Izabella Hossa Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Juz wróciłam . Dziękuje wszystkim pięknie za pomoc ,a szczególne dziekuje lulce. Dzieki za to, że jesteś :loveu: zawsze z moimi i nie moimi zwierzakami , nie tylko myślami :) Quote
Izabella Hossa Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Piromanka wielkie dzięki :loveu: Quote
Lulka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 karma wczoraj odebrana ;) Piromanka - dziekuje raz jeszcze :loveu: Quote
Piromanka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Nie ma za co! Cieszę się, że mogłam pomóc :thumbs: Quote
Izabella Hossa Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 morisowa napisał(a):Izuś, trzym się! sama nie jesteś :lol: Dzięki Madzialeno :loveu: Quote
Izabella Hossa Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 KWL Wielkie dzięki. 06,11,09 Braciszkowie wystąpili w programie "Kawa czy Herbata ?" miejmy nadzieję,że to pozwoli odnaleźć im szczęście . Czarli i Fizio byli bardzo dzielni i pięknie wyglądali w światłach reflektorów :lol: PS. Aniu piękne dzięki za te szanse. Quote
atomoowka_ak Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Widziałam Chłopaków i nawet miałam okazję ich poznać bo pracuję przy tym programie. Prezentowali się świetnie, to fakt! Ale czy ktoś ich zauważył??? Oby... Quote
Izabella Hossa Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Niestety nikt nie zadzwonił..............................:-( Quote
Izabella Hossa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Kochani dziś dostałam worek dobrej karmy dla chłopaków :multi: Prezent od ŁukaszaK. Wielkie dzięki :loveu: Quote
Izabella Hossa Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Dalej cisza, wciąż niczyje.... Quote
Izabella Hossa Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Staram się nie tracić nadziei....Czy ktoś zechce im pomóc ? Quote
mimiś Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 podrzucę- niestety finansowo nie pomoge-sama jestem w kłopocie.miałam wykastrować w tym m-cu znalezionego psa a znalazłam jeszcze suke w cieczce.dramat z tą ilościa bezdomnych.ale Charli i Fizio maja pecha-tyle czasu... Quote
Izabella Hossa Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Zapraszam na bazarek na moje tymczasy, w tym na braci: http://www.dogomania.pl/threads/1806...-03?p=14183839 Quote
agada Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ja mogę zafundować ogłoszenia hurtowe, ale poprosze jakieś informacje i zdjęcia, chyba, ze znajdę czas, aby poczytać... które najpilniejsze na już? Quote
KWL Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Generalnie większość info jest na pierwszej stronie, ostatnie zdjęcia na stronach18-19. Czarli i Fizio to bracia - psy może nie idealne ale miłe - ot takie sympatyczne i dość urodziwe wesołe kundle. Ideałem byłby dla nich wspólny dom, ale taki się przez półtora roku nie znalazł, więc proponował bym ogłosić oddzielnie, obojętnie czy jednego czy drugiego. Obaj czekają już baaardzo długo. Quote
morisowa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='agada']ja mogę zafundować ogłoszenia hurtowe, ale poprosze jakieś informacje i zdjęcia, chyba, ze znajdę czas, aby poczytać... które najpilniejsze na już? Czarli i Fizio to dwóch braci średniej wielkości i w wieku około półtora roku. Psiaki zostały zabrane z ulicy przez wolontariuszkę jako dwa niewychowane dzikuski :-) Dziś są wspaniałymi, przyjacielskimi psami. Towarzyskie, ufne i niekłopotliwe. Spragnione pieszczot i kontaktu z człowiekiem ale przy tym nie są męczące. Łagodne zarówno wobec dorosłych jak i dzieci. Wobec dzieci są delikatne i wprost uwielbiają wspólne zabawy. Mają stały kontakt z psami i kotami - wobec nich także są przyjaźnie nastawione. Obydwaj bracia są posłusznymi psami, nie znają wielu komend , ale chętnie się uczą. Uwielbiają głaskanie, są wdzięczni za każdy dobry gest. Lubią spacery, ale i w ogródku czują się dobrze. Są czujnymi psami, potrafią zawiadomić, gdy ktoś kręci się pod naszym domem. Najchętniej zamieszkają w domu z ogrodem, ale i w mieszkaniu się odnajdą. Psiaki mają komplet szczepień, są wykastrowane. Do adopcji oddzielnie lub razem. wolontariusz tel.503 082 952 Quote
mimiś Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 alez te biedaki nie maja szczęścia! tyle czasu... Quote
Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Miejmy nadzieje, ze tym razem bedzie dobrze :):) Quote
Izabella Hossa Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Postaram sie zrobić im nowe zdjęcia. Quote
KWL Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Jak już do ciebie dojedziemy to sesję masz jak w banku ? ( eee po ostatnim kryzysie to lepiej jak u nas :-P ) Quote
Izabella Hossa Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Uznam, ze to deklaracja, więc kiedy przyjedziecie ? :) Quote
Recommended Posts