Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TuathaDea napisał(a):
Nikit1, a może spis wystawców wystarczy?

Dzięki TuathaDea, ale okazało się, ze mam swój tajemny kontakt, który mi podał całą moją staweczkę :multi:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nikit1 napisał(a):
Dzięki TuathaDea, ale okazało się, ze mam swój tajemny kontakt, który mi podał całą moją staweczkę :multi:

No to powodzenia życzę :thumbs:

Posted

Dzięki Roksana
Ja też wam wszystkim życzę Radosnych Świąt. Tylko żebyście się nie przejedli, co by potem nie było takich wizji:lol:

Posted

Ona taka wszechstronna... na drugiej fotce chyba uprawia sumo nie sądzicie??? A tak a propos co tej żabie się stało??? Bo jeszcze nie widzaiałam tak wyluzowanej żaby, która nie drgnie kiedy ktos ją napastuje. ;)

Posted

Moja Gaja tylko raz, jak była szczeniakiem, wzięła do pyska żabę i nigdy więcej już tego nie zrobiła :evil_lol: :diabloti: (wyobrażam sobie jaki ona musiała mieć paskudny smak :eviltong:)

Posted

AGO napisał(a):
jeszcze nie widzaiałam tak wyluzowanej żaby, która nie drgnie kiedy ktos ją napastuje. ;)
Bo to królewicz jest - czeka, aż go królewna Foksia pocałuje i wtedy dopiero zmieni się w swoją prawdziwą postać!

Posted

Flaire napisał(a):
Bo to królewicz jest - czeka, aż go królewna Foksia pocałuje i wtedy dopiero zmieni się w swoją prawdziwą postać!

Tylko ciekawe w jaką rasę? Foksa czy np. nowofunlanda :evil_lol:

Posted

Ludzie! Ludziska!
Jaka żaba? Jaka foksia królewna? Co Wy!?

Przecie to polska piękna ROPUCHA i jeszcze piękniejszy Królewicz Don Juan - FściekłyFox :cool3: ! A Wy z niego babę robicie ech...:mad:

Posted

Roksana napisał(a):
hanik, możesz powiedzieć Figlowi, że jego wujek Sułek będzie mieszkał w Gdańsku :razz:

juhuuuuuuuu :cunao: :cunao: :beerchug: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Dog_run: :Dog_run:
super o jednego foksia więcej na naszych ziemiach:lol: :lol: :lol:

Posted

Roksana napisał(a):
Ludzie! Ludziska!
Jaka żaba? Jaka foksia królewna? Co Wy!?

Przecie to polska piękna ROPUCHA i jeszcze piękniejszy Królewicz Don Juan - FściekłyFox :cool3: ! A Wy z niego babę robicie ech...:mad:

Dobra to zmieniamy scenariusz
Więc piękny królewicz Don Juan Wściekły Foks pocałował piękną księżniczkę Rasową Polską Ropuchę i ona stała się Piękną rasową Wściekłą Foksicą i żyli długo i szczęśliwie. I ja tam byłam miód i wino piłam.:drinka:

Posted

Mam pytanko
Czy ktoś z was kiedyś był w Czaplinku na wystawie? Jeśli tak powiedzcie jak tam jest.
Mam zamiar wybrać się tam z Figlem. Hmmm... Może weżmiemy namiot .
A może ktoś się wybiera???

Posted

ja niestety nigdy nie byłam, ale chyba Fuka była.

to ja przy okazji wklejam fotki dwóch dziewczynek w wieku 6,5 tyg, które jeszcze szukają domków:

ROXY'S HAWAII-YA HAVANA Czeczuga

ROXY'S VIVA LA EUROPA Czeczuga

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...