Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JOMA napisał(a):
I są nadal, poproszę o PW.
A ASZKA to imię babuni ?

Tak wlasnie, Aszka to imie babuni ;)
PW zaraz wyśle...

Banerek dla suczynki (ni bijcie, nie mam czasu robić - dlatego taki badziewny):

Posted

maciaszek napisał(a):
Ktoś zadał mi pytanie przez Allegro czy może ją ogłosić na goldenowych stronach. Oczywiście zgodziłam się bardzo chętnie :).

domyślam sie kto :) to bardzo fajna osoba, rozmawiałam z nią kiedyś,wyszukuje na allegro takie psiaki, dzięki temu pare mają domek...

A jak sie czuje Aszka w ogóle?

słyszałam, że osttanio wpakowała sie do BMW :) dziewczyna wie co dobre :)

Posted

madzia828 napisał(a):
nie wiem czemu nie działa:mad: już parę razy wklejałam i się nie otwierał:shake:
http://www.pomocgoldenom**********/oddam,25/mini-golden-szuka-kochajacego-domu,1528.html

Bo dogomania traktuje ten adres jako spam. Dlatego część jest wygwiazdkowana. I nic z tym nie zrobisz. Możesz co najwyżej napisać osobno, co powinno być pod gwiazdkami, ale wtedy modzi mogą Cię potraktować jako spamera i dać Ci punkty karne :shake:.

Posted

Dzisiaj miałam wielką przyjemność dzięki Bounty i Ani poznać Aszke...

To przecudny pies, piękny i kochany...jednak psina na pewno nie jest do wydania już teraz :( ma poważne problemy hormonalne.Kiedy Bounty o tym pisała,to anwet nie wyobrażałam sobie tego tak.Sunia jest bardzo chuda, choć już powoli nabiera ksztaltów.same kości :(

Ona jest młoda, tylko wyniszczona i to bardzo...potrzebuje czasu,by dojść do siebie.Na nieszczęście podczas głaskania wyczułam coś...:shake: to coś musiało sie pojawić teraz jakoś...niezbyt dobrze to wygląda, oby to nie bylo to najgorsze :(

mam zdjęcia...zobaczcie sami jej zmiany :(

podsumowując Aszka uwielbia Anie i Bounty, będzie kochala wszystkich, nawet krolika :) ma sie tam naprawde dobrze, ma dobrą opieke...

Posted

Pluciarz napisał(a):
Prosiłam już wcześniej, proszę jeszcze raz o numer konta na PW ( na wsparcie leczenia suczki). Powodzenia i pozdrawiam.

Bounty musiała przeoczyć, ale pewnie zaraz wejdzie...dziękujemy...

Znacie jakiś wetów na dogomanii? dobrze by było skonsultować sie też z innymi, bo na szyjce ma coś,co nie przypomina zmian hormonalnych i pojawiło sie niedawno.Ania i Bounty pójdą do weta,ale zawsze byłaby jakaś inna opinia...

Posted

Justynko ale na zdjeciu to wygląda inaczej niz na żywo - lepiej, a żaden wet nie może pomóc na odległość :)

Wplynęła 1 wpłata na Aszkę - 50 zł. od JOMY :) SERDECZNIE DZIEKUJE :loveu:

Posted

Bylyśmy u weta - okazało się, że ta plama na skórze to nic groźnego, mamy maśc do smarowania (maśc bardzo uniwersalna, już wiele razy nam sie przydała) i Pani powiediala, że mamy smarować i powinno być ok, ale takich 'placków' moze sie pojawić wiecej - to przez odpadanie skorup od zmian hormonalnych i 'sunia moze jeszcze bardziej wyłysieć' ,ale powiedziała też, że widzi ogromn poprawe w stanie suni i że jest zaskoczona :) Aszka została odrobaczona :)

Podjęłyśmy decyzję z wetką, że za jakis miesiac, dwa, jak sunia dojdzie do siebie robimy porzadne badania krwi i EKG, jesli badania wyjdą dobrze to sunia będzie sterylizowana, i nie dopuszczamy odmowy - w końcu jesli zabieg nie bedzi niósl za sobą medycznych przeciwskazań, bo serce i watroba beda w porządku, to moze tylko pomóc, a nie zaszkodzić - my nie chcemy ryzykowac z ciąża, bo niby sunia miec malych nie moze, a co jeśli nagle okaże się, że moze - tak jak w przypadku Kongi od met? :mad:

Ogolnie jest już lepiej - Ania ciezko walczy, sunia już troszeczkę przytyła, ale jeszcze jest źle...

Posted

BoUnTy napisał(a):
Bylyśmy u weta - okazało się, że ta plama na skórze to nic groźnego, mamy maśc do smarowania (maśc bardzo uniwersalna, już wiele razy nam sie przydała) i Pani powiediala, że mamy smarować i powinno być ok, ale takich 'placków' moze sie pojawić wiecej - to przez odpadanie skorup od zmian hormonalnych i 'sunia moze jeszcze bardziej wyłysieć' ,ale powiedziała też, że widzi ogromn poprawe w stanie suni i że jest zaskoczona :) Aszka została odrobaczona :)

Podjęłyśmy decyzję z wetką, że za jakis miesiac, dwa, jak sunia dojdzie do siebie robimy porzadne badania krwi i EKG, jesli badania wyjdą dobrze to sunia będzie sterylizowana, i nie dopuszczamy odmowy - w końcu jesli zabieg nie bedzi niósl za sobą medycznych przeciwskazań, bo serce i watroba beda w porządku, to moze tylko pomóc, a nie zaszkodzić - my nie chcemy ryzykowac z ciąża, bo niby sunia miec malych nie moze, a co jeśli nagle okaże się, że moze - tak jak w przypadku Kongi od met? :mad:

Ogolnie jest już lepiej - Ania ciezko walczy, sunia już troszeczkę przytyła, ale jeszcze jest źle...

odrobaczona,powiadasz? :)

dobrez, że to nic groźnego...zapomniałaś dodać, że Aszka jest bardzo żywa :)

Posted

SŁUCHAJCIE, MAMY DUŻY PROBLEM!

Jak wiecie Aszka ma problemy skórne, które wymagają regularnych, częstych kąpieli. Nie mogą się one odbywać u Ani w domu, dotychczas były przeprowadzane u jej mamy. Niestety, mama Ani odmówiła współpracy.
NIE MA GDZIE PRZEPROWADZAĆ KĄPIELI! POMOCY!
Czy któryś Dogomaniak z Bytomia (lub najbliższej okolicy) mógłby raz na 4 dni pożyczyć łazienki na godzinkę?
BEZ KĄPIELI SUNIA NIE WYZDROWIEJE!

Dodam, że szampon cuchnie..

Posted

Dogomanio pomocy, prosimyyy!
Pożyczenie łazienki raz na cztery dni to nie coś co nas przerasta. Radziliśmy sobie z większymi rzeczami.

Będę wołać tak długo aż ktoś zauważy.