Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lizka']dobre :lol:

moj wyemigrował z posłaniem do przedpokoju jakis czas temu :razz: moze mam nie teges pod sufitem ale drazni mnie jak se chłop namiętnie jaja lize i mlaska jak zboczur jeden przez kilkanaście minut z przerwami :oops: :diabloti:
i stuka po panelach kopytkami :diabloti: na nic sie zdało to w sumie bo i tak robi swoje nadal :roll:[/quote]
hej nie wiem co jest grane, ale mnie też to drażni... to takie, takie... no tenteges... wiadomo :cool3:

Posted

Moja mnie dobijała po sterylce.Ale ,że było mi jej szkoda wiec próbowałam nie zwracac na to uwagi jak mlaskała i ciamkała przy lizaniu se fartuszka.:loveu:
W ogóle siedze zawsze długo dosyc-krórik śpi,Aicha na plecach na wyrku korzysta:p .Jak sie tylko położe i zgasze światło Aicha łazi albo mlaska liżąc łape,podłoge:mad: ,a krórik zaczyna pić i stukać poidełkiem,tudzież wymiatać po klatce z siankiem albo gryżć i szarpać kraty,bo mu sie dobre ziarenka skończyły i ona by chciała jesacze:angryy: (to nić,że połowe z tego wyrzucam,bo nie żre wybredna).
Tak więc zasypiam bardzo zestresowana.:evil_lol:

Posted

na szczescie Cekiniasty tak sie nie myje namietnie.. za to Alfa.... ehh ale jej wystarxczy cos burknac:D anwet w nocy jak niby jzu spimy a ona zaczyna to wystarczy "spij juz" :D jakas rozumna ejst:D:D taks amo rozumie "nie chrap" hehe drazni mnie jej chrapanei czasem..

hmm mlody mnie zaskakuje.. w parku sie pilnowal.. jak byl blisko to "do mnie" bylo bardzo szybkie... chociaz nic w keiszeniach nei mialam bo z pracy przyjechalam;/ smycz asie psozarpalismy.. jak zlapal trop czyt. siuski cieczkujacej paneinki.. to pobiegal.. ale wracal... hmmm dziwne.... :shake:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3];):loveu: Witam... kompletnie nie jestem w aktualnym temacie... ale jak wynika z piewszego wpisu i tytułu postu.. padło pytanie ilu mamy owczarkarzy? ... sądząc po liczbie wpisów i Waszej aktywnosci w tym watku jest ich trochę....a ja dziś się dokładam z pełną siłą... Ja i mój Bas :loveu: [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Pozdrowienia dla wszystkich!!!!!! I jeszcze raz Witam!;) [/SIZE][/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]ja też się cieszę... jestem na dogo jak widać od niedawna... ale po mału sie rozkręcam... a sama mam onka Basa i nie mogłam sie powstrzymać i do Was napisać...:loveu: [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Pozdrawiam!!!!![/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='saJo']Mnie tez to drazni, na szczescie Ksieciunio reaguje na polecenie "nie drap sie" i przestaje wtedy sie lizac, drapac itp.[/quote]

W dzien to nie zwracam uwagi na to, ale w nocy :diabloti: zawsze "Boooryyys" przestaje na chwile i zaraz znowu :evil_lol:

Rymonka - witamy :cool3:

Posted

troche mnie tu nie bylo, wiec czas nadrobic zaleglosci :cool3:

po pierwsze: ayshe spoznione zyczenia urodzinowe..nie jestem w tym dobra, wiec zycze aby spelnilo sie wszystko, czego pragniesz :loveu:

po drugie: Rymonka witam!!

po trzecie: ktos chce sie zamienic kolanami?:razz: oddam swoje i jeszcze doplace..

Posted

[quote name='morighan']troche mnie tu nie bylo, wiec czas nadrobic zaleglosci :cool3:

po pierwsze: ayshe spoznione zyczenia urodzinowe..nie jestem w tym dobra, wiec zycze aby spelnilo sie wszystko, czego pragniesz :loveu:

po drugie: Rymonka witam!!

po trzecie: ktos chce sie zamienic kolanami?:razz: oddam swoje i jeszcze doplace..[/quote]

[quote name='lizka']W dzien to nie zwracam uwagi na to, ale w nocy :diabloti: zawsze "Boooryyys" przestaje na chwile i zaraz znowu :evil_lol:

Rymonka - witamy :cool3:[/quote]

[SIZE=4][COLOR=red][B]dziękuję Wam za ciepłe powitanie!!!![/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B]mam zamiar "zabawić" tu dłużej...[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B]Pozdrowienia dla Wszystkich "owczarkarzy":multi: [/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

zwazylam mlodego:d ostatnio bylo to robione ejsienia..i jego waga wynosi niecale 36.5 kg:D a wszyscy naokolo mi mowili, ze on urosl ogolnie.. hmmm tluszczu jakeigos nie ma na sobie:D a moze to woda na siersci?bo psa wyplukalam tzn wykapalam czysta woda.. i byl troche mory..;/

Posted

zasilasz liczne grono cichociemniakow do ktorych nic nie mam bo ja jestem cichociemna na innych forach:cool1: .wystarczy bowiem jedno w ktorym sie produkuje.:roll: :diabloti:

Posted

OKI będę więcej pisać, słowo harcerza a końcu mam o czym , nie :diabloti:
doszłam do wniosku, że przy słoniku wreszcie nabiore formy, ale póki co to narazie mam ból lewej strony pleców i całego barku od jego trzymania gdy napierał na piłeczke... słonik rośnie

Posted

marmara , mi źaba przytył 0,5 kg od ostatniego wazenia jesienią późną , teraz mamy 41 ,i na szczescie zeberka na wierzchu , ale chłopak w czerwcu bedzie mial 2 lata wiec chyba się umiesniowywuje :crazyeye: .

Posted

[quote name='KasiaR']OKI będę więcej pisać, słowo harcerza a końcu mam o czym , nie :diabloti:[/quote]jak kazdy...jak sie nad tym glebiej zastanowic to kazdy ma o czym:evil_lol: