Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justynko zaaktualizuj pirwszą stronę ;)

Na konto wplynęlo 100 zł. od Pluciarz, i bylo 50 zl. od JOMY, ale nie dostałyśmy żadnej wpłąty od agusiazet, która jednak jest wyszczególniona...

Posted

Witajcie Cioteczki :) Nie bedę ukrywać,że od jakiegoś czasu podglądam ten watek i...Powiem krótko i tresciwie-mogę i chcę psiurkę zaadoptować.Ale dopiero w 1 połowie września.(same pisałyscie,że suńkę trzeba jeszcze podkurować fizycznie a ja-tak sie juz złożyło mam wykupione wczasy za granica-ponad 2 tyg i juz nijak nie mogę się wyfcofać bo starciłąbym kupe kasy ciułąną miesiacami).W opieką nad psimi emerytamy:cool3: doswiadczenie mam-o to się martwić nie będziecie musiały.Nie obchodzi mnie ile mała ma lat.Moze mieć 7,10,naście ale zasłóżyłą na to by reszte życia spędzić w bogactwie miłości i ciepełka:loveu:
Chce o małej wsio wiedzieć-konkretnie jaka to choroba ja zaatakowała,która powoduje te zmiany hormonalne.W jakim szamponie(konkretna nazwa) bedę musiała ją kapać co kilka dni.I głupie pytanie aż wstyd mi je zadać-czy to zarazliwe dla innych psiuli?Chcę wiedzieć co Aszka lubie papusiac.Z jednego postu wiem,ze nie ma bidula połowy ząbków-wiec,czy przetarte-zmixowane na papkę papu wchodziło by w rahubę?I pytanie-why Aszka kuleje-czy to jej bardzo utrudnia chód...aha i czy moze jeszcze chodzic po schodach bo mieszkam na 3 p.:cool1: (moja Fizię przez ostatnie tygodnie nosiłysmy w góre i w dół).

ps.niedawno odeszła za TM moja kochana Figa-ponad 15 letnia babulejka adoptowana niecały rok temu-oto jej wątek-radze calutki przeczytać
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77106&page=30

Postanowiłam sobie kiedyś,ze dopuki będę na tym ziemskim padole będę adoptować starsze,leciwe psiaki i nie ma znaczenia czy dane mi bedzie(nam będzie) dawać miłość i wszystko czego dusza psiejska zapragnie psiejskiemu emerytowi-czy to bedą dni,tygodnie,miesiace czy lata.Tak już zdecydowałąm-lepiej jak ja bedę cierpieć po starcie zwierzaka niż on sam miał by cierpieć i umierać w schronie niezaznawszy DOBRA i MIŁOŚCI od człeka.Jak moge pomóc i chce to pomagam:p

Posted

[quote name='grinajs']Witajcie Cioteczki :) Nie bedę ukrywać,że od jakiegoś czasu podglądam ten watek i...Powiem krótko i tresciwie-mogę i chcę psiurkę zaadoptować.Ale dopiero w 1 połowie września.(same pisałyscie,że suńkę trzeba jeszcze podkurować fizycznie a ja-tak sie juz złożyło mam wykupione wczasy za granica-ponad 2 tyg i juz nijak nie mogę się wyfcofać bo starciłąbym kupe kasy ciułąną miesiacami).W opieką nad psimi emerytamy:cool3: doswiadczenie mam-o to się martwić nie będziecie musiały.Nie obchodzi mnie ile mała ma lat.Moze mieć 7,10,naście ale zasłóżyłą na to by reszte życia spędzić w bogactwie miłości i ciepełka:loveu:
Chce o małej wsio wiedzieć-konkretnie jaka to choroba ja zaatakowała,która powoduje te zmiany hormonalne.W jakim szamponie(konkretna nazwa) bedę musiała ją kapać co kilka dni.I głupie pytanie aż wstyd mi je zadać-czy to zarazliwe dla innych psiuli?Chcę wiedzieć co Aszka lubie papusiac.Z jednego postu wiem,ze nie ma bidula połowy ząbków-wiec,czy przetarte-zmixowane na papkę papu wchodziło by w rahubę?I pytanie-why Aszka kuleje-czy to jej bardzo utrudnia chód...aha i czy moze jeszcze chodzic po schodach bo mieszkam na 3 p.:cool1: (moja Fizię przez ostatnie tygodnie nosiłysmy w góre i w dół).

ps.niedawno odeszła za TM moja kochana Figa-ponad 15 letnia babulejka adoptowana niecały rok temu-oto jej wątek-radze calutki przeczytać
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77106&page=30

Postanowiłam sobie kiedyś,ze dopuki będę na tym ziemskim padole będę adoptować starsze,leciwe psiaki i nie ma znaczenia czy dane mi bedzie(nam będzie) dawać miłość i wszystko czego dusza psiejska zapragnie psiejskiemu emerytowi-czy to bedą dni,tygodnie,miesiace czy lata.Tak już zdecydowałąm-lepiej jak ja bedę cierpieć po starcie zwierzaka niż on sam miał by cierpieć i umierać w schronie niezaznawszy DOBRA i MIŁOŚCI od człeka.Jak moge pomóc i chce to pomagam:p

ja moge powiedzieć tylko tyle :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:)

Wszystkiego dowiesz się od Ani, ona najlepiej zna Aszke...

Zaraz dam jej znać...:) ucieszy sie na pewno :)

Aszka to naprawde kochana i bardzo mądra sunia...

i jeszcze...przykro mi z powodu Twojej suni :( byłaby na pewno dumna z takiego wyboru...

Posted

zapraszam na gg 2632227 ;) sorki że cie tak przeciągam ale mam teraz sporo na głowie bo załatwiam sterylke dla innej suni a zostały mi tylko 2 dni, do tego moje dzieciaczki mają dziś marudny dzień :mad: