agada Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Cieszę się niesamowicie :loveu:!!! Temu od dzielnego i wytrwałego siedzenia :evil_lol: tez się uda ;) Quote
Izabella Hossa Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Teraz o Czarlim. Trafił do wspaniałych ludzi. Z innego domu już by wyleciał...Niestety Czarli nie potrafi zostawać sam. Urządza histerie i demolkę. Jego przyszłość wisi na włosku. Potrzebuje czasu by przywyknąć, ale nie możemy wymagać by ludzie patrzyli jak niszczy ich dobytek. Wielki ukłon dla jego nowych opiekunów, mimo wszystko chcą z nim pracować. Są wyrozumiali bardziej niż bym mogła marzyć. Jesteśmy w stałym kontakcie i próbujemy wszystkiego . Trzymajcie kciuki. Quote
morisowa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Niestety, u nas zostawał bez ludzi ale nie sam - miał psie towarzystwo. I było idealnie. Teraz zostaje całkiem sam i niestety. Ludzie walczą, oby Charlie wykorzystał swoją szansę. Quote
Izabella Hossa Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Zdążyłam przed Apsą :lol: więc piszę : F i z i o ma dom i wspaniałą rodzinę ! :multi: Czego chcieć więcej. Apsa dokonała rzeczy niesamowitej- po pierwsze znalazła mu dom, a po drugie to Fizio jest teraz taaaaki mądry i wyszkolony i potrafi różne sztuczki :lol: aż szkoda go było oddawać ;) Czekamy na rozwój sytuacji. Ciężko mi jeszcze uwierzyć, że moje chłopaczki mają własne domki :loveu: Dziękuje Quote
Izabella Hossa Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Czarli jest psem wspaniałym, wszyscy go kochają. Państwo przechodzą samych siebie by przetrwać te trudne chwile. Wczoraj miał wizytę Lekarza wet- behawiorysty. Pani Doktor dodała otuchy opiekunom i osobiście trzyma kciuki za Czarliego. On bardzo przeżywa samotność, ostatnio wręcz sie okaleczył byle nie być w zamknięciu....biedny czarnuszek. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Trzymajcie kciuki za moich chłopaczków. . Quote
Lulka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 kurcze to czemu oni nie wezma mu towarzystwa? Quote
Recommended Posts