Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eski napisał(a):
Dzięki za zaproszenie. Piękne psisko. Na razie zapisuję sobie wątek. Niebawem doczytam....

dzieki za odwiedzinki zapomnianego Tolka:)

Wunia napisał(a):
A Teresa się odezwała?

no właśnie jeszcze nie.....czekam cały czas

Posted

furciaczek napisał(a):
Czy chlopak ma juz jakies ogloszenia??

furciaczku oprocz allegro to nie ma, ale nie ma sensu robic poki co bo nic kompletnie o psie nie wiemy, od grubo ponad 3 lata siedzi w malej klatce bez mozliwości spaceru, wiec nawet nie ma jak sprawdzic niektorych zachowań...był 2 razy adoptowany i wrócił...koszmar dla psa.....uważam, ze nie ma co ryzykowac trzeba chłopaka do hotelu brać i zobaczyć jaki ma charakter ewentualnie cos Go do pionu postawic i wtedy ruszac zmasowana akcja ogłoszeniową, a że jest piekny to na pewno dom szybko znajdzie

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
a tymczasem smutny Tolek prosi o jakis grosik na hotel bez tego ani rusz:(

Będzie ustalony hotel i orientacyjna data wyjazdu to więcej będzie deklaracji ... zobaczysz ... bo będą celowe a nie wirtualne ...

Posted

Wunia napisał(a):
A Teresa się nie odezwała :(

Teresa na pewno sie odezwie, ale wiem, ze nadrabia zaległości bo miała akcję ratunkową psów w jednym ze schronisk

dzieki Bjutko:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
Aaa hotel!
Zapytam sie jutro czy jest miejsce w hoteliku do ktorego mialam poslac Oscara i o cene :)
Tj. pod Gliwicami jakos.

ooo pod Gliwicami?? to całkiem niedaleko mnie...co to za hotel nie kojarze?

Posted

w górę piękny ...pamiętam o bazarku tylko mam poślizg pewien , ale że pieniądze zawsze potrzebne to myślę że parę dni nie zrobi różnicy ...Tolek drugi w kolejce , więc będzie bazar pod koniec tygodnia :)

Posted

lilk_a napisał(a):
w górę piękny ...pamiętam o bazarku tylko mam poślizg pewien , ale że pieniądze zawsze potrzebne to myślę że parę dni nie zrobi różnicy ...Tolek drugi w kolejce , więc będzie bazar pod koniec tygodnia :)

superrr...Tolek cierpliwy to poczeka nie pali sie:):) OGROMNE DZIEKI