ayshe Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 no ja sie na miny shadowskiego nie nabiore.tak jak na miny surykata ze ona tylko przechodzi obok a nic w zyciu nic nie pasie....:mad: ani wogole no peace norrrmalnie zawsze francowata surykatka:roll: :mad: Quote
lizka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ło matko! alez minka, chyba padne :lol: jakbym borysowego widziała :evil_lol: tak, tak - malusi bidulek, tyci łapeczki, ja sie tu zwine na łózeczku w kłębuszek to pańcia nawet nie zauwazy :cool3: Tez czasmi wskakuje do łozka jak juz tam lezy rozwalony, wykładam sobie nogi na korpusik sierściucha i zaraz jest westchnięcie, przesuwa sie toto ,az w koncu złazi wydajac blizej nie okreslone dzwieki :evil_lol: Raz nawet spadł z łozka - myslałam ze sie udusze ze smiechu :oops: :lol: ale oczywiscie było udawanko, ze nic sie nie stało, ze to tak specjalnie heheh Quote
ayshe Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 nooo shado jest mistrzuniem w robieniu z siebie nieszczesnika.:mad: .dlatego go wzielam na tymczas na poczatku.przez ta jego mine na zdjeciu ze schronu.cfaniaczek w dziuple kopany:roll: :evil_lol: Quote
lizka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 :roflt: tak, tak - zdjecia borysowego przekonały mnie ze albo on albo zaden - siwa mordeńka, ogonek podkulony, uszka po sobie - taki tyci, nic nie znaczący smutny ONek :placz: tiaa...pewnie:roll: piernik jeden i tyle. aktorzyna ze spalonego teatru :evil_lol: :lol: Quote
ayshe Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 a wydaja sie takie...lotne jak cegla...a tu prosze...manipulacja w czystej postaci....:cool3: :evil_lol: Quote
lizka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='ayshe']manipulacja w czystej postaci....:cool3: :evil_lol:[/quote] albo walenie ściem :diabloti: idzie za nami pieseczek, to se powącham trawke, bede tak węszył az dojdzie do mnie :evil_lol: juz sie nie nabieram na to to ten opracował nowa metode krecenia sie wokól krzaczka i podnoszenia nogi co pare sekund ze niby miejsca do lania szuka :p Quote
KOT I MYSZ Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='lizka']:roflt: tak, tak - zdjecia borysowego przekonały mnie ze albo on albo zaden - siwa mordeńka, ogonek podkulony, uszka po sobie - taki tyci, nic nie znaczący smutny ONek :placz: tiaa...pewnie:roll: piernik jeden i tyle. aktorzyna ze spalonego teatru :evil_lol: :lol:[/quote] cfaniaczki:evil_lol: w mordkę jeża:evil_lol: Quote
AM Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Dzisiaj mój Kenny (zwany inaczej Ciastusiem lub Ciastoludkiem) kończy trzy latka. Jeszcze niedawno był taki malutki... a dziś? Kolos :loveu: [COLOR=blue][B]Dużo zdrowia piesku, pociechy z panci, dużej ilości fajnych pozorantów i zawsze uśmiechu na pycholku.[/B][/COLOR] :new-bday: :tort: :laola: Quote
Aga i Eto Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 wszystkiego nalepszego życzmy Kennemy ... :Cool!::sweetCyb::B-fly::BIG::tort::bday::new-bday::cunao: może Pancia by upiekła Kennemu psi tort ? :cool3::lol: Quote
mch Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ojojoj , ciastus ma juz 3 latka ???? milion przytulasków , spacerków i świeżego mięska w postaci pozoranta :evil_lol: ucałuj go mocno ode mnie , w tę wieeelką łepetynę :lol: :loveu: Quote
Eddiii Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='AM']Dzisiaj mój Kenny kończy trzy latka. [/quote] :new-bday: :BIG: :tort: :bday: :laola: Quote
ayshe Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='AM']Dzisiaj mój Kenny (zwany inaczej Ciastusiem lub Ciastoludkiem) kończy trzy latka. Jeszcze niedawno był taki malutki... a dziś? Kolos :loveu: [COLOR=blue][B]Dużo zdrowia piesku, pociechy z panci, dużej ilości fajnych pozorantów i zawsze uśmiechu na pycholku.[/B][/COLOR] :new-bday: :tort: :laola:[/quote] dla ciastka-zycia pracujac dla panci i z pancia.tych pozorantow to tez zycze duzo:cool3: bo oni sa wazni dosc w zyciu psa-daja mu mnostwo szczescia:evil_lol: .i zdrowka.:cunao: :new-bday: Quote
AM Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Dziękuję wszystkim za życzenia --->>> Zostały przekazane do adresata, mizianka i całuski również :loveu: [quote name='Aga i Eto']może Pancia by upiekła Kennemu psi tort ? :cool3::lol:[/quote] Pancia zrobi mu dziś coś specjalnego ale jeszcze nie wiem co to będzie.... Quote
agis Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Dolaczam sie do zyczen, mizianek i buziakow dla Kennego :BIG: :tort: :new-bday: Quote
KOT I MYSZ Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Dużo duzo radosnych spacerów,zwariowanych gonitw,duzych pozorancików i samych pychotkowatych kosteczek z duuuużą ilościa mięska i zdrówka ponad wszystko:BIG: :new-bday: :tort: Quote
Nanami Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 A to stare chłopisko, a jeszcze niedawno taki malutki, śmieszny był :loveu: Teraz też jest zresztą fajny i taki ciamkowaty :razz: Wszystkiego najlepszego :smilecol: Quote
Szira/Gosia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :BIG: i my też sie przyłączamy do życzeń:new-bday: :tort: Quote
saJo Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Jutro Gnojek wraca do nas :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
ada89 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='saJo']Jutro Gnojek wraca do nas :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/quote] to super... tak btw saJo, to zburzyłaś ostatnio mój świat...:placz: nie wiem gdzie na studia mam teraz iść bo fakt budownictwo troche nudne jednak jest... i przez Cię siedze i sie zamartwiam bo nie wiem co ze sobą zrobić :angryy: Quote
saJo Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='ada89']tak btw saJo, to zburzyłaś ostatnio mój świat...:placz: nie wiem gdzie na studia mam teraz iść bo fakt budownictwo troche nudne jednak jest... i przez Cię siedze i sie zamartwiam bo nie wiem co ze sobą zrobić :angryy:[/quote] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
ada89 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='saJo']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/quote] jesteś z siebie dumna? [img]http://manu.dogomania.pl/emot/depresja.gif[/img] Quote
AM Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='Silky']Dołączam się do życzeń.[/quote] Dzięki wielkie :p Quote
zielona28 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Co zrobić małpiszonowi,który ponad godzinę temu był na spacerze i przed chwilą zlał się na koc ( który słuzy mu za legowisko)? Oczywiście udaje ,że nie wie o co mi chodzi.Patrząc na te smutne oczęta i wywieszony jęzor mam ochotę tylko ucałować tę mordę paskudną. Quote
Recommended Posts