Lu_Gosiak Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Ra_dunia napisał(a):czeka :( ale ma wreszcie szansę, że się doczeka :) noo jasne, ze ma...coraz wiecej fanek ma Tolek:) Quote
eski Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Dzięki za zaproszenie. Piękne psisko. Na razie zapisuję sobie wątek. Niebawem doczytam.... Quote
Lu_Gosiak Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 eski napisał(a):Dzięki za zaproszenie. Piękne psisko. Na razie zapisuję sobie wątek. Niebawem doczytam.... dzieki za odwiedzinki zapomnianego Tolka:) Wunia napisał(a):A Teresa się odezwała? no właśnie jeszcze nie.....czekam cały czas Quote
agaga21 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 furciaczek napisał(a):Czy chlopak ma juz jakies ogloszenia?? ja mu od miesięcy robiłam allegro ale nawet nie wiem czy dane kontaktowe aktualne :( Quote
Lu_Gosiak Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 furciaczek napisał(a):Czy chlopak ma juz jakies ogloszenia?? furciaczku oprocz allegro to nie ma, ale nie ma sensu robic poki co bo nic kompletnie o psie nie wiemy, od grubo ponad 3 lata siedzi w malej klatce bez mozliwości spaceru, wiec nawet nie ma jak sprawdzic niektorych zachowań...był 2 razy adoptowany i wrócił...koszmar dla psa.....uważam, ze nie ma co ryzykowac trzeba chłopaka do hotelu brać i zobaczyć jaki ma charakter ewentualnie cos Go do pionu postawic i wtedy ruszac zmasowana akcja ogłoszeniową, a że jest piekny to na pewno dom szybko znajdzie Quote
Lu_Gosiak Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 mmd napisał(a):Wpadłam powiedzieć, że doglądam. ciesze sie bardzo, a Tolek jeszcze bardziej:D:D Quote
furciaczek Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Rrozsadne podejscie :) I nie watpie ze domek znajdzie:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 furciaczek napisał(a):Rrozsadne podejscie :) I nie watpie ze domek znajdzie:loveu: domki to o naszego Tolka sie jeszcze będą biły;):lol::lol: Quote
furciaczek Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):domki to o naszego Tolka sie jeszcze będą biły;):lol::lol: Bedzie trzeba ostra selekcje zrobic i wybrac ten najlepszy z najlepszych:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 a tymczasem smutny Tolek prosi o jakis grosik na hotel bez tego ani rusz:( Quote
Wunia Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):a tymczasem smutny Tolek prosi o jakis grosik na hotel bez tego ani rusz:( Będzie ustalony hotel i orientacyjna data wyjazdu to więcej będzie deklaracji ... zobaczysz ... bo będą celowe a nie wirtualne ... Quote
Lu_Gosiak Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Wunia napisał(a):A Teresa się nie odezwała :( Teresa na pewno sie odezwie, ale wiem, ze nadrabia zaległości bo miała akcję ratunkową psów w jednym ze schronisk dzieki Bjutko:loveu: Quote
furciaczek Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Aaa hotel! Zapytam sie jutro czy jest miejsce w hoteliku do ktorego mialam poslac Oscara i o cene :) Tj. pod Gliwicami jakos. Quote
Lu_Gosiak Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 furciaczek napisał(a):Aaa hotel! Zapytam sie jutro czy jest miejsce w hoteliku do ktorego mialam poslac Oscara i o cene :) Tj. pod Gliwicami jakos. ooo pod Gliwicami?? to całkiem niedaleko mnie...co to za hotel nie kojarze? Quote
Wunia Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Pod Gliwicami to wujek Nikus czasem nie urzęduje? Quote
furciaczek Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Hotelik to "Psia Kraina" , jeszcze tam nie hotelowalam zadnego zwierzaka ale polecila go znajoma od Corsiakow wiec zle tam chyba nie jest :) Quote
Szarotka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']a tymczasem smutny Tolek prosi o jakis grosik na hotel bez tego ani rusz:( No Cioteczki co z tym popieraniem pieskow w schronisku ???:(:( Quote
lilk_a Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 w górę piękny ...pamiętam o bazarku tylko mam poślizg pewien , ale że pieniądze zawsze potrzebne to myślę że parę dni nie zrobi różnicy ...Tolek drugi w kolejce , więc będzie bazar pod koniec tygodnia :) Quote
Lu_Gosiak Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 lilk_a napisał(a):w górę piękny ...pamiętam o bazarku tylko mam poślizg pewien , ale że pieniądze zawsze potrzebne to myślę że parę dni nie zrobi różnicy ...Tolek drugi w kolejce , więc będzie bazar pod koniec tygodnia :) superrr...Tolek cierpliwy to poczeka nie pali sie:):) OGROMNE DZIEKI Quote
Recommended Posts