a ja mam przydomek FCI na Kwaśnicki. I co? Dla obcokrajowcy to dwa różne nazwiska, bo tam się nie odmienia :shake:

Posted

pszym napisał(a):
No i okazało się, że oczywiście nie mają mojego zgłoszenia na Ch. w Zarz. Gł... A ja mam potwierdzenie i co? I nic...Muszę jeszcze raz składac od początku.
Normalnie wzięło i wcięło :mad: :angryy:. ZG to specyficzna instytucja :roll:, tam wszystko jest możliwe :diabloti: :eviltong:

Posted

zadziorny napisał(a):
Normalnie wzięło i wcięło :mad: :angryy:. ZG to specyficzna instytucja :roll:, tam wszystko jest możliwe :diabloti: :eviltong:

Ciśnie się na usta:

"Niezły macie tu burdel... siostry z Archeo..." :angryy:

Posted

Ja o Apciny Mł. Ch. składałam przez internet. Myślałam, że nic z tego nie wyjdzie, ale po dokładnie dwóch miesiącach przyszedł certyfikat. Teraz będę składać o dorosły ch. i myślałam, żeby udać się tam osobiście, coby trochę sprawę przyspieszyć, ale po tym, co piszecie, to nie wiem, czy nie lepiej znów złożyć przez internet... :roll:

A Wy jak składaliście wniosek?

Posted

Ja listownie :roll:. Kiedy składałem wniosek na Mł. Ch., musiałem jeszcze interweniować telefonicznie po upływie pół roku, ponieważ nie było żadnego odzewu :mad: :shake: :angryy:. Następnym razem już nie czekałem tak długo, tylko w kilka dni po wysłaniu wniosku zadzwoniłem, by się upewnić czy dotarł i kiedy będzie rozpatrywany :diabloti: :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...