Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Możliwe, podeślij mi fotkę przodu.
Czasem się zdarza, że jest pięć zamiast 6ciu siekaczy.
Takie geny w niektórych liniach. Zwykle sędziowie się nie czepiają.

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musze się pochwalic, że...

Jumper ukończył championat Polski :multi: (jeszcze bez dyplomu) na wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim, czyli oznacza to, że dostał CWC :lol: a oprócz tego dostał tytuł NPwR (Najpiękniejszy Pies w Rasie) i Zwycięzcy Rasy. Zrobił nam również niespodziankę zajmując III miejsce na BOG (Best of Group):multi: .:jumpie: :bigcool: :pepsi: (Ja tylko napoje bezalkoholowe :lol: )

Posted

jeszcze ciepła staweczka z Opola:
[COLOR=black][FONT=Arial]Psy -[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]otwarta[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]- DANCER IN THE MOONLIGHT Czeczuga (FCI)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Psy -[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]otwarta[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]- KILIAN od Rytire Malovce[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Suki -[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]młodzieży- [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]GENESSISS GAUDEA KELECSKY POKLAD[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Suki -[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]otwarta[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]- CHELSEA od Rytive Malovce[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Suki -[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]otwarta- [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]EFKA z Fox-Klanu[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Suki -[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]użytkowa- [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]PRETY ze Silfova Dolu[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Fuka']jeszcze ciepła staweczka z Opola:
[COLOR=black][FONT=Arial]Psy -[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]otwarta[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]- DANCER IN THE MOONLIGHT Czeczuga (FCI)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Psy -[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]otwarta[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]- KILIAN od Rytire Malovce[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Suki -[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]młodzieży- [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]GENESSISS GAUDEA KELECSKY POKLAD[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Suki -[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]otwarta[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]- CHELSEA od Rytive Malovce[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Suki -[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]otwarta- [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]EFKA z Fox-Klanu[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Suki -[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]użytkowa- [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]PRETY ze Silfova Dolu[/FONT][/COLOR][/quote]

Fuka skąd to masz? Bo ja chcę goldeny!!!

Posted

[B]nikit1,[/B] tak dobrze to nie ma:shake:
foksy jakoś udało mi się wykraść, ale goldenów jest jak mrówków.... nie ma szans:p

Posted

[COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[IMG]http://www.kelecskypoklad.com/Nitra_18.3.06_pes_otevrena_Kilian_od_Rytire_Malovce_CAC.2.jpg[/IMG] [IMG]http://www.kelecskypoklad.com/Nitra_18.3.06_pes_otevrena_Kilian_od_Rytire_Malovce_CAC1.jpg[/IMG]

tylko tego ze stawki udało mi się w necie znaleźć
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

Ja się zgłosiłem do championów, ale nie przesłałem kopii championatu bo mnie Pani w ZG zwodzi że zaraz dostanę pocztą i żebym nie przyjeżdżał po odbiór...Dupa, nie chcę w otwartej...:angryy:

Posted

[quote name='Fuka'][B]nikit1,[/B] tak dobrze to nie ma:shake:
foksy jakoś udało mi się wykraść, ale goldenów jest jak mrówków.... nie ma szans:p[/quote]

buuuuu:-( :-( :-(
A tylko kl. pośrednia mężczyźni? :helo: :modla:

Posted

[quote name='pszym']Ja się zgłosiłem do championów, ale nie przesłałem kopii championatu bo mnie Pani w ZG zwodzi że zaraz dostanę pocztą i żebym nie przyjeżdżał po odbiór...Dupa, nie chcę w otwartej...:angryy:[/quote]

no niestety, jak nie ma dyplomu, to przepisowo przerzucają zgłoszenie do otwartej... a ZG nigdy wierzyć nie można :shake: :mad:

Posted

Moje pamiątki z Finlandii...(zwanej po ichniemu Suomi :p )

[IMG]http://fox.czeczuga.com/images/puppies/suomi_small.JPG[/IMG]

[B]Fiński Łoś Super Ktoś & [I]ROXY'S SUOMI SOUVENIR Czeczuga [/I][/B]
znany jako[I] [B]Pan Sułek[/B][/I], w wieku 5 tygodni [I][B]:razz:[/B][/I]

Posted

No i okazało się, że oczywiście nie mają mojego zgłoszenia na Ch. w Zarz. Gł... A ja mam potwierdzenie i co? I nic...Muszę jeszcze raz składac od początku. czekam tylko jak się okaże, że reklama do katalogu nie poszła...:angryy:

Posted

A ja też mam maskotkę, Wygrałam ją 5 min.temu na alegro. To chyba fox z ogonem szczura :lol:
[IMG]http://i43.photobucket.com/albums/e390/hanka_r/fox.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='pszym']No i okazało się, że oczywiście nie mają mojego zgłoszenia na Ch. w Zarz. Gł... A ja mam potwierdzenie i co? I nic...Muszę jeszcze raz składac od początku. czekam tylko jak się okaże, że reklama do katalogu nie poszła...:angryy:[/QUOTE]
Chyba mają bardzo kiepską organizację:cool1:

Posted

[quote name='pszym']No i okazało się, że oczywiście nie mają mojego zgłoszenia na Ch. w Zarz. Gł... A ja mam potwierdzenie i co? I nic...Muszę jeszcze raz składac od początku. czekam tylko jak się okaże, że reklama do katalogu nie poszła...:angryy:[/quote]

ech...biurokracja :shake:

takie byki ostatnio walą w rodowodach, że szok..
mi wystawili pare rodowodów, w tym eksportowych na Kwaśniwskich...
bo se wymyślili, że nie może być M & R Kwaśnicki, tylko musi być... Kwaśniwscy... zrobiłam afere, kazałam zmieniać...i zmienili na Kwaśniccy, bo podobno M & R Kwaśnicki jest nie po polskiemu :roll: Ale jeszcze do nich napiszę, że 4 lata im nie przeszkadzało, i nagle zaczęło. Zmienili mi wszędzie na Kwaśniccy, a ja mam przydomek FCI na Kwaśnicki. I co? Dla obcokrajowcy to dwa różne nazwiska, bo tam się nie odmienia :shake:

Posted

[quote name='pszym']No i okazało się, że oczywiście nie mają mojego zgłoszenia na Ch. w Zarz. Gł... A ja mam potwierdzenie i co? I nic...Muszę jeszcze raz składac od początku.[/quote] Normalnie wzięło i wcięło :mad: :angryy:. ZG to specyficzna instytucja :roll:, tam [U]wszystko[/U] jest możliwe :diabloti: :eviltong:

Posted

[quote name='zadziorny']Normalnie wzięło i wcięło :mad: :angryy:. ZG to specyficzna instytucja :roll:, tam [U]wszystko[/U] jest możliwe :diabloti: :eviltong:[/quote]

Ciśnie się na usta:

"Niezły macie tu burdel... siostry z Archeo..." :angryy:

Posted

Ja o Apciny Mł. Ch. składałam przez internet. Myślałam, że nic z tego nie wyjdzie, ale po dokładnie dwóch miesiącach przyszedł certyfikat. Teraz będę składać o dorosły ch. i myślałam, żeby udać się tam osobiście, coby trochę sprawę przyspieszyć, ale po tym, co piszecie, to nie wiem, czy nie lepiej znów złożyć przez internet... :roll:

A Wy jak składaliście wniosek?

Posted

Ja listownie :roll:. Kiedy składałem wniosek na Mł. Ch., musiałem jeszcze interweniować telefonicznie po upływie pół roku, ponieważ nie było żadnego odzewu :mad: :shake: :angryy:. Następnym razem już nie czekałem tak długo, tylko w kilka dni po wysłaniu wniosku zadzwoniłem, by się upewnić czy dotarł i kiedy będzie rozpatrywany :diabloti: :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...