Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

p-piter napisał(a):
Często jak przychodze do domu i jest coś narozrabiane:siara: , to wita mnie popiskując (wie, że źle zrobił).
Zapewniam Cię, że nie wie :shake:. Po prostu, świetnie wyczuwa Twój nastrój i Twoje nastawienie do niego w tym momencie :cool1: :eviltong:
p-piter napisał(a):
... wystarczy, że Jumpkowi powiem "Co ty zrobiłeś" to odrazu kuli ogon i uszy albo przychodzi do mnie i się przytula robiąc maślane oczy.
Jak wyżej :roll:, tylko dodatkowo przyjmuje postawę i zachowania osobnika podporządkowanego i uległego wobec Alfy - Ciebie :diabloti:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zadziorny napisał(a):
Zapewniam Cię, że nie wie :shake:. Po prostu, świetnie wyczuwa Twój nastrój i Twoje nastawienie do niego w tym momencie :cool1: :eviltong:

a ja się nie zgodzę :)
bardzo często po minie psa dopiero się dowiaduję, że coś gdzieś było nabrojone, i zaczynam szukać co i gdzie...

Posted

moja azjatka najstarsza, jak coś wyprawia głupiego i zobaczy, że ktoś to widział z nas, to zaraz się strasznie wstydzi :lol: mimo, że z naszej strony nie ma żadnej reakcji.

zawsze się wtedy śmiejemy, że emerytce się szczenięce lata przypominają, a potem się wstydzi, że takie "niepoważne" rzeczy wyprawia ;)

Posted

Moja foksica tez tak robila. Jak sie weszlo do chalupy, a ona cos wczesniej nabroila, to sie cala czolgala i zakrywala oczy lapami :eviltong: ;) :diabloti:

A co do przysmakow, najbardziej lubila kalarepke, ale marchewka nie pogardzila :eviltong: :lol:

Posted

Roksana napisał(a):
a ja się nie zgodzę :)
bardzo często po minie psa dopiero się dowiaduję, że coś gdzieś było nabrojone, i zaczynam szukać co i gdzie...

Ja, podobnie jak Roksana, się nie zgodze, bo tak samo jak ona, dowiaduje się po minie pieska, że coś złego zrobił.

Posted

Cos z Katowic :cool1:

Kilka wiecej gdy obrobie,bo sa za duze,aby je do imaga wrzucac.Z tym,ze sa raczej kiepskie,bo tylko ktos majacy kuku :tard: fotografuje pod slonce...:lying:

Posted

ja nie miałam aparatu, ale właściciel Chanelki coś tam pstrykał chwilę (bateria mu siadała) więc zobaczę, co tam wyszło jak pożyczę kartę

Posted

Malgosia44 napisał(a):

A co to za brytan, z ktorego miski wyzera latek? :lol: :evil_lol: :diabloti:

Nie wyzera,a tylko sobie popija :cool1:
BTW.Jaki brytan,toz to moje Malenstwo...:evil_lol:

Posted

a tu filmik zrobiony telefonem, więc słaba jakość, przedstawiający ślicznego chłopaka z hodowli Belfox, po Agria GEORGIO ARMANI of Belfox i suce z Belfox. Piesek ma 6 miesięcy, mały, puchaty o świetnej kości, krótki i zwarty, ładna głowa, uszy, długa szyja i świetne tylnie kąty :loveu: niech ktoś pojedzie na krycie :lol:

Posted

Nitencja napisał(a):
Pozdrowienia dla Latka :) Jest sliczny i juz i dla Biedronki i jej handlerki ....;-)
Nitencjo:crazyeye::loveu::lol:
Musze się Wam przyznac, że od wczoraj mam bardzo pusto w domu - odkad Biedronka wróciła do siebie:roll: - to były bardzo fajne 5 dni - niestety się skończyły....
A Maleństwo jest kochane i MALEŃKIE:iloveyou:

Posted

[quote name='Roksana']a tu filmik zrobiony telefonem, więc słaba jakość, przedstawiający ślicznego chłopaka z hodowli Belfox, po Agria GEORGIO ARMANI of Belfox i suce z Belfox. Piesek ma 6 miesięcy, mały, puchaty o świetnej kości, krótki i zwarty, ładna głowa, uszy, długa szyja i świetne tylnie kąty :loveu: niech ktoś pojedzie na krycie :lol:

niestety, ale nie wiem, dlaczego ten filmik taki przyspieszony :-/

Roksana, powinnam byc na wystawie w Antwerpii w kwietniu, mam nadzieje, ze piesek bedzie wystawiany, co by go sobie obejrzec
;) :lol: :razz: :eviltong:

Jesli ktos chcialby namiary na wlasciciela Belfoxu, to posiadam :lol: To pan Detry, ktory zreszta tez sedziuje.

Posted

[quote name='Malgosia44']Roksana, powinnam byc na wystawie w Antwerpii w kwietniu, mam nadzieje, ze piesek bedzie wystawiany, co by go sobie obejrzec
;) :lol: :razz: :eviltong:

Juz poprawiłam, filmik jest już nieprzyspieszony.
Foks jest w rękach Korozsów, więc nie wiem, czy będzie w Belgii na wystawie.

Posted

Postaram się trochę popstrykać i pokamerować jak bedę w sobotę w Berlinie...Bardzo jestem ciekaw niemieckich foksów i stawek jakie bedą...
Kiedy wiosenny spacer???:razz:

Posted

pszym napisał(a):

(...)
Kiedy wiosenny spacer???:razz:

Ja bardzo chętnie pójdę, jeśli będzie w Wawie :lol: Mam nadzieję, że się załapie i że będzie dużo foksików.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...