Boidae Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dzięki jesteś nie zastąpiona :lol: Bo znalazłem tylko regulamin FCI Quote
ada89 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='lizka']dobre :lol: moj wyemigrował z posłaniem do przedpokoju jakis czas temu :razz: moze mam nie teges pod sufitem ale drazni mnie jak se chłop namiętnie jaja lize i mlaska jak zboczur jeden przez kilkanaście minut z przerwami :oops: :diabloti: i stuka po panelach kopytkami :diabloti: na nic sie zdało to w sumie bo i tak robi swoje nadal :roll:[/quote] hej nie wiem co jest grane, ale mnie też to drażni... to takie, takie... no tenteges... wiadomo :cool3: Quote
14ruda Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Moja mnie dobijała po sterylce.Ale ,że było mi jej szkoda wiec próbowałam nie zwracac na to uwagi jak mlaskała i ciamkała przy lizaniu se fartuszka.:loveu: W ogóle siedze zawsze długo dosyc-krórik śpi,Aicha na plecach na wyrku korzysta:p .Jak sie tylko położe i zgasze światło Aicha łazi albo mlaska liżąc łape,podłoge:mad: ,a krórik zaczyna pić i stukać poidełkiem,tudzież wymiatać po klatce z siankiem albo gryżć i szarpać kraty,bo mu sie dobre ziarenka skończyły i ona by chciała jesacze:angryy: (to nić,że połowe z tego wyrzucam,bo nie żre wybredna). Tak więc zasypiam bardzo zestresowana.:evil_lol: Quote
marmara_19 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 na szczescie Cekiniasty tak sie nie myje namietnie.. za to Alfa.... ehh ale jej wystarxczy cos burknac:D anwet w nocy jak niby jzu spimy a ona zaczyna to wystarczy "spij juz" :D jakas rozumna ejst:D:D taks amo rozumie "nie chrap" hehe drazni mnie jej chrapanei czasem.. hmm mlody mnie zaskakuje.. w parku sie pilnowal.. jak byl blisko to "do mnie" bylo bardzo szybkie... chociaz nic w keiszeniach nei mialam bo z pracy przyjechalam;/ smycz asie psozarpalismy.. jak zlapal trop czyt. siuski cieczkujacej paneinki.. to pobiegal.. ale wracal... hmmm dziwne.... :shake: Quote
Rymonka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3];):loveu: Witam... kompletnie nie jestem w aktualnym temacie... ale jak wynika z piewszego wpisu i tytułu postu.. padło pytanie ilu mamy owczarkarzy? ... sądząc po liczbie wpisów i Waszej aktywnosci w tym watku jest ich trochę....a ja dziś się dokładam z pełną siłą... Ja i mój Bas :loveu: [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Pozdrowienia dla wszystkich!!!!!! I jeszcze raz Witam!;) [/SIZE][/FONT] Quote
Rymonka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]ja też się cieszę... jestem na dogo jak widać od niedawna... ale po mału sie rozkręcam... a sama mam onka Basa i nie mogłam sie powstrzymać i do Was napisać...:loveu: [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Pozdrawiam!!!!![/SIZE][/FONT] Quote
lizka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='saJo']Mnie tez to drazni, na szczescie Ksieciunio reaguje na polecenie "nie drap sie" i przestaje wtedy sie lizac, drapac itp.[/quote] W dzien to nie zwracam uwagi na to, ale w nocy :diabloti: zawsze "Boooryyys" przestaje na chwile i zaraz znowu :evil_lol: Rymonka - witamy :cool3: Quote
morighan Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 troche mnie tu nie bylo, wiec czas nadrobic zaleglosci :cool3: po pierwsze: ayshe spoznione zyczenia urodzinowe..nie jestem w tym dobra, wiec zycze aby spelnilo sie wszystko, czego pragniesz :loveu: po drugie: Rymonka witam!! po trzecie: ktos chce sie zamienic kolanami?:razz: oddam swoje i jeszcze doplace.. Quote
Rymonka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='morighan']troche mnie tu nie bylo, wiec czas nadrobic zaleglosci :cool3: po pierwsze: ayshe spoznione zyczenia urodzinowe..nie jestem w tym dobra, wiec zycze aby spelnilo sie wszystko, czego pragniesz :loveu: po drugie: Rymonka witam!! po trzecie: ktos chce sie zamienic kolanami?:razz: oddam swoje i jeszcze doplace..[/quote] [quote name='lizka']W dzien to nie zwracam uwagi na to, ale w nocy :diabloti: zawsze "Boooryyys" przestaje na chwile i zaraz znowu :evil_lol: Rymonka - witamy :cool3:[/quote] [SIZE=4][COLOR=red][B]dziękuję Wam za ciepłe powitanie!!!![/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red][B]mam zamiar "zabawić" tu dłużej...[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red][B]Pozdrowienia dla Wszystkich "owczarkarzy":multi: [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Rymonka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [SIZE=4][COLOR=red]no i ayshe... takze dziękuje jeszcze raz :multi: [/COLOR][/SIZE] Quote
marmara_19 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 zwazylam mlodego:d ostatnio bylo to robione ejsienia..i jego waga wynosi niecale 36.5 kg:D a wszyscy naokolo mi mowili, ze on urosl ogolnie.. hmmm tluszczu jakeigos nie ma na sobie:D a moze to woda na siersci?bo psa wyplukalam tzn wykapalam czysta woda.. i byl troche mory..;/ Quote
14ruda Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 CZESĆ Rymonka!!!!!!Mam famili w Poznaniu!:cool1: Quote
KasiaR Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Generalnie stwierdzam, że ja jakaś niezsocjalizowana jestem... czytam to forum codziennie a nic nie pisze ...:niewiem: Quote
ayshe Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 zasilasz liczne grono cichociemniakow do ktorych nic nie mam bo ja jestem cichociemna na innych forach:cool1: .wystarczy bowiem jedno w ktorym sie produkuje.:roll: :diabloti: Quote
shami Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 jakkolwiek to nie brzmi, to żebyś sie nie czuła samotna przyznam się, że ja tu po tajniacku tez czytam :cool1: Quote
ayshe Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 jeszcze cos piszecie...znam takich co tylko czytaja:razz: :evil_lol: Quote
KasiaR Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 OKI będę więcej pisać, słowo harcerza a końcu mam o czym , nie :diabloti: doszłam do wniosku, że przy słoniku wreszcie nabiore formy, ale póki co to narazie mam ból lewej strony pleców i całego barku od jego trzymania gdy napierał na piłeczke... słonik rośnie Quote
mch Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 marmara , mi źaba przytył 0,5 kg od ostatniego wazenia jesienią późną , teraz mamy 41 ,i na szczescie zeberka na wierzchu , ale chłopak w czerwcu bedzie mial 2 lata wiec chyba się umiesniowywuje :crazyeye: . Quote
ayshe Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='KasiaR']OKI będę więcej pisać, słowo harcerza a końcu mam o czym , nie :diabloti:[/quote]jak kazdy...jak sie nad tym glebiej zastanowic to kazdy ma o czym:evil_lol: Quote
KasiaR Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='ayshe']jak kazdy...jak sie nad tym glebiej zastanowic to kazdy ma o czym:evil_lol:[/QUOTE] nio racja, na przyklad post powyżej :lol: Quote
morighan Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='saJo']A macie szczypce do kondomow??[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts