BoUnTy Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 jusstyna85 napisał(a):a domek z dogomanii pewny? zmienić tytuł....? Narazie po domku ani widu, ani słychu... Quote
Pluciarz Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 No to może podniosę i ktoś wypatrzy pannicę. Ja mam teraz na głowie 3 pieski z Krężela (2 w klinice i jeden w DT) i też jestem zabiegana. Trzymajcie się dziewczyny;). Quote
kama_i_ja Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 grinajs napisał(a):Powiem krótko i tresciwie-mogę i chcę psiurkę zaadoptować.Ale dopiero w 1 połowie września.(same pisałyscie,że suńkę trzeba jeszcze podkurować fizycznie a ja-tak sie juz złożyło mam wykupione wczasy za granica-ponad 2 tyg i juz nijak nie mogę się wyfcofać bo starciłąbym kupe kasy ciułąną miesiacami). Nie ma co się martwić na zapas. Grinajs uprzedziła, że dopiero w połowie września będzie mogła zaadoptować Aszkę, więc czekajmy. A ja się tak zastanawiam - czy sterylka pomogła z tymi hormonami? Jak w ogóle Aszka kuruje się po zabiegu? Quote
grinajs Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Muszę coś sprostować.Rozmawialam pare dni temu z Ania z Bytomia.Ania woli żeby Aszka poszła do adopcji gdzieś na Sląsku.Rozumiem doskonale to bo bardzo się z nia Ania zwiazała i po prostu chce mieć z piesią stały kontakt.Torun leży kawał drogi od Bytka...wiec...mówi się trudno.Ania zaproponowwła mi Morelkę vel Dolly-ponoć mała ma niewielkie szanse na adopcję.Dla mnie żaden problem-czy Aszka czy Dolly.Liczy się pomoc i wielkie serduszko+miłość na stare lata psiaka.Czekam aż Dolly bedzie po badaniach przedsterylkowych i tych na watrobę-bo ostatanie badania wyszły nie za dobrze.Jestem z Anią w kontakcie. Aszuni życzę szcześcia-zeby domek się szybko znalazł i to na Sląsku:loveu: Quote
Ania z Bytomia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 kama_i_ja napisał(a): A ja się tak zastanawiam - czy sterylka pomogła z tymi hormonami? Jak w ogóle Aszka kuruje się po zabiegu? po sterylce jest wpoządku, sierść zrobiła sie jedwabista, wyłysienia prawie całkowicie znikneły, brzuchol m jeszcze troche czarny... natomiast martwi mnie to że dzisiaj przy mizianku wyczułam na brzuchu (płatach mlecznych) w 2 miejscach małe grudki :roll: mam nadzieje ze to nie jest to o czym myśle bo sie chyba załamie... :shake: mam 3 zwierzaki przed zabiegami, oby nie było czwartego... :roll: wtedy kompletnie sie załamie... :placz: Quote
BoUnTy Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ania z Bytomia napisał(a):po sterylce jest wpoządku, sierść zrobiła sie jedwabista, wyłysienia prawie całkowicie znikneły, brzuchol m jeszcze troche czarny... natomiast martwi mnie to że dzisiaj przy mizianku wyczułam na brzuchu (płatach mlecznych) w 2 miejscach małe grudki :roll: mam nadzieje ze to nie jest to o czym myśle bo sie chyba załamie... :shake: mam 3 zwierzaki przed zabiegami, oby nie było czwartego... :roll: wtedy kompletnie sie załamie... :placz: Wiesz to moga byc jakies zmiany tymczasowe, zwiazane z regulacją hormonalną,jakby to było to co podejrzewasz to rzeczywiscie leżymy ;( Jeszcze od Kiby zabieg ise przesunie w czasie... Quote
BoUnTy Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Wszytsko dobrze, wszytsko dobrze :) Aszka zachowuje sie jak szczenior - biega, bawi się, uwielbia sie tarzac w trawie, i skakać po nogach Ani :) Śliczny obrazek, biorąc pod uwage jak wyglądała jak do nas przyjechała :) Quote
Ania z Bytomia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Aszunia też już ma "CHYBA":evil_lol: domek zaklepany u dogomaniaczki :eviltong: więcej szczegółów nie zdradzę :p Quote
Pluciarz Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 O!:multi:. To trzymam bardzo mocno kciuki. Quote
kama_i_ja Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Noo, ja również:) A Morelka do Grinajs? Quote
maciaszek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Oooooo! Super :). Powiedz coś więcej... Quote
Ania z Bytomia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 hmmm.... musze sie gruuuuubo zastanowić czy uchylić wam rąbka tajemnicy :eviltong: Quote
Ania z Bytomia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 ok powiem :eviltong: jeśli przez 2-3 mies w dalszym ciągu będziecie mi pomagali utrzymywać Aszunie to już u mnie zostanie na stałe, nie mam z czego teraz z prywatnych pieniędzy jej utrzymywać ponieważ moja sunia Mimi jest przed 2 operacjami wycięcia gruczołów mlekowych, pracuje a raczej pracował tylko mąż (wypłate miał mieć 10-tego a nie ma jej do teraz, jest aktualnie na bezpłatnym urlopie i szuka innej pracy) dzięki nieuczciwemu pracodawcy który wypłacał miesięczną należność kiedy mu sie podobało i w kwotach jakie mu sie podobały (w/g utargów) mąż sie temu postawił i wypłaty nie ma do odwołania :diabloti: a i tak mu ujął przeszło 200zł z wypłaty patrząc na miesiąc poprzedni także żeby podjąć decyzje o zamiania z DT na DS musze pewniej stać finansowo i zoperować najpierw swoja sunie-ma otwarty saczący sie guz na brzuchu/płacie mlekowym :placz:) Quote
Ania z Bytomia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Pluciarz']Już parę groszy wysyłam. przepraszam za opóźnienie, wpłata doszła 2008-09-22, w imieniu Aszuni bardzo dziękuje :loveu: Quote
kama_i_ja Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 No właśnie:) Łazienki na kąpiel już chyba nie potrzebuje? A potrzebuje domu? Quote
jusstyna85 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 To już było tutaj powiedziane....Aszka nie nadaje sie do adopcji,załamałaby się psychicznie,gdyby miała opuścić Anie... Także oficjalnie Aszka ma dom Quote
Recommended Posts