Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

grinajs napisał(a):
Powiem krótko i tresciwie-mogę i chcę psiurkę zaadoptować.Ale dopiero w 1 połowie września.(same pisałyscie,że suńkę trzeba jeszcze podkurować fizycznie a ja-tak sie juz złożyło mam wykupione wczasy za granica-ponad 2 tyg i juz nijak nie mogę się wyfcofać bo starciłąbym kupe kasy ciułąną miesiacami).

Nie ma co się martwić na zapas. Grinajs uprzedziła, że dopiero w połowie września będzie mogła zaadoptować Aszkę, więc czekajmy.
A ja się tak zastanawiam - czy sterylka pomogła z tymi hormonami? Jak w ogóle Aszka kuruje się po zabiegu?

Posted

Muszę coś sprostować.Rozmawialam pare dni temu z Ania z Bytomia.Ania woli żeby Aszka poszła do adopcji gdzieś na Sląsku.Rozumiem doskonale to bo bardzo się z nia Ania zwiazała i po prostu chce mieć z piesią stały kontakt.Torun leży kawał drogi od Bytka...wiec...mówi się trudno.Ania zaproponowwła mi Morelkę vel Dolly-ponoć mała ma niewielkie szanse na adopcję.Dla mnie żaden problem-czy Aszka czy Dolly.Liczy się pomoc i wielkie serduszko+miłość na stare lata psiaka.Czekam aż Dolly bedzie po badaniach przedsterylkowych i tych na watrobę-bo ostatanie badania wyszły nie za dobrze.Jestem z Anią w kontakcie.
Aszuni życzę szcześcia-zeby domek się szybko znalazł i to na Sląsku:loveu:

Posted

kama_i_ja napisał(a):

A ja się tak zastanawiam - czy sterylka pomogła z tymi hormonami? Jak w ogóle Aszka kuruje się po zabiegu?

po sterylce jest wpoządku, sierść zrobiła sie jedwabista, wyłysienia prawie całkowicie znikneły, brzuchol m jeszcze troche czarny... natomiast martwi mnie to że dzisiaj przy mizianku wyczułam na brzuchu (płatach mlecznych) w 2 miejscach małe grudki :roll: mam nadzieje ze to nie jest to o czym myśle bo sie chyba załamie... :shake: mam 3 zwierzaki przed zabiegami, oby nie było czwartego... :roll: wtedy kompletnie sie załamie... :placz:

Posted

Ania z Bytomia napisał(a):
po sterylce jest wpoządku, sierść zrobiła sie jedwabista, wyłysienia prawie całkowicie znikneły, brzuchol m jeszcze troche czarny... natomiast martwi mnie to że dzisiaj przy mizianku wyczułam na brzuchu (płatach mlecznych) w 2 miejscach małe grudki :roll: mam nadzieje ze to nie jest to o czym myśle bo sie chyba załamie... :shake: mam 3 zwierzaki przed zabiegami, oby nie było czwartego... :roll: wtedy kompletnie sie załamie... :placz:

Wiesz to moga byc jakies zmiany tymczasowe, zwiazane z regulacją hormonalną,jakby to było to co podejrzewasz to rzeczywiscie leżymy ;( Jeszcze od Kiby zabieg ise przesunie w czasie...

Posted

Wszytsko dobrze, wszytsko dobrze :) Aszka zachowuje sie jak szczenior - biega, bawi się, uwielbia sie tarzac w trawie, i skakać po nogach Ani :) Śliczny obrazek, biorąc pod uwage jak wyglądała jak do nas przyjechała :)

Posted

ok powiem :eviltong: jeśli przez 2-3 mies w dalszym ciągu będziecie mi pomagali utrzymywać Aszunie to już u mnie zostanie na stałe, nie mam z czego teraz z prywatnych pieniędzy jej utrzymywać ponieważ moja sunia Mimi jest przed 2 operacjami wycięcia gruczołów mlekowych, pracuje a raczej pracował tylko mąż (wypłate miał mieć 10-tego a nie ma jej do teraz, jest aktualnie na bezpłatnym urlopie i szuka innej pracy) dzięki nieuczciwemu pracodawcy który wypłacał miesięczną należność kiedy mu sie podobało i w kwotach jakie mu sie podobały (w/g utargów) mąż sie temu postawił i wypłaty nie ma do odwołania :diabloti: a i tak mu ujął przeszło 200zł z wypłaty patrząc na miesiąc poprzedni
także żeby podjąć decyzje o zamiania z DT na DS musze pewniej stać finansowo i zoperować najpierw swoja sunie-ma otwarty saczący sie guz na brzuchu/płacie mlekowym :placz:)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...