Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz o Czarlim. Trafił do wspaniałych ludzi. Z innego domu już by wyleciał...Niestety Czarli nie potrafi zostawać sam. Urządza histerie i demolkę. Jego przyszłość wisi na włosku. Potrzebuje czasu by przywyknąć, ale nie możemy wymagać by ludzie patrzyli jak niszczy ich dobytek.
Wielki ukłon dla jego nowych opiekunów, mimo wszystko chcą z nim pracować. Są wyrozumiali bardziej niż bym mogła marzyć. Jesteśmy w stałym kontakcie i próbujemy wszystkiego . Trzymajcie kciuki.

Posted

Niestety, u nas zostawał bez ludzi ale nie sam - miał psie towarzystwo. I było idealnie. Teraz zostaje całkiem sam i niestety. Ludzie walczą, oby Charlie wykorzystał swoją szansę.

Posted

Zdążyłam przed Apsą :lol: więc piszę : F i z i o ma dom i wspaniałą rodzinę ! :multi:
Czego chcieć więcej.
Apsa dokonała rzeczy niesamowitej- po pierwsze znalazła mu dom, a po drugie to Fizio jest teraz taaaaki mądry i wyszkolony i potrafi różne sztuczki :lol: aż szkoda go było oddawać ;)
Czekamy na rozwój sytuacji.
Ciężko mi jeszcze uwierzyć, że moje chłopaczki mają własne domki :loveu:
Dziękuje

Posted

Czarli jest psem wspaniałym, wszyscy go kochają. Państwo przechodzą samych siebie by przetrwać te trudne chwile.
Wczoraj miał wizytę Lekarza wet- behawiorysty. Pani Doktor dodała otuchy opiekunom i osobiście trzyma kciuki za Czarliego. On bardzo przeżywa samotność, ostatnio wręcz sie okaleczył byle nie być w zamknięciu....biedny czarnuszek. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Trzymajcie kciuki za moich chłopaczków.
.