Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny poproszę o zdjęcia:cool3:, bo najwyższy czas startować z ogłoszeniami, chyba, że nastąpiły jakieś zmiany, o których nie wiem:razz:?

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agada napisał(a):
Dziewczyny poproszę o zdjęcia:cool3:, bo najwyższy czas startować z ogłoszeniami, chyba, że nastąpiły jakieś zmiany, o których nie wiem:razz:?

te fotki sa aktualne, bo chlopaki juz nie rosna, wiec mozna wykorzystac te co sa ;-)

Posted

mmd napisał(a):
Przeniosłam się od Lutka.
Coś tu słabo życie się tli.

Ano. Pora żeby wreszcie się i chłopakom wątek rozbujał i przyniósł domy ! :-)

Posted

Myślę sobie, że najlepiej co jakiś czas puszczać serie ogłoszeń. I w tej kwestii mogę ofiarować pomoc. Sama nie narobię wiele, ale będę szukać na bazarkach i w końcu się uda.

Posted

15,04,10
Ellig
Dziękuje pięknie za karmę dla moich podopiecznych.

15,4,10 Zaraz minie 2 lata jak są u mnie.
Dla Fizia będzie lepiej jak pójdzie do domu sam. Czarli zdominował Fizia na całej linii, szkoda by tak było przez ich reszte życia. Domy potrzebne na gwałt. Od początku traktuje je z dystansem by rozstanie tak bardzo nie bolało, nie mogę im dać domu stałego, już dawno postanowiłam i pogodziłam się z tym - potrzebuje miejsca dla kolejnych potrzebujących, niechcianych, tych które zanim znajdą dom potrzebują czasu, szansy, zaufania, leczenia itp.
Tego muszę się trzymać i w to wierzyć. Rozstania są bolesne , ale....
Fizio i Czrli zasługują na swojego człowieka i włąsny kąt, gdzie będą tymi jedynymi kochanymi, gdzie poczują się jak u siebie i będą niezmiernie wdzięczne za uwagę i troskę.
Chłopaczki do domku!!!!!

[FONT=&quot]Ps. Z powodu "walki" o terytorium mam obsikane kanapy i krzesła, mój Leon znaczy po chłopakach przypominając im ,ze on tu rządzi. Co ciekawe wszystkie psy są kastrowane :roll::evil_lol:[/FONT]

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Kochani mój własny pies Leon zachorował, Lekarze dają mu góra rok życia, ostatnie lata poświęciłam psom bezdomnym nie mając czasu na własne. Chciałabym teraz własnym psom wynagrodzić utracony czas i skoncentrować się głównie na opiece nad nimi. Moja sunia także już nie jest wzorem zdrowia. Pomóżcie mi zatem znaleźć domy dla moich tymczasowych podopiecznych.

Ps.Wielkie szczere dzięki dla morisowej i KWL za prace i naukę jaką wpajają mojemu Czarlie'mu , by stał się odważniejszy i mądrzejszy, by mógł zyskać dobry dom i ludzi wartych tego kochanego wrażliwca.

Posted

Charlie to całkiem fajny psiak :)
Tylko na samym początku bał się wchodzić do bloku i do windy, teraz śmiga razem z całym stadem. W mieszkaniu spokojny. Jak jest zainteresowanie, to chętny do przytulanek i miziania. Jak nie, to nie - idzie się położyć. Grzeczny. Nie niszczy, nie hałasuje, umie zostawać sam (nie tylko z reszta psów). Ideał do dzieci, on je po prostu lubi.

Wrażliwy i delikatny. Boi się łapania za szelki (nie chodzi w obroży). Z nim nie można nic na siłę, bo ... się posika (próba przeprowadzenia go do innego pomieszczenia właśnie za szelki). Jego trzeba zachęcić, zawołać. To pies do szkolenia pozytywnego :)
Lubi bawić się z mniejszymi psami, większych się boi. Dużego psa na spacerze obszczeka, ze strachu.Jako takiej agresji do psów nie ma. Do naszego stada uległy, ustępuje, unika konfliktów.
Jak trafi na odpowiedni dom, to będzie psi ideał.