Talia Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Mała za tydzień kończy 11 miesięcy :) ale hamiltony chyba ciężko dostać, co? Quote
marta1624 Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 11 miesięcy... Kiedy to zleciało... :) Quote
Talia Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 Sama nie wiem. Dopiero co była małym bobo, a teraz jest wielkim psem! Quote
rashelek Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Strasznie zleciało! Myślałam, że ona z pół roku ma ;) Ten Hamilton, co go Angina ma, jest zajebisty, wali po oczach aż miło :D Quote
Aleksa. Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Hej hej :) kiedyś tu byłam, ale wywaliło mi Wasz temat.. :/ https://lh6.googleusercontent.com/-xzGAlX7b1FM/VOHbLnrRo7I/AAAAAAAACCU/vmh5oe7upfo/w872-h577-no/Meri15.jpgale śliczna jest :loveu : Quote
Talia Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 Zamówiłam co nieco u gadzeciaków. Sama nie wiem jak to wyjdzie, ale nie mogę się doczekać :) Lecę z tą larwą na spacer, bo jęczy że jej nudno. Wczoraj pojechałyśmy do lasu, pierwszy raz jechałam sama z dwoma psami autobusem. Chyba najgorzej z całej trójki się czułam, bo od sadzania Meridy co 3s na tyłek zrobiło mi się niedobrze. Pobiegała ponad 2h po lesie, do domu wróciłyśmy już pieszo. Wyszłyśmy z domu przed 12, wróciłyśmy o 16.30. Meri pierwszy raz po powrocie ze spaceru napiła się wody i uwaliła na Tiny posłaniu. Nawet jej nie ruszyło, że jadłam lasagne na łóżku. Potem dostała żarcie i poszła do klatki, mama wróciła do domu i mówi "wypuść w końcu tego psa z klatki, bo nie urośnie" :D Quote
a_niusia Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 ja tez tak mowie do pazdziocha codziennie, ze nie urosnie. ale on po prosu uwielbia siedziec w norze:)) Quote
Talia Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 Pazdzioch już chyba nie musi rosnąć, co nie? :D Meri by mogła dać jeszcze z 2cm. Quote
Clavia Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Heh, Zayra niby nie rośnie a wszyscy mówią, że jakby większa jest :P ale u na sto taki wiek powolnego już wzrostu. Ja nie mam takiego problemu bo odkąd położyliśmy dywan to młoda tylko na nim śpi. W klatce tylko jak nas nie ma. Talia, zapomniałam dodać, że jak będziesz jeździć na te wystawy co ja to będziesz mieć fajne foty :P chociaż w Drzonkowie w sumie bywa ciemno i ciasno.... Quote
Talia Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 Podoba mi się to! Nawet jak nie w ringu to przed wystawką na powietrzu można zrobić fotki :) Rzadko kiedy mój pies jest taki czysty i wyczesany jak na show :P Quote
marta1624 Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Haha ja tam wolę foty brudnego psa :D Quote
Talia Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Zdjęcia autorstwa właścicielki węgierka Tokaja - Danuty M. Quote
marta1624 Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Ale ten mądry wyraz pyska... Uwielbiam psich wariatów :D Quote
Erykowa Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Fantastyczne te zdjęcia! Meri kawał psa,ślicznie wyrosła. Quote
Talia Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Jutro wstawię jeszcze kilka z wczorajszego spacerku. Dziś zamiast pola odwiedziliśmy park, Meri bawiła się z kilkoma psami, co prawda nie wróciła mokra i brudna, ale się potknęła i pojechała po trawie z 2m. Tragicznie to wyglądało. Wstała i pobiegła dalej, na szczęście nie kuleje, nic nie boli. Chyba już wolę te brudne spacery, mniej stresują. Quote
kalyna Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Ale to Wasze dziecko urosło! jestem w szoku, przecież niedawno była taka mała :lol: Quote
Recommended Posts