zadziorny Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 p-piter napisał(a):Często jak przychodze do domu i jest coś narozrabiane:siara: , to wita mnie popiskując (wie, że źle zrobił). Zapewniam Cię, że nie wie :shake:. Po prostu, świetnie wyczuwa Twój nastrój i Twoje nastawienie do niego w tym momencie :cool1: :eviltong: p-piter napisał(a):... wystarczy, że Jumpkowi powiem "Co ty zrobiłeś" to odrazu kuli ogon i uszy albo przychodzi do mnie i się przytula robiąc maślane oczy. Jak wyżej :roll:, tylko dodatkowo przyjmuje postawę i zachowania osobnika podporządkowanego i uległego wobec Alfy - Ciebie :diabloti:
Roksana Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 zadziorny napisał(a):Zapewniam Cię, że nie wie :shake:. Po prostu, świetnie wyczuwa Twój nastrój i Twoje nastawienie do niego w tym momencie :cool1: :eviltong: a ja się nie zgodzę :) bardzo często po minie psa dopiero się dowiaduję, że coś gdzieś było nabrojone, i zaczynam szukać co i gdzie...
Roksana Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 moja azjatka najstarsza, jak coś wyprawia głupiego i zobaczy, że ktoś to widział z nas, to zaraz się strasznie wstydzi :lol: mimo, że z naszej strony nie ma żadnej reakcji. zawsze się wtedy śmiejemy, że emerytce się szczenięce lata przypominają, a potem się wstydzi, że takie "niepoważne" rzeczy wyprawia ;)
Malgosia44 Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Moja foksica tez tak robila. Jak sie weszlo do chalupy, a ona cos wczesniej nabroila, to sie cala czolgala i zakrywala oczy lapami :eviltong: ;) :diabloti: A co do przysmakow, najbardziej lubila kalarepke, ale marchewka nie pogardzila :eviltong: :lol:
p-piter Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Roksana napisał(a):a ja się nie zgodzę :) bardzo często po minie psa dopiero się dowiaduję, że coś gdzieś było nabrojone, i zaczynam szukać co i gdzie... Ja, podobnie jak Roksana, się nie zgodze, bo tak samo jak ona, dowiaduje się po minie pieska, że coś złego zrobił.
tunio Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Cos z Katowic :cool1: Kilka wiecej gdy obrobie,bo sa za duze,aby je do imaga wrzucac.Z tym,ze sa raczej kiepskie,bo tylko ktos majacy kuku :tard: fotografuje pod slonce...:lying:
Nitencja Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Pozdrowienia dla Latka :) Jest sliczny i juz i dla Biedronki i jej handlerki ....;-)
Roksana Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 ja nie miałam aparatu, ale właściciel Chanelki coś tam pstrykał chwilę (bateria mu siadała) więc zobaczę, co tam wyszło jak pożyczę kartę
Malgosia44 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Na focie jest rozumiem Latek :razz: A co to za brytan, z ktorego miski wyzera latek? :lol: :evil_lol: :diabloti:
tunio Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Malgosia44 napisał(a): A co to za brytan, z ktorego miski wyzera latek? :lol: :evil_lol: :diabloti: Nie wyzera,a tylko sobie popija :cool1: BTW.Jaki brytan,toz to moje Malenstwo...:evil_lol:
Malgosia44 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Fajne masz malenstwo Carragan :lol: Nasmiewalam sie, bo Latek ma niezbyt wyrazna minke na zdjeciu i wyglada tak, jakby sie bal pozarcia... ;) :razz: :eviltong:
Nitencja Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Co ty Malgos :) To jest najbardziej KOCHANE MALENSTWO na SWIECIE :loveu:
Malgosia44 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Nitencjo :loveu: Malenkie Malenstwo :loveu: :lol: ;)
Roksana Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 a tu filmik zrobiony telefonem, więc słaba jakość, przedstawiający ślicznego chłopaka z hodowli Belfox, po Agria GEORGIO ARMANI of Belfox i suce z Belfox. Piesek ma 6 miesięcy, mały, puchaty o świetnej kości, krótki i zwarty, ładna głowa, uszy, długa szyja i świetne tylnie kąty :loveu: niech ktoś pojedzie na krycie :lol:
Fuka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Nitencja napisał(a):Pozdrowienia dla Latka :) Jest sliczny i juz i dla Biedronki i jej handlerki ....;-) Nitencjo:crazyeye::loveu::lol: Musze się Wam przyznac, że od wczoraj mam bardzo pusto w domu - odkad Biedronka wróciła do siebie:roll: - to były bardzo fajne 5 dni - niestety się skończyły.... A Maleństwo jest kochane i MALEŃKIE:iloveyou:
Malgosia44 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Roksana']a tu filmik zrobiony telefonem, więc słaba jakość, przedstawiający ślicznego chłopaka z hodowli Belfox, po Agria GEORGIO ARMANI of Belfox i suce z Belfox. Piesek ma 6 miesięcy, mały, puchaty o świetnej kości, krótki i zwarty, ładna głowa, uszy, długa szyja i świetne tylnie kąty :loveu: niech ktoś pojedzie na krycie :lol: niestety, ale nie wiem, dlaczego ten filmik taki przyspieszony :-/ Roksana, powinnam byc na wystawie w Antwerpii w kwietniu, mam nadzieje, ze piesek bedzie wystawiany, co by go sobie obejrzec ;) :lol: :razz: :eviltong: Jesli ktos chcialby namiary na wlasciciela Belfoxu, to posiadam :lol: To pan Detry, ktory zreszta tez sedziuje.
Malgosia44 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Fuka, ale Ci bylo fajnie z Biedronka :eviltong:
Roksana Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Malgosia44']Roksana, powinnam byc na wystawie w Antwerpii w kwietniu, mam nadzieje, ze piesek bedzie wystawiany, co by go sobie obejrzec ;) :lol: :razz: :eviltong: Juz poprawiłam, filmik jest już nieprzyspieszony. Foks jest w rękach Korozsów, więc nie wiem, czy będzie w Belgii na wystawie.
Malgosia44 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Ooooooooo, szkoda... Zobaczymy zreszta, moze bedzie :razz:
Malgosia44 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Filmik duuuuzo lepszy w wolniejszym tempie ;) Piesek luksus :razz:
p-piter Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Roksana - masz jeszcze jakieś filmiki z katowickiej wystawy ??
pszym Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Postaram się trochę popstrykać i pokamerować jak bedę w sobotę w Berlinie...Bardzo jestem ciekaw niemieckich foksów i stawek jakie bedą... Kiedy wiosenny spacer???:razz:
Nitencja Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Pszym trzymam kciuki!! Jedziecie z foksem tylko ?? Looknij na welshe co ?? bardzo prosze :)
pszym Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 jedziemy z...goldenem tylko...:cool1: Jak będzie możliwość to oczywiście obfocimy...
p-piter Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 pszym napisał(a): (...) Kiedy wiosenny spacer???:razz: Ja bardzo chętnie pójdę, jeśli będzie w Wawie :lol: Mam nadzieję, że się załapie i że będzie dużo foksików.
Recommended Posts