Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

on się tak cudnie w ręce wtula... taki był zawsze wdzięczny za głaski...
To co? chyba czas na jakiś tekścik i ogłoszenia?
Wychodzi na to, że Tolek: łagodny, przyjazny, nie wykazuje agresji do psów (ani tym bardziej ludzi). Opiekun jednak powinien być doświadczony, bo z Tolka to wielkopies i w zadziwiający wręcz sposób potrafi niczym Houdini przegryź smyczkę ;)
Jakie Tolek ma wady? Jaki powinien być dom dla niego?

Posted

Ellig napisał(a):
Ja tez ostatnio nie zagladalam, prosze cie Tolku o wybaczenie.....

Tolek wybacza ale coś mówil o żółtej kartce:crazyeye::crazyeye: za nieodwiedzanie Go:mad::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wunia napisał(a):
hi, hi, hi ... zagadka wyjaśniona przelew od Małgorzaty to Gonia13 :D:D:D
Już zmieniam ;)

super...Goni bardzo dziekujemy:loveu::loveu::loveu:

a Raduniu odnośnie wad Tolka to jedyne co do tej pory sie dowiedzialam, ze moze próbowac ucieczek....niewiem z czego to wynika moze z 6 lat zamkniecia, ale poki co w hoteliku biegal na lince bo jak latał luzem to podobno biegal przy płocie jakby w poszukiwaniu dziury, no i smycz tez moze przegryzać, nie jest to jakis wielki problem wystarczy smycz z lancuszkiem na poczatku, pewnie jak sie zadomowi to nie bedzie tego robil, ale trzeba uprzedzic bo w sumie drugi raz podobno z adopcji wrocil bo uciekł i przegryzł właśnie smycz.....na pewno potrzebuje Kogos konsekwentnego;) ale Ameryke odkrylam:evil_lol::evil_lol:

Posted

To w ogłoszeniach trzeba pisać, że płot wokół chałupy ma być bez dziur, bo na dziadostwo psa nie oddamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

mmd napisał(a):
To w ogłoszeniach trzeba pisać, że płot wokół chałupy ma być bez dziur, bo na dziadostwo psa nie oddamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

BOSKIE:roflt::roflt::roflt:

Posted

Wunia napisał(a):
Witam wszystkich ;)
Ktoś chce kawę?

ja poprosze podwójna....:)
czerda napisał(a):
czy Tolek ma ogłoszenia ? ja myśłę że można mu szukać domu , jest taki piękny i tak dobrze się trzyma

właśnie poprosilam mailowo Arniego o nowe zdjecia Tolka takie na wybiegu...do ogłoszen dobre zdjecia to podstawa...poki co ogłoszen nie ma żadnych poczekam na zdjecia i wtedy ruszymy z ogłoszeniami

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
noo tak wyszło, jak sie w tygodniu siedzi na dogomanii to w niedziele trzeba w koncu popracowac:evil_lol::evil_lol:

Tyz prawda. Ja czasami wylaczam komputer, bo sie nie moge opamietac :):)

Posted

Hej Toluś... A mi się dzisiaj coś ze skrzynką porobiło. Zupełnie nie mogę otworzyć wiadomości. Jak jutro też nie będzie działało, to poproszę Ciebie Wuniu o konto na mój prywatny majl.

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Hej Toluś... A mi się dzisiaj coś ze skrzynką porobiło. Zupełnie nie mogę otworzyć wiadomości. Jak jutro też nie będzie działało, to poproszę Ciebie Wuniu o konto na mój prywatny majl.

ok, z PW różne rzeczy się dzieją ;)