Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chciałam mu zrobić zdjęcie ale on tego tak nie lubi że znów nie wyszło, zawsze na zdjeciach wychodzi jak półtora nieszczęścia a przecież to bardzo radosny i często rozbrykany i nieusłuchany starszy pan

Posted

Kochani Oli znów ma gulę pod okiem, udało mi się zajrzeć dzięki koleżance którą Oli ukochał mocno i ze wzajemnością, jest wielki ropień przy zębie. Z ostatniej rozmowy z wetem wynikało że to leczenie jest ostatnią szansą następny nawrót to konieczność usuwania zębów.
Ja będę we wtorek u lekarza i będziemy ustalać szczegóły ale już dziś poproszę o pomoc bo przecież tak od razu ona nie nadejdzie a konieczna będzie.
termin usuwania będę ustalać jak najszybciej bo Oli cierpi a tego ja znieść nie mogę
Nie działa fotosik, nie wiem w jakim innym programie można wgrywać zdjęcia ale mam kilka Olafka z jego miłością

Posted

GoskaGoska napisał(a):
dziękujemy tylko malcia jakbys mogła odrazu do Oli wysłać , bo kikou jest teraz odcięta od netu

podaj mi prosze numer konta, bo zawsze wplacalam do Kikou

Posted

dostałam wpłatę 75zł dziękujemy bardzo
Olaf ma zabieg jutro o 12 , już nie mogę czekać Olafek bardzo cierpi, jest cały opuchniety, nie chce jeść tylko pije zupki ogólnie jest bardzo biedny i cierpiący

Posted

GoskaGoska napisał(a):
malicja właciła 30zł i te 75zł czyli 105zł na zabieg - jeszcze min brakuje 45zł zł na sam zabieg a jeszcze trzeba leki wykupić :(

podnosze! kto jeszcze poratuje Olafika ? :-(