Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malgosia44 napisał(a):
Hanik, weszlam sobie na Twoja stronke, Figiel jest taki pocieszny :eviltong:

Właśnie przedwczoraj postanowiłam zrobić Figlowi ten album zdięciowy, żeby uporządkować foty chronologicznie no i żeby była pamiątka:lol: Szkoda , że nie mam fajnych zdiątek z wystawy. Następnym razem już wezmę aparat i będę prosić ludzi:cool3:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malgosia44 napisał(a):
Rob zdjecia koniecznie. I wklejaj, jak najwiecej :eviltong:
Moje foty niestety dalej czekaja do zeskanowania :cool3:

Czekam z niecierpliwością na Twoją sunię:Dog_run: :angel:

Posted

Witam wszystkich na forum, od dziś postaram się aktywnie uczestniczyc w życiu forum (przynajmniej o foksach :p ), ponieważ jestem ich miłośnikiem - sam mam jednego łobuziaka, nazywa się Jumper, niedługo powinny się pojawic jego zdjęcia na foksmaniaku, możecie go też zobaczyc na stronie Roksany (reproduktory).

Pozdrawiam

Posted

Mam do Was pytanie, czy wasze foxy też bekają ??
Bo Jumper jak zje kolacje, to myśli, że musze koniecznie usłyszec, że się najadł... :lol: ;)

Posted

Roksana, toz na Twoim zdjeciu maluch ma aureole :eviltong: Swiety foks, myslal by kto, raczej upadly aniol :diabloti:

Piter - moja suka nie bekala, ale tez byla dzielnym samurajem :multi:

Kiedys usilowala wniesc do domu brzoze, bo znalazla na spacerku, drzewo, male, co prawda, ale drzewo!!! Uwielbiala tez zawisac na wszelakiego rodzaju patyczkach ;)

Posted

Kiedyś Jumper znalazł ponad 2 metrową, grubą gałąź i ledwo wziął do pyska, ale niósł dumnie przez całe podwórko, tylko ludzie patrzyli z podziwem.:cool3: :lol:

Siłacze... =-)

Posted

Malgosia44 napisał(a):
Roksana, toz na Twoim zdjeciu maluch ma aureole :eviltong: Swiety foks, myslal by kto, raczej upadly aniol :diabloti: </p>
jakieś dziwne rzeczy mi się dzieją , nic nie dziala z buziek i wstawiaczy obrazkowo/linkowych, a na dodatek jak Cię cytowałam, to w HTML cały zapis mam i zamiast buziek to ich źródła :-| co jest?

Posted

(o już normalnie jest :roll: )

A co do dźwigania drągali, to mojej mamy pierwsza foksica Hexa, to nosiła po osiedlu wyrzucone przez ludzi po świętach choinki ;) DUŻO od niej większe :lol: No, ale wiadomo, że dla foxa im większy "patyczek" tym lepszy :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...