nikit1 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 TuathaDea napisał(a):Nikit1, a może spis wystawców wystarczy? Dzięki TuathaDea, ale okazało się, ze mam swój tajemny kontakt, który mi podał całą moją staweczkę :multi:
TuathaDea Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 nikit1 napisał(a):Dzięki TuathaDea, ale okazało się, ze mam swój tajemny kontakt, który mi podał całą moją staweczkę :multi: No to powodzenia życzę :thumbs:
nikit1 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 TuathaDea napisał(a):No to powodzenia życzę :thumbs: Nie dziękuję!!! :lol:
Petra_ Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 a to latulek na spacerku,z ulubionym patyczkiem,jak zawsze:lol:
hanik Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Dzięki Roksana Ja też wam wszystkim życzę Radosnych Świąt. Tylko żebyście się nie przejedli, co by potem nie było takich wizji:lol:
Roksana Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Z cyklu "Przygody wiosenne" w roli głównej występuje: FściekłyFox. A cio to... cabas ją! hmm...
AGO Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ona taka wszechstronna... na drugiej fotce chyba uprawia sumo nie sądzicie??? A tak a propos co tej żabie się stało??? Bo jeszcze nie widzaiałam tak wyluzowanej żaby, która nie drgnie kiedy ktos ją napastuje. ;)
zadziorny Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Moja Gaja tylko raz, jak była szczeniakiem, wzięła do pyska żabę i nigdy więcej już tego nie zrobiła :evil_lol: :diabloti: (wyobrażam sobie jaki ona musiała mieć paskudny smak :eviltong:)
Flaire Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 AGO napisał(a):jeszcze nie widzaiałam tak wyluzowanej żaby, która nie drgnie kiedy ktos ją napastuje. ;)Bo to królewicz jest - czeka, aż go królewna Foksia pocałuje i wtedy dopiero zmieni się w swoją prawdziwą postać!
hanik Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 No właśnie Flaire A potem żyli długo i szczęśliwie:lol:
nikit1 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Flaire napisał(a):Bo to królewicz jest - czeka, aż go królewna Foksia pocałuje i wtedy dopiero zmieni się w swoją prawdziwą postać! Tylko ciekawe w jaką rasę? Foksa czy np. nowofunlanda :evil_lol:
Roksana Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ludzie! Ludziska! Jaka żaba? Jaka foksia królewna? Co Wy!? Przecie to polska piękna ROPUCHA i jeszcze piękniejszy Królewicz Don Juan - FściekłyFox :cool3: ! A Wy z niego babę robicie ech...:mad:
Roksana Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 hanik, możesz powiedzieć Figlowi, że jego wujek Sułek będzie mieszkał w Gdańsku :razz:
hanik Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Roksana napisał(a):hanik, możesz powiedzieć Figlowi, że jego wujek Sułek będzie mieszkał w Gdańsku :razz: juhuuuuuuuu :cunao: :cunao: :beerchug: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Dog_run: :Dog_run: super o jednego foksia więcej na naszych ziemiach:lol: :lol: :lol:
hanik Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Roksana napisał(a):Ludzie! Ludziska! Jaka żaba? Jaka foksia królewna? Co Wy!? Przecie to polska piękna ROPUCHA i jeszcze piękniejszy Królewicz Don Juan - FściekłyFox :cool3: ! A Wy z niego babę robicie ech...:mad: Dobra to zmieniamy scenariusz Więc piękny królewicz Don Juan Wściekły Foks pocałował piękną księżniczkę Rasową Polską Ropuchę i ona stała się Piękną rasową Wściekłą Foksicą i żyli długo i szczęśliwie. I ja tam byłam miód i wino piłam.:drinka:
hanik Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 pszym napisał(a):Zmień dilera...:evilbat: Co nie podoba Ci sie bajka :mad: - to przecież klasyka:evil_lol:
p-piter Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Macie może liste foksów, które będą w Łodzi na wystawie międzynarodowej (6-7.05.06) ??
hanik Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Mam pytanko Czy ktoś z was kiedyś był w Czaplinku na wystawie? Jeśli tak powiedzcie jak tam jest. Mam zamiar wybrać się tam z Figlem. Hmmm... Może weżmiemy namiot . A może ktoś się wybiera???
Roksana Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 ja niestety nigdy nie byłam, ale chyba Fuka była. to ja przy okazji wklejam fotki dwóch dziewczynek w wieku 6,5 tyg, które jeszcze szukają domków: ROXY'S HAWAII-YA HAVANA Czeczuga ROXY'S VIVA LA EUROPA Czeczuga
Recommended Posts