Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kikou napisał(a):
zrobilam przelew do Oli na 125,- zlotych na czerwiec

zakladam, ze Neris jak zwykle wplacila swoja deklaracje bezposrednio na konto Oli

prosze obie Kobitki o ptwierdzenie...:cool3:

a Wszystkich poyzostalych o czujnosc, zapasy z Pokerowych bazarkow wyczerpane... czyli w lipcu znowu zebranina....

tak tak Nerisek wysłała jak zawsze :lol:

Posted

Wysłałam dopiero 2 dni temu, bo nie miałam wcześniej na koncie nic całkiem, usiłowałam Oleńkę o tym zawiadomić telefonicznie ale SE WYŁĄCZYŁA telefon!:angryy:

• 2 weeks later...
Posted

Neris napisał(a):
Ale jeszcze rano wszak :oops: ja mam na razie na koncie 1,20zł ale jak coś się tam objawi zaraz wyśle moją "dolę"

tak, tak.... na spokojnie, po prostu referuje jaki jest stan rzeczy, a raczej kiesy...

Posted

Neris napisał(a):
Ale jeszcze rano wszak :oops: ja mam na razie na koncie 1,20zł ale jak coś się tam objawi zaraz wyśle moją "dolę"

Ja jestem lepsza - mam całe 8 groszy. :cool3:

Posted

czas na rachunki....

mamy w tej chwili 67,- zlotych na Olafka + moja deklaracja 30,- + deklaracja Neris 50,- to razem 147,-

czas wysłac przelew ale ciągle brakuje 28,- zl

Posted

no i jak tam z finansami Olafak ?Mam nadzieję , ze na lipiec się zbierala juz cała kwota .
Ja dzis zrobiłam przelew juz na sierpien - co by nie zapomniec :evil_lol: tylko proszę zaznaczyć, ze to kupujący Pyza.