Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kilka dni temu wróciłam do domu i zastałam rozwaloną paczkę makaronu, musli i mąki od tego czasu Oli i Dragon kaszleli. Poszłam do weta bo bałam się że to ten makaron mają wbity w buzię. Oboje opuchnięte gardła i dostali antybiotyki. Makaron nic nie zrobił to infekcja. Oli dziś dostał drugi antybiotyk ale gorączka 40 stopni jest cały czas. W sumie teraz mam 5 psów chorych. Dziś ide jeszcze z dwoma.
Za wizytę zapłaciłam 2x37zł

Posted

mówi sie cały czas o zapaleniu krtani, Oli bardzo kaszle , ciągle leży , nie ma humoru i apetytu. Wydaje mi się że mu gorączka jeszcze nie spadła al nie mierzę nie chcę go męczyć on jest taki bidusi

Posted

syrop zakupię jutro i pokarmię mój szpitalik, nie wiem czy to możliwe ale zaraziły mi męża - bardzo mocno chcę wyjechać - 5 psów i mąż chory to mi przyjdzie zwariować

Posted

Bardzo proszę zajrzyjcie na bazarek dla innych wrocławskich psich sierotek.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/175377-BA-yskawiczna-SUPERKSIAE-GARNIA-na-Gajunie-do-17-grudnia-do-22giej-wysyA-ka-do-A-wiAE-t?p=13670082#post13670082[/url]

• 3 weeks later...
Posted

Oli z choroby nie wyszedł jeszcze teraz ma wielkie balony pod oczami, oczy ok to raczej zęby
dostaje leki do srody, ja poprawy nie widze, później ma dostać antybiotyk ze sterydem jak ten nie pomoże a wg mnie nie pomaga
nie wiem czy nie bedzie rwania jak nic nie drgnie
jest mało fajnie :(

Posted

byłam z nim przed świętami a dopiero w środe po świętach moge pójść do weta, bo od dziś pracuję, więc na cały ten okres dostał leki tzn tabletki
jakie nie wiem bo bez nazwy i na sztuki, dowiem się w środę jak nazywa się antybiotyk

Posted

ojejku.... ale jak widzisz, że mu nie pomagają to może trzebaby wcześniej zmienić mu leki czy może interweniować chirurgicznie? czy do środy nie bedzie za późno? ustal koniecznie ewentualny koszt zabiegu, bedziemy jakoś zbierać....

Posted

robiłam dzisiaj przelewy na styczeń, więc przy okazji zestawienie wpłat z ostatniego miesiąca:

30.11.09 Goska Goska 10,-
30.11.09 Poker 20,-
30.11.09 Bambino 20,-
30.11.09 Neris 50,-
01.12.09 Kikou 38,-(bazarek kupująca: bico)
04.12.09 Malicja 10,-
27.12.09 Neris 50,-

Bardzo dziękujemy!!!!!

Posted

kikou napisał(a):
ojejku.... ale jak widzisz, że mu nie pomagają to może trzebaby wcześniej zmienić mu leki czy może interweniować chirurgicznie? czy do środy nie bedzie za późno? ustal koniecznie ewentualny koszt zabiegu, bedziemy jakoś zbierać....

ja mam nadzieję że zabiegu będzie można uniknąć

Posted

olenka_f napisał(a):
ja mam nadzieję że zabiegu będzie można uniknąć

obyś miała rację.
Ale ropnie przy starych zębach to nic fajnego.
Najwyżej pobazarkujemy na zabieg.

Posted

wielka ulga że mu lepiej...
ale jesli ma jakieś ropnie przy ząbkach to myslę że nie ma na co czekać tylko trzeba buziaka oczyścić bo to co chwile bedą problemy i bedzie cierpiał, a od ząbków może też i cos gorszego sie zacząć...