Pluciarz Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Bardzo się ucieszyłam, że suńka ma szanse na domek. Quote
Ania z Bytomia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 po rozmowie (na gg) z grinajs uznałam że Aszki nie wydam do adopcji bez sterylizacji (grinajs wie o co mi chodzi), byłam z nią dzisiaj na kontroli u weta (widział ją poraz pierwszy bo wetka która ją leczyła jest na urlopie) zapytałam czy nie możnaby jej zrobić dodatkowej jakiejś kuracji lekami/zastrzykami aby przyspieszyć zalczanie tego stanu skórnego, poinformował mnie że najpierw trzebaby zrobić specjalistyczne badanie krwi i prosił o duplikat kartoteki tam gdzie prędzej była leczona aby porównć wyniki badań (czyli tutaj musiałaby wkroczyć Amikat bo ja nie mam możliwości podjechania na brynów) edit. sorki za wytłuszczenia ale klawiatura mi wariuje:cool1: Quote
maciaszek Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Aniu, masz numer do Amikat, prawda? Zadzwoń do niej. Tylko nie wiem czy ona nie jest teraz na urlopie... Quote
Ania z Bytomia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 maciaszek napisał(a):Aniu, masz numer do Amikat, prawda? Zadzwoń do niej. Tylko nie wiem czy ona nie jest teraz na urlopie... tak mam gdzieś jej nr zapisany, tylko w tym problem że jestem kompletnie spłukana prywatnie :oops: i nie ma nic na karcie, a jeśli Amikat wyjeżdżala na wakacje to w/g mnie powinna o tym poinformować osoby u których są fundacyjne psy o takiej okoliczności (sorry ale takie jest moje zdanie - wyjazd ok każdemu się należy ale sprawy wszystkie sprawy m.in. tymczasowiczów powinne być dopiete na ostatni guzik czyli poinformowane o nieobecności) ja także wyjeżdżałam i byliście o tym poinformowani z mety, znalazłam do psiaków opieke i jest ok Quote
maciaszek Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Nie wiem czy Amikat wyjechała. Tak przypuszczam, bo nie widuję jej na gg ani na dogomanii... Ale to tylko przypuszczenia. Quote
Ania z Bytomia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 oto zbiorczy wątek moich tymczasów połączony z tymczasami BoUnTy "śląski duet" :evil_lol:, serdecznie zapraszamy do lektury gdzie można poczytać o naszych planach, działaniach oraz podopiecznych ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10606810#post10606810 !!!!! ZAPRASZAMY !!!!! Quote
BoUnTy Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Grinajs czy nadal podtrzymujesz chec zaadoptowania Aszki? Czytałam historię twojej Fizi... przykro mi :( W tym wypadku uważam, że Aszka póki moze powinna byc wysterylizowana, czy jeśli chciałabyś ją przygarnąc pokryjesz lub dołożysz się do sterylizacji? Powiem szczerze, że az się przestraszyłam czytajac o twojej Fizi i tym ropomaciczu... Quote
BoUnTy Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Najnowsze wieści sa na tym watku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10606103&posted=1#post10606103 Jak ktoś chce informacji to zaprasza tam :) Quote
BoUnTy Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Na Utrzymanie Aszki W Sierpniu Z Domniemanych 120 ZŁ. Nie Mamy Ani Grosza! 20 Zl. ZostaŁo Z Poprzedniego Miesiaca! Kto Wepsrze? ByŁy Jakies Deklaracje... Quote
madzia828 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Bounty napisz proszę na forum Szansy jaka jest sytuacja finansowa Aszki :roll: ja postaram się wpłacić jakiś grosz podaj numer konta;) Quote
BoUnTy Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Tak szybkiego odzewu na Apel jeszcze nie widziałam, dziękuje Pluciarz i JOMIE, jesli ktoś chce wesprzeć nasze tymczasy to zapraszamy, jak wiadomo otrzeb zawsze duzo, pieniazki nie uciekną :) Quote
Ania z Bytomia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Aszka na początku przyszłego tygodnia idzie do weta na wstępne EKG aby sprawdzić czy kwalifikuje sie do sterylizacji, przy okazji na kontrole stanu skóry ;) Quote
maciaszek Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 A jak ona sie w ogóle sprawuje? Grzeczna jest? Quote
Ania z Bytomia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Aszka już po kontroli u weta : temperaturki brak, rana ładnie wygląda, nie ma żadnych wycieków/zaczerwienienia, wenflonu już zostawiła pozbawiona, dzielnie zniosła zastrzyk - nawet nie zapiszczała tylko przy wbijaniu sie przestraszyła / co to było? :-o / ogólnie po 2 wędrówkach (za 1 razem szła ok 45 min co mi normalnie zajmuje 15 min i dotarła jak akurat była 2 godzinna przerwa :p) do weta rozruszała sie troche, jest mniej osowiała i senna. Była już 2x koopka siku też robi bez problemu, nabrała apetytu z gaszeniemm pragnienia także nie ma kłopotu. JAK NARAZIE POPRAWA W SAMOPOCZUCIU JEST OGROMNA !!! :multi::multi::multi: Quote
maciaszek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Ania z Bytomia'] JAK NA RAZIE POPRAWA W SAMOPOCZUCIU JEST OGROMNA !!! :multi::multi::multi:No to świetnie :multi: :multi: Quote
BoUnTy Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Zapraszamy na bazarek! Do wyboru, do koloru! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10741390#post10741390 Zapraszam do zakupów na rzecz naszych psiaczków:) Quote
Pluciarz Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Coś cichutko u Aszki :roll:. Jak tam maleńka się goi. Dosłałam jeszcze 50 zł., jak Aszka będzie "przeinwestowana" w sierpniu to przyda się na inne bidy. Quote
BoUnTy Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Pluciarz napisał(a):Coś cichutko u Aszki :roll:. Jak tam maleńka się goi. Dosłałam jeszcze 50 zł., jak Aszka będzie "przeinwestowana" w sierpniu to przyda się na inne bidy. Dlatego cichutko, bo jak coś piszemy to na nasyzm wątku, gdyż niestety mało czasu... Ostatnio bark czasu odczuwamy bardzo pokaznie, a dopiero sie zacznie - teraz w ciagu najbliższych 2 tygodni planują sie 4 opercacje, co jest dla na sbardzo ciezkie psychicznie, fizycznie, no i wyczerpuje zapasy czasowe, bo trzeba psiaczkom badania porobić, trzeba się wszytskim zajać, teraz dodatkowe tymczasy.... nie wyrabiamy... Przynajmniej finansowo nie jest najgorzej, w najgorszej sytuacji w chili obecniej jest Misiu, ale i tak nie musimy sie martwic o to co psiakom do żarełka dac, co jest naprawde bardzo dobre, ale i tak stajemy n uszach, żeby naszym podopiecnym nic nie brakowało, niestety teraz z powodu braku czasu, nie mamy nawet jak bazarków wystawiać... A Aszka goi się i to bardzo dobrze ;) Quote
jusstyna85 Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 a domek z dogomanii pewny? zmienić tytuł....? Quote
Recommended Posts