Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

KWL Wielkie dzięki.

06,11,09 Braciszkowie wystąpili w programie "Kawa czy Herbata ?" miejmy nadzieję,że to pozwoli odnaleźć im szczęście .
Czarli i Fizio byli bardzo dzielni i pięknie wyglądali w światłach reflektorów :lol:
PS. Aniu piękne dzięki za te szanse.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

podrzucę- niestety finansowo nie pomoge-sama jestem w kłopocie.miałam wykastrować w tym m-cu znalezionego psa a znalazłam jeszcze suke w cieczce.dramat z tą ilościa bezdomnych.ale Charli i Fizio maja pecha-tyle czasu...

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

ja mogę zafundować ogłoszenia hurtowe, ale poprosze jakieś informacje i zdjęcia, chyba, ze znajdę czas, aby poczytać... które najpilniejsze na już?

Posted

Generalnie większość info jest na pierwszej stronie, ostatnie zdjęcia na stronach18-19. Czarli i Fizio to bracia - psy może nie idealne ale miłe - ot takie sympatyczne i dość urodziwe wesołe kundle. Ideałem byłby dla nich wspólny dom, ale taki się przez półtora roku nie znalazł, więc proponował bym ogłosić oddzielnie, obojętnie czy jednego czy drugiego. Obaj czekają już baaardzo długo.

Posted

[quote name='agada']ja mogę zafundować ogłoszenia hurtowe, ale poprosze jakieś informacje i zdjęcia, chyba, ze znajdę czas, aby poczytać... które najpilniejsze na już?

Czarli i Fizio to dwóch braci średniej wielkości i w wieku około półtora roku. Psiaki zostały zabrane z ulicy przez wolontariuszkę jako dwa niewychowane dzikuski :-) Dziś są wspaniałymi, przyjacielskimi psami. Towarzyskie, ufne i niekłopotliwe. Spragnione pieszczot i kontaktu z człowiekiem ale przy tym nie są męczące. Łagodne zarówno wobec dorosłych jak i dzieci. Wobec dzieci są delikatne i wprost uwielbiają wspólne zabawy. Mają stały kontakt z psami i kotami - wobec nich także są przyjaźnie nastawione. Obydwaj bracia są posłusznymi psami, nie znają wielu komend , ale chętnie się uczą. Uwielbiają głaskanie, są wdzięczni za każdy dobry gest.
Lubią spacery, ale i w ogródku czują się dobrze. Są czujnymi psami, potrafią zawiadomić, gdy ktoś kręci się pod naszym domem. Najchętniej zamieszkają w domu z ogrodem, ale i w mieszkaniu się odnajdą.
Psiaki mają komplet szczepień, są wykastrowane.
Do adopcji oddzielnie lub razem.

wolontariusz tel.503 082 952